نرخ‌های تضمینی جذاب در قراردادهای ۲۰ ساله با خارجی‌ها

نرخ‌های تضمینی جذاب در قراردادهای ۲۰ ساله با خارجی‌ها رییس مرکز توسعه صادرات و پشتیبانی وزارت نیرو گفت: برگزاری این کمیته مشترک بین مسؤولان وزارت انرژی و اقتصاد آلمان با وزارت نیرو می‌تواند نقش بسیار مهمی در تعمیق این روابط و تبادل تجربیات داشته باشد. به‌گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از پاون، حمیدرضا‌تشیعی، رییس مرکز توسعه […]

نرخ‌های تضمینی جذاب در قراردادهای ۲۰ ساله با خارجی‌ها

رییس مرکز توسعه صادرات و پشتیبانی وزارت نیرو گفت: برگزاری این کمیته مشترک بین مسؤولان وزارت انرژی و اقتصاد آلمان با وزارت نیرو می‌تواند نقش بسیار مهمی در تعمیق این روابط و تبادل تجربیات داشته باشد.

به‌گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از پاون، حمیدرضا‌تشیعی، رییس مرکز توسعه صادرات و پشتیبانی وزارت نیرو روز گذشته در نخستین کمیته مشترک ایران و آلمان اظهارداشت: ایران و آلمان از سال‌ها پیش روابط دو جانبه بسیار خوبی با یکدیگر داشته‌اند و این امر به نوعی در میزان مبادلات اقتصادی و تجاری کشور خود را نشان می‌دهد.

وی افزود: برگزاری این کمیته مشترک بین مسؤولان وزارت انرژی و اقتصاد آلمان با وزارت نیرو می‌تواند نقش بسیار مهمی در تعمیق این روابط و تبادل تجربات داشته باشد.

وی تصریح‌کرد: وزارت نیرو همواره در طی این سال‌ها نگاهی مثبت به توسعه روابط با کشور آلمان داشته و همواره سعی کرده از تجربیات بسیار خوب این کشور در زمینه توسعه انرژی به‌ویژه انرژی‌های نو بهره ببرد.

تشیعی ادامه‌داد: وزارت نیرو براساس برنامه ششم توسعه بنا دارد تا سال ۲۰۲۵ ظرفیت فعلی نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور را به ۵ هزار مگاوات برساند و این امر می‌تواند زمینه خوبی برای تعمیق روابط دو کشور باشد.

وی تأکیدکرد: همچنین در ایران بسته‌های تشویقی بسیار خوب و نرخ‌های تضمینی جذابی برای سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان خارجی وجود دارد که براساس قراردادهای موجود تا ۲۰ سال ادامه خواهد داشت.

رییس مرکز توسعه صادرات و پشتیبانی وزارت نیرو خاطرنشان‌کرد: براساس برآوردهای موجود ایران دلیل تابش نور افتاب در بیش‌تر ایام سال و وجود بادهای بسیار مناسب در برخی از نقاط کشور از ظرفیت‌های بسیار خوبی در زمینه نصب و تولید انرژی‌های نو در کشور برخوردار است.

وی گفت: همچنین ایران از نظر ظرفیت کلی تولید برق از جایگاه بسیار خوبی در جهان و رتبه اول خاورمیانه برخوردار است که این امر می‌تواند به نوعی بیانگر توانایی و ظرفیت‌های این صنعت در کشور باشد.

تشیعی در پایان تأکیدکرد: امیدوارم این نشست‌ها تداوم داشته باشد و بتواند زمینه همکاری‌های بیش‌تر فیمابین دو کشور در زمینه توسعه انرژی در کشور را فراهم کند.

همچنین در ادامه این نشست ارسلابُراک، معاون بین‌الملل وزارت انرژی و اقتصاد آلمان نیز اظهارداشت: سه شنبه گذشته نیز صحبتی بسیار خوبی با مسؤولان وزارت نفت ایران داشتیم و امروز نیز این نشست را با وزارت نیرو داریم، امیدوارم این نشست‌ها بتواند بستر مناسبی برای توسعه روابط دو کشور در زمینه انرژی فراهم کند.

وی افزود: امروز بحث توسعه انرژی‌های نو از جایگاه بسیار مهمی در استراتژی توسعه انرژی آلمان برخوردار است و ما در طرح موسوم به «طرح تحول اقتصادی کشور» اهداف بسیار بزرگی برای توسعه این بخش پیش‌بینی کردیم.

وی تصریح‌کرد: هدف آلمان این است که تا سال ۲۰۵۰ سهم انرژی‌های نو از تولید برق در کشور را به ۸۰ درصد و سهم مصرف آن را به ۶۰ درصد از کل مصرف برق کشور برساند.

براک تأکیدکرد: برنامه ما تأمین انرژی پایدار در کشور آلمان و ایفای نقش جدید در کاهش میزان انتشار گازهای گلخانه از محل مصرف انرژی در جو است.