واردات تجهیزات نفتی در ایستگاه پایانی

مدیرعامل شرکت مناطق نفتخیز جنوب خبر داد واردات تجهیزات نفتی در ایستگاه پایانی سمیه مهدوی_ نهمین نمایشگاه تجهیزات صنعت نفت روز گذشته در حالی کار خود را به اتمام رساند که چهره‌های نفتی برجسته کشور با همجوار شدن تولیدکنندگان و سازندگان نفتی از نزدیک به رصد دستاورد‌ها و تولیدات این بازار پرداختند. به گزارش خبرنگار […]

مدیرعامل شرکت مناطق نفتخیز جنوب خبر داد

واردات تجهیزات نفتی در ایستگاه پایانی

سمیه مهدوی_ نهمین نمایشگاه تجهیزات صنعت نفت روز گذشته در حالی کار خود را به اتمام رساند که چهره‌های نفتی برجسته کشور با همجوار شدن تولیدکنندگان و سازندگان نفتی از نزدیک به رصد دستاورد‌ها و تولیدات این بازار پرداختند.

به گزارش خبرنگار اعزامی مناقصه‌مزایده به اهواز، مدیرعامل شرکت نفتخیز مناطق جنوب در حاشیه نهمین نمایشگاه تجهیزات صنعت نفت که روز گذشته به‌کار خود خاتمه داد، از سهم ۸۰ درصدی سازندگان ایرانی از بازار داخلی خبر داد.

 بیژن‌عالی‌پور بیان‌کرد: این نمایشگاه به واقع تقدیری از برگزارکنندگان، سازندگان و تأمین‌کنندگان محسوب می‌شود. در این نمایشگاه سهم ۶۱ درصدی، تأمین‌کنندگان سهم ۳۴ درصدی و شرکت‌های خدماتی نیز سهم ۵ درصدی را به خود اختصاص داده‌اند.

وی با بیان این‌که حمایت از صنعتگران داخلی به معنای ایجاد اشتغال است، افزود: با اهتمام صنعتگران به منظور ساخت هرگونه دستگاهی، واردات آن از خارج به اتمام می‌رسد.

عالی‌پور تأکید‌کرد: اکنون تجهیزات سرچاهی، پمپ‌های میله‌ای مکشی و خطوط لوله در داخل کشور ساخته و نیاز آن تأمین می‌شود، در حالی‌که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، حتی پیچ و مهره‌های مورد نیاز نیز از خارج از کشور تأمین می‌شد.

وی گفت: حدود ۸۰ درصد از تجهیزات مورد نیاز در داخل کشور تأمین می‌شود و خوزستان سهم ۴۱ درصدی را در این توانمندی به خود اختصاص داده است.

تأخیر ۳ساله در تأسیس واحدهای نمک‌زدایی

 همچنین جهانگیرپورهنگ، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت وگاز مارون در نشست دیگری اظهار‌کرد: طی سال‌های اخیر پروژه خاصی اجرا نشده است، با این‌که تأسیس واحدهای نمک‌زدایی جهت نگه‌داشت تولید ضرورت دارد اما این امر دچار تأخیر ۳ ساله شده است.

وی با بیان این‌که تأسیسات نفتی به ویژه خطوط لوله بسیار قدیمی هستند، افزود: اولویت‌ها در قالب دو برنامه پیگیری خواهد شد، برنامه میدان محور شرکت ملی نفت ایران به منظور افزایش برداشت، تولید و نگهداشت تولید در کوتاه‌مدت و میان‌مدت در دستور کار قرار گرفته است.

پورهنگ ادامه‌داد: البته برنامه‌های بلند‌مدت دیگری هم داریم که در کم‌تر از ۱۰ سال در راستای آن به نوسازی تجهیزات خواهیم پرداخت.

وی بیان‌کرد: اولویت ما در تأسیس واحدهای نمک‌زدایی نیازمند ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار است که ظرفیت هر واحد ۱۵۰ هزار بشکه برآورد شده است.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون با بیان این‌که شرکت مارون یکی از شرکت‌های پنجگانه شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب است، گفت: هم‌اکنون میزان تولیدات ما به ۶۰۰ هزار بشکه نفت و میعانات گازی می‌رسد.

 

پورهنگ با بیان این‌که برای تعمیرات و قطعات ساخته شده ۲۸۰ مورد درخواست در ۶ ماه گذشته داشته‌ایم، افزود: ۲۰۰ مورد این درخواست‌ها انجام شده و در راستای آن ۴هزار و ۸۰۰ قطعه ساخته شده‌اند.