در دیدار اعضای اتاق بازرگانی اصفهان با رییس هیأت تجاری سوری مطرح شد ضرورت تشکیل شرکت مشترک بازرگانان اصفهان و سوری رییس هیأت تجاری سوری با اشاره به ضرورت تشکیل شرکت مشترک بین استان اصفهان و بازرگانان سوری، گفت: تأخیر در تأمین نیاز بازار سوریه باعث از دست رفتن بازار میشود و این در حالیست […]
در دیدار اعضای اتاق بازرگانی اصفهان با رییس هیأت تجاری سوری مطرح شد
ضرورت تشکیل شرکت مشترک بازرگانان اصفهان و سوری
رییس هیأت تجاری سوری با اشاره به ضرورت تشکیل شرکت مشترک بین استان اصفهان و بازرگانان سوری، گفت: تأخیر در تأمین نیاز بازار سوریه باعث از دست رفتن بازار میشود و این در حالیست که چین و اروپا، رقیب جدی ایران در بازار سوریه هستند.
به گزارش ایمنا، صائب نحاس در دیدار با اعضای اتاق بازرگانی اصفهان، اظهارکرد: کشور سوریه پس از جنگ وارد مرحله بازسازی میشود و با وجود درخواستهای متعدد از سوی روسیه، چین، هند و کشورهای اروپایی، سوریه خواستار همکاری با جمهوریاسلامیایران است.
وی با تأکید بر اینکه تجارت با ایران را برای درازمدت در نظر گرفتیم، افزود: تأخیر در تأمین نیاز بازار سوریه باعث از دست رفتن بازار میشود این در حالیست که چین و اروپا رقیب جدی ایران در بازار سوریه هستند.
نحاس با اشاره به اینکه بیش از ۵۰۰ هزار خانه در جنگ داخلی سوریه تخریب شده است، افزود: در فاز نخست ۱۰۰ هزار خانه در سوریه بازسازی میشود که بهطور متوسط هر خانه ۱۳۰ مترمربع ساخت نیاز دارد و برای ساخت آن به ۱۳ میلیون مترمربع مصالح ساختمانی و خدمات شرکتهای پیمانکاری نیاز داریم.
وی افزود: در کنار این پروژه هر سال در سوریه به ۲۵ هزار خانه جدید نیاز داریم که استان اصفهان نقش مهمی در تأمین مصالح این پروژهها داشته باشد.
رییس هیأت تجاری سوری پیشنهاد داد: شرکت مشترک بین استان اصفهان و بازرگانان سوری تشکیل شود و مدیریت آن برعهده نمایندگان دو طرف باشد.
وی ابراز امیدواری کرد: ارزش کالاهای صادراتی استان اصفهان به سوریه در سال اول به ۱۰۰ میلیون دلار برسد.
نحاس افزود: برای افزایش حجم مبادلات تجاری دو طرف باید چشمانداز بلندمدتی را در نظر گرفت.
رییس اتاق بازرگانی اصفهان نیز در دیدار با هیأت تجاری سوری، گفت: استان اصفهان به صورت متمرکز در بازسازی سوریه و صادرات کالاهای مصرفی به این کشور عمل میکند.
سیدعبدالوهاب سهلآبادی اظهارکرد: اتاق بازرگانی به عنوان پارلمان بخش خصوصی به بازار سوریه نگاه جدی و بلندمدت دارد و فعالان اقتصادی استان برای این موضوع با طرف سوری یک شرکت مشترک در سوریه تأسیس خواهند کرد.
وی تأکیدکرد: ۶۰ شرکت بزرگ تولیدی استان در بخشهای مختلف صنعت ساختمان دعوت به همکاری شدند تا پس از مذاکرات اولیه با طرف سوری، شرکت مشترک را در آن کشور راهاندازی کنند.
سهلآبادی با اشاره به اعزام چند هیأت تجاری اصفهان طی یک سال اخیر به سوریه، گفت: تشکیل شرکت مشترک میتواند موانع پیش روی همکاری اقتصادی دو طرف را بردارد.
مصطفیرناسی، نایب رییس اتاق بازرگانی اصفهان در این دیدار گفت: اصفهان صنعتیترین استان ایران است که در بخش تولید فولاد، مصالح ساختمانی میتواند نقش مهمی در بازسازی سوریه داشته باشد.
قاسمعلیجباری، عضو هیأت رییسه اتاق بازرگانی اصفهان هم در این دیدار گفت: اصفهان و سوریه رابطه اقتصادی بلندمدتی را میتوانند تعریف کنند و در فاز نخست صنعت ساختمان را میتوان محور ساخت.
علیکرباسیزاده، نایب رییس کمیسیون گردشگری و برند شهری اتاق بازرگانی اصفهان در این دیدار خواستار مشخص شدن ضمانت کالاهای ارسالی به سوریه از سوی صندوق ضمانت صادرات شد و گفت: تعهد پرداخت وجوه کالاهای صادراتی استان میتواند رغبت تولیدکنندگان و صادرکنندگان را برای صادرات کالا به سوریه افزایش دهد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.