کلنگ اجرای طرح آب‌رسانی به برخی شهرهای استان مازندارن به زمین زده شد

با حضور مسؤولان کشوری و استانی کلنگ اجرای طرح آب‌رسانی به برخی شهرهای استان مازندارن به زمین زده شد با حضور مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، رییس کمیسیون عمران مجلس، نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس‌شورای‌اسلامی، استاندار، مدیران عامل آب و فاضلاب شهری، روستایی و آب منطقه‌ای مازندران و سایر مسؤولان استانی […]

با حضور مسؤولان کشوری و استانی

کلنگ اجرای طرح آب‌رسانی به برخی شهرهای استان مازندارن به زمین زده شد

با حضور مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، رییس کمیسیون عمران مجلس، نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس‌شورای‌اسلامی، استاندار، مدیران عامل آب و فاضلاب شهری، روستایی و آب منطقه‌ای مازندران و سایر مسؤولان استانی و شهرستانی، کلنگ عملیات اجرای طرح آب‌رسانی به شهرهای نوشهر، چالوس، مرزن‌آباد، هچیرود و ۱۲۹ روستای منطقه با پیش‌بینی ۳۰۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری، به زمین زده شد.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از شرکت آبفاشهری مازندران، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در این مراسم، به میزان بارندگی در استان مازندران اشاره و تصریح‌کرد: علی‌رغم بارش‌های خوب در این استان، سهم مردم از آب‌های سطحی بسیار ناچیز است.

جانباز ضمن اشاره به تلاش‌های انجام شده طی سال‌های اخیر در حوزه آبرسانی در مازندران افزود: تلاش داریم سایر پروژه‌های آبرسانی را در این استان به سرانجام برسانیم.

وی، با بیان این‌که شاخص بهره‌مندی آب روستایی استان در گذشته پایین بوده است، اظهارداشت: امیدواریم با تلاش‌های صورت گرفته و اجرای پروژه‌ها، در بازده زمانی کوتاه‌مدت به میانگین کشوری در این بخش دست یابیم.

مدیرعامل آبفاکشور، به نگاه ویژه مسؤولان در وزارت نیرو به استان مازندران اشاره کرد و گفت: در همین راستا بزرگ‌‌ترین وام بانک توسعه اسلامی برای اجرای طرح‌های فاضلاب به این استان اختصاص یافت.

جانباز، با اشاره به کمبود اعتبار و منابع مالی در کشور تصریح‌کرد: منابع مالی پیمانکاران برای اجرای پروژه‌ها را در قالب اوراق مالی و اسناد خزانه‌داری پرداخت می‌کنیم.

رییس کمیسیون عمران مجلس‌شورای‌اسلامی نیز در این مراسم، ضمن بیان این‌که کشور با محدودیت اعتبار مواجه است، گفت: پروژه آبرسانی به شهرهای نوشهر، چالوس، مرزن‌آباد، هچیرود که با اعتبار خوبی کلنگ‌زنی شد، نشان‌دهنده اراده و عزم جدی مسؤولان در این استان است.

رضایی در بخش دیگری از سخنانش، به وجود کمبود آب در کشور اشاره و تصریح کرد: در بیش‌تر استان‌ها شاهد بارندگی‌های سیل آسا هستیم که اگر در مهار این آب‌ها برنامه‌ریزی درست صورت گیرد، نقش مؤثری در توسعه کشور خواهد داشت.

استاندار مازندران نیز با بیان این‌که مازندران قطب کشاورزی است و بخشی از تأمین غذای مردم کشور را برعهده دارد، افزود: اجرای طرح‌های مدیریت آب از اولویت‌های مسؤولان است.

ربیع‌فلاح‌جلودار، به اقامت ۴۵ میلیون نفر شب مسافر طی ایام تعطیل در این استان اشاره کرد و گفت: خدمات‌دهی به این مسافران و گردشگران بسیار مهم است و مدیران استانی و شهرستانی توانستند به خوبی آن را مدیریت کنند.

احمدی‌لاشکی، نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت نیز در سخنانی، بر مدیریت آب‌های سطحی تأکیدکرد و افزود: مردم غرب استان همواره پذیرای مسافران بی‌شماری هستند، لذا این مناطق خانه دوم مردم ایران است.

وی خاطرنشان‌کرد: انجام پروژه آبرسانی در توسعه شهر‌ها و روستا‌ها بسیار حیاتی است.

 

گفتنی است در طرح آب‌رسانی به شهرهای نوشهر، چالوس، مرزن‌آباد، هچیرود و ۱۲۹ روستای منطقه ۱۳۵ کیلومتر خط انتقال، یک تصفیه‌خانه به ظرفیت ۱۵۰۰ لیتر و ۵۴۰۰۰ مترمکعب مخزن ذخیره احداث و یک نیروگاه به ظرفیت ۳٫۲ مگاوات توسط بخش خصوصی احداث می‌شود.