فهرست ۲۱ کالای ICT مشمول ممنوعیت واردات

براساس پیوست فناوری مناقصات فاوا منتشر شد  فهرست ۲۱ کالای ICT مشمول ممنوعیت واردات مطابق با مصوبه ۱۶۳ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، واردات ۲۱ قلم کالا و تجهیزات مربوط به فناوری اطلاعات، به دلیل تولید داخل، به کشور ممنوع اعلام شد. به گزارش مهر، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در جلسه شماره ۱۶۳ خود با بررسی […]

براساس پیوست فناوری مناقصات فاوا منتشر شد

 فهرست ۲۱ کالای ICT مشمول ممنوعیت واردات

مطابق با مصوبه ۱۶۳ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، واردات ۲۱ قلم کالا و تجهیزات مربوط به فناوری اطلاعات، به دلیل تولید داخل، به کشور ممنوع اعلام شد.

به گزارش مهر، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در جلسه شماره ۱۶۳ خود با بررسی وضعیت تولید داخلی تجهیزات مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات، اپراتورهای ارتباطی را ملزم به استفاده از توان داخلی کرد.

براین اساس، معاونت نوآوری و فناوری وزارت ارتباطات با تدوین آیین‌نامه استفاده از توان داخلی و ملی برای پروژه‌های بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات مطابق با پیوست فناوری مناقصات و پس از بررسی‌های انجام شده، ۴۰ شرکت داخلی تولید کننده تجهیزات و ۳۰۰ محصول تولیدی داخلی را مورد تأیید قرارداد تا اپراتورهای ارتباطی ملزم به همکاری با این تولیدکنندگان و استفاده از تجهیزات توان داخلی شوند.

وی با تأکید بر این‌که اپراتورهای ارتباطی ملزم به استفاده از محصولات مشابه داخلی شدند، گفت: پیوست تجهیزات فناوری اطلاعات از سوی معاونت نوآوری و فناوری وزارت ارتباطات به اپراتورهای ارایه‌دهنده خدمات در این بخش، ابلاغ شده است و مطابق با این دستورالعمل، شرایط و ضوابطی برای خرید محصولات بخش ICT درنظر گرفته شده است.

معاونت نوآوری و فناوری وزارت ارتباطات اعلام کرده است: براین اساس، طرح‌های عمده و محصولات خریداری شده حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات از این پس باید دارای پیوست فناوری باشند. به این معنی که در پروژه‌های ملی باید از اقلام و محصولات تولید داخل استفاده شود.

براساس پیوست فناوری اطلاعات، فهرست ۲۱ قلم کالا و تجهیزات وارداتی که به دلیل تولید داخل، واردات آنها به کشور ممنوع بوده به شرح زیر اعلام شده است:

۱- شبکه‌های نسل جدید NGN

۲- سوییچ/روتر ظرفیت متوسط

۳- مراکز تلفن دیجیتال و مبتنی بر IP

۴- سیستم مدیریت شبکه مخابراتی (NMS/BSS/OSS)

۵- رادیومایکروویو از فرکانس ۸ تا ۳۸ گیگاهرتز

۶- رادیوترانک

۷- آنتن‌های مخابراتی (مایکروویو، BTS، ایستگاه زمینی ماهواره)

۸- DWDM/ROADM تا ۹۶ طول موج

۹- SDH نوری تا STM۱۶

۱۰- تجهیزات پسیو دسترسی نوری (FTTx)

۱۱- تجهیزات اکتیو FTTx (ONU/ONT)

۱۲- مودم دیتا (کابلی- بی‌سیم)

۱۳- گوشی تلفن مبتنی بر IP

۱۴- تجهیزات تغذیه نیروی مخابراتی (رکتیفایر، باتری، UPS)

۱۵- قطعات پسیو رادیویی و نوری

۱۶- کابل‌های مخابراتی (مسی، کواکسیال، نوری)

۱۷ ترمینال و متعلقات MDF/DDF/OCDF

۱۸- مفصل‌های مخابراتی و متعلقات (مسی و نوری)

۱۹- دکل‌های مخابراتی

۲۰- راک و کابینت مخابراتی

 

۲۱- سامانه ذخیره‌سازی (San Storage) تا ۴۸۰ ترابایت