کمبود بودجه عامل اصلی کاهش انگیزه پرستاران برای خدمت

کمبود بودجه عامل اصلی کاهش انگیزه پرستاران برای خدمت عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، عدم‌تحقق مطالبات و افزایش ساعت کار اجباری پرستاران را عامل اصلی افزایش تقاضای این قشر برای مهاجرت دانست. به گزارش خانه ملت، منوچهر جمالی با تأکید بر این‌که ارتقای وضعیت جامعه پرستاران از اهمیت به‌سزایی برخوردار است که باید مورد […]

کمبود بودجه عامل اصلی کاهش انگیزه پرستاران برای خدمت

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، عدم‌تحقق مطالبات و افزایش ساعت کار اجباری پرستاران را عامل اصلی افزایش تقاضای این قشر برای مهاجرت دانست.

به گزارش خانه ملت، منوچهر جمالی با تأکید بر این‌که ارتقای وضعیت جامعه پرستاران از اهمیت به‌سزایی برخوردار است که باید مورد عنایت ویژه مسؤولان سازمان نظام پرستاری قرار گیرد گفت: وضعیت جامعه پرستاران به گونه‌ای است که، نمی‌توان وانمود کرد هیچ مشکلی برای آنها وجود ندارد، هرچند که این امر متأثر از وضعیت اقتصادی حاکم بر کل کشور است.

نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به عواملی که موجب افزایش تقاضای پرستاران برای مهاجرت شده است ادامه داد: هماکنون یک بخش از این عوامل به موانع موجود در مسیر جذب نیرو برمی‌گردد که این امر، تنها مختص به جامعه پرستاری نیست، کما این‌که این دغدغه مهم تمام بخش‌های کشور اعم ‌از دولتی و غیردولتی بوده، که عامل اصلی آن را می‌توان کمبود بودجه دانست.

این نماینده مردم در مجلس دهم، در بیان سایر مشکلات جامعه پرستاران تأکید کرد: افزایش حجم و ساعت کار در قالب اضافه کار اجباری، برای پرستاران فعال در حوزه‌های درمانی مختلف کشور، که ریشه در کمبود نیروی انسانی داشته، از دیگر مشکلاتی است که، جامعه پرستاران با آن مواجه هستند، ضمن این‌که بیش از یک‌سال بوده که بخشی از مطالبات این قشر پرداخت نشده است.

 

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، همچنین از مسؤولان خواست وقتی نمی‌توانند به مطالبات بخشی از جامعه پاسخ دهند، با برخوردی مناسب به تشریح جزییات مشکلات موجود و راهکارهای احتمالی به گونه‌ای بپردازند که، احترام نیروی انسانی فعال در آن بخش حفظ شود، ضمن این‌که لازم است به منظور حفظ انسجام و انگیزه ادامه فعالیت، تدابیری در جهت ساماندهی وضعیت آنها بیندیشند.