زمانیان دهکردی:گرانی ۳۰ قلم کالای مصرفی مردم فاجعه معیشتی است

  عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، با اشاره به افزایش نرخ تورم در اولین ماه سال جاری، گفت: گرانی‌های لجام گسیخته موجود در بازار شرایط معیشت را برای مردم سخت کرده است. سیدسعید زمانیان دهکردی در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به آمار و ارقام منتشره از سوی مرکز آمار ایران در […]

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، با اشاره به افزایش نرخ تورم در اولین ماه سال جاری، گفت: گرانی‌های لجام گسیخته موجود در بازار شرایط معیشت را برای مردم سخت کرده است.

سیدسعید زمانیان دهکردی در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به آمار و ارقام منتشره از سوی مرکز آمار ایران در خصوص افزایش نرخ تورم در اولین ماه سال جاری، گفت: طبق آمارهای اعلامی دوباره قیمت تمامی کالایی که هزینه یک خانوار ایرانی به شمار می‌رود، همچنان روندی افزایشی داشته است.

نماینده مردم شهرکرد، بِن و سامان در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر این‌که عدم نظارت بر بازار و رفتار عرضه کنندگان کالا‌ها و محصولات هم‌نوایی با گرانی است، افزود: با توجه به درآمدهای مردم و وضعیت اقتصادی کشور باید تصمیم درستی در خصوص مهار گرانی‌ها گرفته شود.

انتقاد از رکود حاکم بر اقتصاد کشور

وی با اشاره به رکود حاکم بر اقتصاد کشور، تصریح کرد: گرانی‌های لجام گسیخته موجود در بازار شرایط معیشت را برای مردم سخت کرده است.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با بیان این‌که عدم کنترل قیمت‌ها و همچنین نظارت بر بازار بدبینی مردم نسبت به مسؤولان را موجب شده است، افزود: دولت در ارتباط با کنترل گرانی برای کمک به معیشت مردم به ویژه اقشار آسیب‌پذیر باید با فوریت ورود کند.

کالای وارداتی فضا را برای تولید ملی بسته است

زمانیان دهکردی با اشاره به نقش مافیای واردات، تأکید کرد: بسیاری از کالاهای وارداتی فضا را برای محصولات داخلی تنگ کرده از این رو گرانی‌های مضاعفی را با نام کالای خارجی بر مردم تحمیل کرده‌اند.

وی با یادآوری گرانی اخیر برنج و سایر اقلام غذایی و ضروری مردم، ادامه داد: دولت باید بداند که گرانی مایحتاج ضروری مردم با زندگی و سلامت آنان درگیر است.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با بیان این‌که دراختیار قرار گرفتن کنترل بازار از سوی دولت می‌تواند تا حدودی گرانی‌ها را مهار کند، گفت: جبران محدودیت‌های موجود در بازار برای مقابله با برهم خوردن تعادل عرضه و تقاضا دیگر راهکار پیش روی دولت برای جلوگیری از گرانی‌ها است.

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، برخورد با عوامل گرانی‌های بازار را امری ضروری خواند و تصریح کرد: بسیاری از گرانی‌های موجود در بازار نتیجه احتکار و انبار کردن کالا‌ها و محصولات است که باید از سوی دستگاه‌های نظارتی مورد برخورد واقع شود.