توسعه همکاری‌ بانک شهر با شهرداری‌ها

توسعه همکاری‌ بانک شهر با شهرداری‌ها معاون برنامه‌ریزی، توسعه شهری و فناوری اطلاعات بانک شهر با قدردانی از حمایت شهرداران کلان‌شهر‌ها از اقدامات این بانک، گفت: توسعه همکاری‌ها و افزایش تعاملات با شهرداری‌های کلان‌شهر‌ها همانند سالیان گذشته در دستور کار این بانک قرار دارد. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط‌عمومی بانک شهر، حسین‌تابش‌فر با […]

توسعه همکاری‌ بانک شهر با شهرداری‌ها

معاون برنامه‌ریزی، توسعه شهری و فناوری اطلاعات بانک شهر با قدردانی از حمایت شهرداران کلان‌شهر‌ها از اقدامات این بانک، گفت: توسعه همکاری‌ها و افزایش تعاملات با شهرداری‌های کلان‌شهر‌ها همانند سالیان گذشته در دستور کار این بانک قرار دارد.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط‌عمومی بانک شهر، حسین‌تابش‌فر با اشاره به برگزاری نشست اخیر شهرداران کلان‌شهرهای کشور در مشهد مقدس، گفت: حمایت قاطع شهرداران کلان‌شهر‌ها از اقدامات بانک شهر قطعاً مسؤولیت این بانک را برای آبادانی شهر‌ها سنگین‌تر می‌کند.

وی افزود: بنا بر تأکیدهای شهرداران کلان‌شهر‌ها مبنی بر استفاده حداکثری از پتانسیل‌های بانک شهر، این بانک آمادگی دارد در راستای توسعه شهر‌ها و به سرانجام رسیدن پروژه‌های عمرانی و فرهنگی، همکاری‌های خود را با مدیریت شهر‌ها افزایش دهد.

تابش‌فر با تأکید بر این‌که بانک شهر آماده خدمت‌رسانی به شهروندان سراسر کشور است، تصریح‌کرد: به هر میزان که نقش متقابل بانک شهر و شهرداری‌ها روان‌تر و متوازن‌تر باشد، بانک با پشتوانه قوی‌تری می‌تواند در توسعه شهر‌ها و خدمت‌رسانی به شهروندان نقش‌آفرینی کند.

وی با بیان این‌که این بانک طی سالیان اخیر در چارچوب قوانین و مقررات بانک مرکزی، حمایت از همه کلان‌شهر‌ها را در دستور کار خود قرارداده است، ادامه‌داد: با اقدامات انجام شده تاکنون زمینه رونق پروژه‌های عمرانی به‌ ویژه پروژه‌های حوزه حمل و نقل عمومی فراهم شده و بسیاری از پروژه‌های نیمه‌تمام به این ترتیب به اتمام رسیده است.

 

معاون برنامه‌ریزی، توسعه شهری و فناوری اطلاعات بانک شهر با استقبال از ارایه گزارش در خصوص عملکرد، اقدامات و پیشرفت‌های بانک شهر در نشست آینده شهرداران کلان‌شهرهای کشور، گفت: امیدواریم این نشست بتواند سهم مدیریت شهری از منابع بانکی را بیش از پیش افزایش دهد.