اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای نوسازی صنایع کشور

وزیر صمت خبر داد اختصاص ۱۰ هزار میلیاردتومان تسهیلات برای نوسازی صنایع کشور وزیر صنعت، معدن و تجارت، گفت: یکی از تلاش‌های دولت برای رسیدن به هدف تولید صادرات محور اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تسهیلات برای نوسازی صنایع است. محمدشریعتمداری در گفت‌وگو با خانه‌ملت، در حاشیه نشست مشترک با اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس […]

وزیر صمت خبر داد

اختصاص ۱۰ هزار میلیاردتومان تسهیلات برای نوسازی صنایع کشور

وزیر صنعت، معدن و تجارت، گفت: یکی از تلاش‌های دولت برای رسیدن به هدف تولید صادرات محور اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تسهیلات برای نوسازی صنایع است.

محمدشریعتمداری در گفت‌وگو با خانه‌ملت، در حاشیه نشست مشترک با اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، اظهارداشت: یک باور ملی در همه جامعه و یک عزم ملی در همه مسؤولان اقتصادی کشور آغاز شده است تا خود را برای یک کار متراکم برای تحقق تولید صادرات محور که داروی شفابخش اقتصاد ایران بر مبنای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان این‌که اگر کشور بخواهد راه نجاتی برای حل مشکلات اقتصادی راهی پیدا کند و قدم جدی ‌بردارد باید تولید را رقابتی کند، گفت: دستیابی به تولید رقابتی نیازمند یک صنعت نوسازی شده است که در بعضی از نقاط از این امکان بیبهره هستیم به همین دلیل یکی از تلاش‌های دولت برای رسیدن به این هدف اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تسهیلات برای نوسازی صنایع است.

وی با تأکید بر این‌که علاوه بر این‌که باید در جهت نوسازی صنعت اقدام کنیم، حتماً باید شرایطی را فراهم کنیم تا واحد‌ها و بنگاه‌های صادرکننده در اندازه‌های بزرگ و متوسط افزایش پیدا کنند، عنوان‌کرد: این‌که ما انتظار داشته باشیم تمامی واحدهای بزرگ و کوچک خود محصولات تولیدی را صادر کنند، هم مربوط نیست و هم این‌که باعث رقابت در حوزه‌های بین‌المللی می‌شود.

شریعتمداری با اشاره به این‌که باید تسهیلاتی در بودجه سال آینده در نظر گرفته شود تا بخش خصوصی کشور و اتاق‌های بازرگانی ایران با حمایت‌های دولت و نظام از طریق منابعی که در اختیار می‌گیرند به سمت شرکت‌های بزرگ صادرکننده حرکت کنند، ادامه داد: اگر کسی از طریق شرکت‌های بزرگ محصولات خود را صادر کرد، مشوق‌هایی شامل حال او شود تا تشویقی شود برای حرکت به این سمت.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان این‌که یکی دیگر از کار‌ها استفاده از کمک‌های فنی برای پرداخت سود تسهیلات دریافتی به واحدهای صادرات‌محور است، گفت: واحدهای صادرات‌محور سربازان خط مقدم اقتصاد ایران هستند و اگر آتش تهیه مناسبی برای آنها تدارک ببینیم می‌تواند تمامی بازارهای دنیا را فتح کنند.

 

وی در پایان با تأکید بر این‌که امیدواریم در بودجه سال‌جاری این قانون به نحوی نوشته شود که منابع مورد نیاز برای صادرات به عنوان سرمایه‌گذاری از دسترس خارج شود، خاطرنشان‌کرد: در این صورت بر اثر کسری در بخش‌های دیگر نمی‌توانیم به این منابع دسترسی داشته باشیم و برای آن هزینه کنیم، آینده کشور در گرو جهش صادرات است نه رشد صادرات.