مدیر اجرایی کانون سراسری پیمانکاران عمرانی ایران کمبود بودجه عمرانی تعداد پیمانکاران را به یک دهم کاهش داد مدیر اجرایی کانون سراسری پیمانکاران عمرانی ایران گفت: طی سالهای گذشته ۳۰ هزار شرکت در حوزه پیمانکاری در سراسر کشور فعال بودند که امروز به دلیل کمبود بودجههای عمرانی تعداد آنها به ۳ هزار مورد یعنی یکدهم […]
مدیر اجرایی کانون سراسری پیمانکاران عمرانی ایران
کمبود بودجه عمرانی تعداد پیمانکاران را به یک دهم کاهش داد
مدیر اجرایی کانون سراسری پیمانکاران عمرانی ایران گفت: طی سالهای گذشته ۳۰ هزار شرکت در حوزه پیمانکاری در سراسر کشور فعال بودند که امروز به دلیل کمبود بودجههای عمرانی تعداد آنها به ۳ هزار مورد یعنی یکدهم کاهش یافته است.
به گزارش ایرنا، عباسپناه با بیان اینکه این کانون تشکیل شده از ۳۱ انجمن شرکتهای ساختمانی، تأسیساتی و راهداری در سراسر کشور است، افزود: زیرمجموعه این تشکل صنفی هستند که اکنون به علت کمبود بودجههای عمرانی بخش عمده این شرکتها تعطیل و بیکارند و یا برخی از آنها پروژهای در دست اجرا ندارند.
وی یکی دیگر از مشکلات را نحوه پرداخت صورتوضعیتهای پیمانکاران از نقدی به اوراق رسیده دانست و اظهارداشت: شرکتهایی که امکان آوردن منابع مالی لازم را ندارند، نمیتوانند فعالیتهای عمرانی داشته باشند و در نهایت از چرخه اشتغال خارج میشوند.
مدیر اجرایی کانون سراسری پیمانکاران عمرانی ایران تصریحکرد: برای آبادانی کشور و خروج از رکود ورود سرمایه با استفاده از گردشگری، استفاده از ظرفیت تشکلها و همچنین سرمایهگذاری در اطراف روستاها را توسط شرکتهای پیمانکاری پیشنهاد دادهایم.
وی گفت: در بحث گردشگری زیرساختهای کشور ما به دلیل برخی موانع اجتماعی و سیاسی ضعیف است درحالیکه شرکتهای پیمانکاری میتوانند در تقویت زیرساختها مؤثر باشند.
به گفته وی، برای تأمین منابع مالی میتوانیم از سرمایهگذاران خارجی و یا از سرمایه ایرانیهای خارج از کشور که به دنبال سرمایهگذاری در ایران هستند، بهرهمند شویم که این امر نیازمند حل مشکلات از طریق دولت و مجلسشورایاسلامی است.
پناه تصریحکرد: به تازگی دولت تسهیلاتی را به کسانی که در محدوده هزار متری اطراف روستاها سرمایهگذاری کنند، ارایه میدهد که شرکتهای پیمانکاری با توجه به تعاملی که با استانداریها، بخشداریها و دهیاریها دارند، میتوانند این مهم را با تمام توان و سرعت انجام دهند و در اشتغالزایی نقش ایفا کنند.
وی اضافهکرد: طبق قانون دولت ۵ هزار میلیارد تومان از منابع خارجی و ۵ هزار میلیارد تومان از منابع سایر بانکها تزریق میکند که این اقدام مؤثری در اشتغالزایی و جلوگیری از مهاجرت است.
پناه ادامهداد: بنابراین شرکتهای پیمانکاری عمرانی میتوانند در روستاها و کنار روستاها ورود پیدا کنند و بدون هیچ محدودیت شغلی در بخش درمانی، گردشگری و صنعت وارد عمل شویم.
وی با بیان اینکه تشکلهای کارگری و کارفرمایی نیازمند حمایتهای دولتی هستند، گفت: برخی دستگاههای اجرایی اطلاعی از وجود چنین تشکلهایی ندارند و نظرات تشکلها در تصمیمگیریها بهکار گرفته نمیشود زیرا معضل اصلی مهجور ماندن بخش خصوصی و تعاونیهاست.
مدیر اجرایی کانون سراسری پیمانکاران عمرانی ایران اظهارداشت: بهطور حتم بخش عمده معضل بیکاری کشور با حمایت از پیمانکاران عمرانی برطرف میشود.
به گزارش ایرنا، مسعودکرباسیان، وزیر امور اقتصادی و دارایی هفته گذشته با رد برخی اظهارنظرها مبنی بر پرداخت تنها یک درصد بودجه عمرانی امسال اعلامکرد: تاکنون نزدیک به ۳۰۰ هزار میلیارد ریال از بودجه عمرانی کشور پرداخت شده است.
وی افزود: البته بخش عمدهای از این پرداختها از محل اوراق و اسناد خزانه اسلامی بوده ولی چون نقد نبوده، عدهای این میزان پرداختی را نمیبینند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.