ارتباط عجیب خشکی هوا با سرطان مری پژوهش انجامگرفته توسط محققین کشورمان در استان گلستان، تأثیر عجیب عوامل محیطی و نوع اقلیم بهخصوص خشکی هوا را بر بروز انواع سرطان دستگاه گوارش نمایان میسازد. به گزارش سیناپرس، سرطان، بعد از بیماریهای قلبی عروقی بهعنوان دومین علت از بین رفتن افراد در جوامع شناخته شده است […]
ارتباط عجیب خشکی هوا با سرطان مری
پژوهش انجامگرفته توسط محققین کشورمان در استان گلستان، تأثیر عجیب عوامل محیطی و نوع اقلیم بهخصوص خشکی هوا را بر بروز انواع سرطان دستگاه گوارش نمایان میسازد.
به گزارش سیناپرس، سرطان، بعد از بیماریهای قلبی عروقی بهعنوان دومین علت از بین رفتن افراد در جوامع شناخته شده است و براساس پیشبینیها، تعداد بیماران مبتلا به سرطان تا سال ۲۰۲۰ به ۲۲ میلیون نفر خواهد رسید.
به علت آمار تلفات بالا و همچنین هزینههای سنگین درمان این بیماری، پژوهشگران همواره به بررسی عوامل مستقیم و غیرمستقیم مؤثر در بروز انواع سرطانها میپردازند.
در راستای این پژوهشها و با توجه به اهمیت بررسی همهجانبه بیماری سرطان در کشور ما، پژوهشگران اداره کل هواشناسی گلستان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس و دانشگاه علوم پزشکی گلستان، مطالعهای را بهمنظور تعیین ارتباط خصوصیات اقلیمی از جمله بارش باران و دمای هوا با بروز سرطانهای مختلف بهویژه سرطانهای دستگاه گوارش فوقانی انجام دادهاند.
طبق نتایج بهدستآمده، بین میزان بارش و بروز سرطان مری در استان گلستان رابطه معکوس وجود دارد. این یافته بدین معنی است که هر چه رطوبت منطقه بیشتر باشد، احتمال بروز سرطان مری در افراد کمتر میشود. برای مثال، میزان بروز این نوع سرطان در مناطق خشک شامل ترکمنصحرا و نواحی شرقی این استان، بیشتر از مناطق مرطوب بوده است.
طبق این یافتهها، میزان بروز تمامی سرطانها به جز سرطان پستان در مناطق خشک بیشتر از مناطق مرطوب گزارششده است.
با توجه به این یافتهها، محققین اشاره کردهاند از آن جاییکه ایران و مناطق شمالی بهویژه استان گلستان در کمربند سرطان مری قرار دارد، امید میرود ارتباط مستقیم و غیرمستقیم بین شرایط اقلیمی شامل عوامل جغرافیایی و آبوهوای محلی، با بروز سرطان مری و سایر انواع سرطانها مورد توجه محققان قرارگرفته و در آینده بررسیهای دقیقتری در این زمینه انجام شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.