توسعه علم و فناوری از ارکان اقتدار دولتها است عضو کمیسیون برنامه مجلس با تأکید بر اینکه وزیر پیشنهاد علوم برنامه مناسبی برای اداره جامعه دانشگاهی دارد، تصریحکرد: غلامی مسؤول اتفاقات قبل از خود نیست ولی از او میخواهم به این مسایل سروسامانی بدهد. به گزارش خانهملت، نبیهزارجریبی در جریان بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی علوم، […]
توسعه علم و فناوری از ارکان اقتدار دولتها است
عضو کمیسیون برنامه مجلس با تأکید بر اینکه وزیر پیشنهاد علوم برنامه مناسبی برای اداره جامعه دانشگاهی دارد، تصریحکرد: غلامی مسؤول اتفاقات قبل از خود نیست ولی از او میخواهم به این مسایل سروسامانی بدهد.
به گزارش خانهملت، نبیهزارجریبی در جریان بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری در موافقت با منصورغلامی، اظهارداشت: یکی از ارکان اقتدار و پیشرفت دولتها توسعه علم و فناوری است که این امر فقط از کانال دانشگاه و نخبگان محقق خواهد شد. دانشگاهها محل تولید علم هستند و دولت باید از جامعه دانشجویی به دور از مسایل سیاسی و جنجالهای اجتماعی دفاع کنند و بدانند دانشجویان ولایی و مذهبی در سنگر علم میتوانند از کشور دفاع کنند.
نماینده مردم گرگان و آققلا در مجلس دهم شورای اسلامی ادامهداد: دانشجو جهت خلق ایده باید فکر و محیطی آرام داشته باشد، چه بسا یک ایده خوب میتواند کشور را به صورت جهشی به جلو ببرد.
وی با بیان اینکه مقاممعظمرهبری به توجه به علم و دانش تأکیددارند، گفت: الان کشور ما نمیتواند هزینه زیادی برای بعضی امورات بدهد، اکنون وقت اتحاد ملی است، باید دولتمردان و احزاب چپ و راست با هم برای توسعه پایدار کشور کار کنند، دانشگاه محلی مقدس و قابل احترام است و باید ارزش و حرمت دانشگاه، دانشجو و اساتید حفظ شود.
این نماینده مجلس بیانداشت: به این دلیل که عقیده فردی مانند ما نیست نباید از گردونه علم و استادی خارج شود، در سنوات قبل به دلیل فشارهای سیاسی و ورود افرادی که مسایل را از هم تفکیک نمیکردند، جامعه علم و دانش ضربههای شدیدی خورد.
هزارجریبی افزود: باید از علم و دانش افراد برای کشور استفاده کنیم چرا که با تفتیش عقاید باعث فرار مغزها از کشور شدهایم، دولت تدبیر و امید با امید بیشتر به جامعه دانشگاهیان و تحصیلکردهها باید تواند از فن و حرفه در کنار علوم نظری استفاده کند.
وی گفت: با جناب دکترغلامی در چندین جلسه در مجلس آشنا شدهام ایشان فردی تحصیلکرده، لایق و مراتب را پلکانی طی کرده است، اگر ما فردی را به هر دلیلی برای مسندی قبول نداریم نباید شخصیتش را تخریب کنیم، که در احکام دینی تخریب بحثی بد و ناپسند است، غیبت افراد به جا نیست.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلسشورایاسلامی ادامهداد: شناختی از غلامی نداشتم اما با بررسی سوابق و برنامههایشان متوجه شدم فرد مناسب و با برنامهای است هر یک از ما نمایندگان برای وزارت انتخاب شویم کامل نخواهیم بود و برای انجام امورات به معاون و مشاور ارشد نیازمند خواهیم بود.
این نماینده مجلس با اشاره به دلایل مخالفان، گفت: اینکه مدرکگرایی شده است را نباید به پای غلامی نوشت، بلکه باید از کسانی که در گذشته مسؤول بودند سؤال کرد، اکنون غلامی برای منافع دولت و اهداف تعیین شده برای تصدی وزارت علوم پیشنهاد شده تا برنامههایش را اجرایی کند.
وی در نهایت خواستههایی از غلامی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم مطرح کرد و اظهارداشت: دانشگاه براساس نیاز جامعه دانشجو جذب نمیکند، به سمت مدرکگرایی رفتهایم، به تشکلها و بسیج دانشجویی بیتوجهی میشود، نظارت بر مؤسسات آموزش عالی قابل دفاع نیست، بنابراین از وزیر پیشنهادی میخواهم به این مسایل سر و سامانی بدهد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.