کاهش احتمال خطر سرطان روده با رژیم غذایی فیبردار

کاهش احتمال خطر سرطان روده با رژیم غذایی فیبردار  طبق نتایج یک مطالعه جدید، رژیم غذایی سرشار از فیبر احتمال خطر ناشی از سرطان روده را کاهش می‌دهد. به گزارش مهر، دکتر اندروچان، سرپرست تیم تحقیق از دانشکده پزشکی‌هاروارد، در این باره می‌گوید: «در بین بیماران تحت درمان به خاطر سرطان روده غیرمتاستاتیک، به ازای […]

کاهش احتمال خطر سرطان روده با رژیم غذایی فیبردار

 طبق نتایج یک مطالعه جدید، رژیم غذایی سرشار از فیبر احتمال خطر ناشی از سرطان روده را کاهش می‌دهد.

به گزارش مهر، دکتر اندروچان، سرپرست تیم تحقیق از دانشکده پزشکی‌هاروارد، در این باره می‌گوید: «در بین بیماران تحت درمان به خاطر سرطان روده غیرمتاستاتیک، به ازای افزایش هر ۵ گرم فیبر به رژیم غذایی احتمال از بین رفتن تا حدود ۲۵ درصد کاهش می‌یابد.»

چان در ادامه می‌افزاید: «آنچه که بعد از تشخیص بیماری می‌خورید، تفاوت دارد. این احتمال وجود دارد که افزایش مصرف فیبر نرخ تلفات ناشی از سرطان روده و حتی احتمال خطر ناشی از دلایل دیگر را کاهش دهد.»

مصرف فیبر با کنترل بهتر انسولین و التهاب کم‌تر مرتبط است که ممکن است نرخ زنده ماندن بهتر را توجیه کند. به‌علاوه، رژیم غذایی پرفیبر در وهله اول از افراد در مقابل ابتلا به سرطان روده محافظت می‌کند.

بیش‌ترین فایده مرتبط با فیبر ناشی از حبوبات و غلات کامل است.

به گفته چان، فیبر ناشی از موادغذایی و نه مکمل‌ها، با نرخ بقای بهتر مرتبط است.

فیبر موجود در موادغذایی حرکت سیستم گوارشی را حفظ می‌کند، سیری را افزایش می‌دهد، به کنترل وزن کمک می‌کند، با سرطان‌ها مقابله کرده و میلیون‌ها میکروب مفید موجود در روده‌ها را تغذیه می‌کند.

 

فیبر ررژیمی در موادغذایی گیاهی نظیر حبوبات، غلات کامل، مغزیجات آجیلی، سبزیجات و میوه‌ها یافت می‌شود.