عضو کمیسیون عمران مجلس زمینخواری و مفاسد مشابه رو به افزایش است عضو کمیسیون عمران مجلسشورایاسلامی با تأکید بر ضرورت برخورد جدی و قطعی برای مقابله با زمینخواری گفت: ما در این بخش با کمبود قانونی مواجه نیستیم و در جامعه نیز به لحاظ ارزشی مخالفت لازم صورت میگیرد، اما در برخی موارد اهمیت لازم […]
عضو کمیسیون عمران مجلس
زمینخواری و مفاسد مشابه رو به افزایش است
عضو کمیسیون عمران مجلسشورایاسلامی با تأکید بر ضرورت برخورد جدی و قطعی برای مقابله با زمینخواری گفت: ما در این بخش با کمبود قانونی مواجه نیستیم و در جامعه نیز به لحاظ ارزشی مخالفت لازم صورت میگیرد، اما در برخی موارد اهمیت لازم در برخورد محکم با این معضل داده نمیشود.
به گزارش صما، عبدالکریمحسین زاده با بیان این مطلب افزود: برخی از این موضوعات در این سرزمین بسیار لوث شده است. برای مثال مدتی پس از اعلام فرمان ۸ مادهای مبارزه با فساد توسط رهبر معظم انقلاب، بزرگترین اختلاس اقتصادی در کشور رخ داد و به وجود آمد. از آن زمان به بعد همچنان مفاسد اقتصادی و پروندههای متعددی پیش آمد و میبینیم که تخلفات افراد در فضاهای رسانهای مطرح میشود.
وی با بیان اینکه در کشور از نهادهای نظارتی و پیگیری لازم برخورداریم افزود: سازمان بازرسی، دیوان محاسبات، قوه قضاییه به عنوان نهادهای نظارتی کار خود را انجام میدهند و قوه مقننه هم کار تقنینی خود را انجام میدهد، اما با این حال مسأله این است که در حوزه اجرا برخورد جدی صورت نمیگیرد.
حسینزاده در ادامه تصریحکرد: وقتی موضوعی مثل زمینخواری مطرح میشود، سازمانهای متولی باید پالایش را از خودشان شروع کنند. وزارت راه و شهرسازی باید در این زمینه پیشگام شود و پالایش لازم را انجام دهد. همچنین شهرداریها، منابع طبیعی و سازمان حفاظت از اراضی باید پیشگام شوند و برخوردهای لازم را انجام دهند و از طریق رسانهها به مردم اعلام و نوع برخوردهای خود را با متخلفان تشریح کنند.
وی با انتقاد از اینکه هر ساله شاهد حجم زمینخواری بیشتری در سطح کشور هستیم، تصریحکرد: هر ساله شعارها و تبلیعات گستردهتری در حوزه برخورد با زمینخواری ارایه میشود و لازم است که در کنار این تبلیغات گسترده برخوردهای بیشتری هم صورت بگیرد تا از میزان این زمینخواریها کمتر شود، اما وضعیت برعکس شده است.
این نماینده مجلس در عین حال گفت: در حال حاضر زمینخواری و مفاسدی از این دست رو به افزایش است و ما در حوزه اجرایی دچار خلأ هستیم و در این حوزه برخورد محکم و قاطعانه انجام نمیدهیم.
مجریان امر در دستگاههای اجرایی و تقنینی از مردم عقب ماندهاند
وی همچنین در خصوص نقش مطالبه مردمی برای مقابله با زمینخواری گفت: در همه دنیا و جوامع، رسانهها، مطالبات مردمی و فعال بودن جامعه مردمی به عنوان چشم ناظر میتواند تأثیر بسیاری در مقابله با اینگونه تخلفات داشته باشد.
حسینزاده تأکیدکرد: در واقع بسیاری از اقدامات و رفتارهایی که هماکنون انجام نمیشود یا فضای رسانهای برای آن ایجاد میشود؛ به دلیل آن قبح اجتماعی یا فضای رسانهای است که درباره آن به وجود میآید و در کاهش این تخلفات تأثیرگذار است.
نماینده مردم در مجلسشورایاسلامی ادامهداد: واقعیت آن است که جامعه ما در این زمینه مطالبهگر است و در موارد متعددی مطالبهگری خود را هم نشان داده است؛ منتهی اعتقاد دارم که ما مجریان امر چه در دستگاههای اجرایی و چه در دستگاههای تقنینی از مردم عقب هستیم و برخوردهای لازم را انجام نمیدهیم.
عضو کمیسیون عمران مجلس در ادامه اظهارداشت: در چنین شرایطی قاعدتاً مردم از همکاری و مشارکت بیشتر دلسرد میشوند. امیدواریم که چنین اعمال و رفتارهای ضد ارزش نهادینه نشود.
حسینزاده در همین حال گفت: عدم برخورد جدی و قطعی دستگاهها با چنین اعمال ضدقانونی و معضلات این چنینی و گاهی رخ دادن آنها از طریق کسانی که خودشان کار تقنینی انجام میدهند، یا مجری قانون هستند و قانون را دور میزنند، در نهایت باعث میشود که قبح و زشتی این موضوعات در دیدگاه مردم بشکند و دیگر مسأله مهمی جلوه نکند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.