ایران به رتبه نخست تولید محصولات پتروشیمی در منطقه دست می‌یابد

مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس: تا سال ۱۴۰۴ ایران به رتبه نخست تولید محصولات پتروشیمی در منطقه دست می‌یابد مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس با بیان این‌که توسعه صنعت پتروشیمی ایران نیازمند جذب سرمایه خارجی است، گفت: سرمایه‌گذاری در منطقه رقابتی است. به گزارش شانا، عادل‌نژادسلیم در بیست و نهمین اجلاس مدیران عامل صنعت پتروشیمی با اشاره به چشم‌انداز […]

مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس: تا سال ۱۴۰۴

ایران به رتبه نخست تولید محصولات پتروشیمی در منطقه دست می‌یابد

مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس با بیان این‌که توسعه صنعت پتروشیمی ایران نیازمند جذب سرمایه خارجی است، گفت: سرمایه‌گذاری در منطقه رقابتی است.

به گزارش شانا، عادل‌نژادسلیم در بیست و نهمین اجلاس مدیران عامل صنعت پتروشیمی با اشاره به چشم‌انداز صنعت پتروشیمی ایران تا سال ۱۴۰۴ اظهارکرد: در این چشم‌انداز، مجموع ظرفیت تولید طرح‌های مصوب صنعت پتروشیمی به ارزش ۵۵ میلیارد دلار، ۶۰ میلیون تن است که با تحقق این هدف، ایران به رتبه نخست تولید محصولات پتروشیمی در منطقه دست می‌یابد.

وی درباره رقبای صنعت پتروشیمی ایران در منطقه افزود: عربستان با ۷۶ میلیون تن ظرفیت فعال، ۵۳ طرح و ۹۱ میلیارددلار سرمایه‌گذاری، امارات با ۴ میلیون تن ظرفیت فعال، ۱۵ طرح و ۱۲ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری و قطر با ۸,۳ میلیون تن ظرفیت فعال، ۱۷ طرح و ۲۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری از رقبای ایران هستند که این ارقام نشان می‌دهد که عربستان رقیب قوی صنعت پتروشیمی کشور است.

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس (هلدینگ خلیج‌فارس) با اشاره به این که سرمایه‌گذاری در منطقه رقابتی است، ادامه‌داد: توسعه صنعت پتروشیمی ایران نیازمند جذب سرمایه خارجی است.

نژادسلیم، ثبات قوانین، وجود قوانین حمایتی، چشم‌انداز مشخص همراه با برنامه اجرایی، معقول بودن ریسک‌های نظام‌مند و جذابیت ذاتی سرمایه‌گذاری را از نکات قابل توجه در جذب سرمایه عنوان کرد.

وی با اشاره به نقش حاکمیتی و تقویت رگولاتوری افزود: توجه به منافع ملی، همسو کردن برنامه‌ها با برنامه کلان دولت، شفافیت، استفاده از بهترین فناوری‌ها و حذف نگاه یارانه‌ای و سود مقطعی از وظایف بنگاه‌ها در انجام سرمایه‌گذاری در صنعت است.

 

نژادسلیم تصریح‌کرد: برای شتاب بیش‌تر در توسعه صنعت پتروشیمی، مراکز تأیید طرح‌ها و پروژ‌‌ها و کاغذبازی اداری کاهش یابد تا روند توسعه آسان شود.