دلار با عملیاتی شدن پیمانهای پولی دو و چند جانبه ناک داون میشود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلسشورایاسلامی گفت: عملیاتی شدن پیمانهای پولی دو یا چند جانبه زمینه حذف دلار را در معاملات اقتصادی فراهم میکند. به گزارش خانه ملت، رحیمزارع در خصوص ایجاد شرایطی برای توسعه تجارت در عرصه بینالمللی گفت: اینکه معاملات و مبادلات […]
دلار با عملیاتی شدن پیمانهای پولی دو و چند جانبه ناک داون میشود
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلسشورایاسلامی گفت: عملیاتی شدن پیمانهای پولی دو یا چند جانبه زمینه حذف دلار را در معاملات اقتصادی فراهم میکند.
به گزارش خانه ملت، رحیمزارع در خصوص ایجاد شرایطی برای توسعه تجارت در عرصه بینالمللی گفت: اینکه معاملات و مبادلات اقتصادی در سطح جهان بهوسیله یک یا چند ارز خاص انجام شود، غیرقابل قبول است.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلسشورایاسلامی افزود: مقاممعظمرهبری در بیانات اخیرشان بر ضرورت حذف دلار و جایگزین کردن پول ملی در معاملات اقتصادی تأکید داشتند، بنابراین بانک مرکزی و مسؤولان مربوط در زمینه عملیاتی شدن پیمانهای پولی دو یا چند جانبه، اقدامات لازم را انجام دهند.
نماینده مردم آباده، بوانات و خرم بید در مجلسشورایاسلامی ادامهداد: یکی از سازوکارها برای حذف دلار و جایگزین کردن پول ملی در معاملات اقتصادی در سطح بینالملل، توسعه پیمانهای پولی دو و چند جانبه است.
زارع با اشاره به انجام مراحل مقدماتی برای انعقاد پیمانهای پولی دو و چند جانبه بین جمهوریاسلامیایران با ترکیه و روسیه تصریحکرد: در حال حاضر تجار به دلیل فقدان پیمانهای پولی و عدم عملیاتی شدن موضوع، مجبور میشوند برای مبادلات اقتصادی هزینههایی را صرف تغییر واحد پولیکنند.
وی در ادامه گفتوگوی خود با خانه ملت تصریحکرد: در سالهای گذشته تحریمهای ناجوانمردانه از سوی دشمنان باعث شد نوسانات بازار ارز، اقتصاد کشور را چالشهایی روبهرو کند.
کاهش اتکای معاملات تجاری به یک یا چند ارز یک ضرورت است
زارع ادامهداد: عملیاتی شدن پیمانهای پولی دو یا چند جانبه زمینه حذف دلار را در معاملات اقتصادی فراهم میکند.کاهش اتکای معاملات تجاری به یک یا چند ارز، یکی از لازمهها و اولویتهای اقتصادی کشور محسوب میشود و در این راستا باید براساس برنامهریزیهای کارشناسی شده، اقدامات لازم انجام شود.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلسشورایاسلامی یادآورشد: در هر صورت بانک مرکزی باید علاوه بر انعقاد پیمانهای پولی دو و چند جانبه، زمینه عملیاتی شدن پیمانها را نیز فراهم کند چرا که انجام این مهم در درازمدت میتواند به تقویت پول ملی کشور کمک کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.