ترکیب سویا به مقابله با سرطان سینه کمک میکند به گفته محققان، ترکیب موجود در محصولات غذایی سویا به توقف روند پیشرفت سرطان سینه کمک میکند و شیوهای به سوی درمانهای جدید پیشگیری از بیماری خواهد بود. به گزارش مهر، محققان دانشگاه آریزونا آمریکا عنوان میکنند جنیستین، ترکیب موجود در موادغذایی سویا، میتواند از ژن […]
ترکیب سویا به مقابله با سرطان سینه کمک میکند
به گفته محققان، ترکیب موجود در محصولات غذایی سویا به توقف روند پیشرفت سرطان سینه کمک میکند و شیوهای به سوی درمانهای جدید پیشگیری از بیماری خواهد بود.
به گزارش مهر، محققان دانشگاه آریزونا آمریکا عنوان میکنند جنیستین، ترکیب موجود در موادغذایی سویا، میتواند از ژن BRCA۱ محافظت کند، ژنی که نقش اساسی در پیشگیری از رشد تومور در بافت سینه ایفا میکند.
ژن BRCA۱ ژن سرکوبکننده تومور است. در صورتیکه بهطور عادی عمل کند، به حفظ پایداری و ثبات DNA کمک میکند و در مقابل بیماریهای ژنتیکی نظیر سرطان نقش حفاظتی ایفا میکند؛ زمانیکه ژن BRCA۱ به شکل غیرعادی عمل کند، عملکرد دفاعی بدن در مقابل سرطان سینه مختل میشود.
درصد کمی از موارد ابتلا به سرطان سینه ناشی از جهش در ژن BRCA۱ است، بسیاری از بیماران دیگر مبتلا به سرطان سینه دارای نسخههای عادی هستند، اما ژنهایشان «متانولدار» شدهاند، یعنی در رشته مولکولهای کربن پیچیده شده که آنها را غیرقابل خواندن میکند.
به گفته محققان، ژن BRCA۱ خاموش در این شیوه قادر به انجام وظیفهاش به عنوان سرکوبکننده تومور نیست.
یک گیرنده موسوم به AhR (گیرنده هیدروکربن آروماتیک) ژن BRCA۱ را خاموش میکند و در نتیجه زنجیرهای از تأثیرات نامطلوب آغاز میشود.
زمانیکه BRCA۱ قادر به انجام وظایفش به عنوان سرکوبکننده تومور نباشد، سلولهای سرطانی میتوانند تکثیر یابند.
محققان این مطالعه دریافتند AhR میتواند از طریق جنیستین مورد هدف قرار گیرد.
تیم تحقیق امیدوار است این کشف بتواند منجر به درمان مبتنی بر جنیستین شود و بتواند اقدامات مضر AhR را متوقف سازد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.