توجه به اقتصاد دریا محور با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بندرامام خمینی(ره)

توجه به اقتصاد دریا محور با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بندرامام خمینی(ره) طی آیینی با حضور معاون وزیر و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی و شماری از مقامات استانی، ضمن تقدیر از تلاش‌های عبداللهی، عادل‌دریس به عنوان مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی(ره) معرفی شد. به گزارش مناقصه‌مزایده، طی […]

توجه به اقتصاد دریا محور با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بندرامام خمینی(ره)

طی آیینی با حضور معاون وزیر و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی و شماری از مقامات استانی، ضمن تقدیر از تلاش‌های عبداللهی، عادل‌دریس به عنوان مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی(ره) معرفی شد.

به گزارش مناقصه‌مزایده، طی این مراسم که با حضور آیت‌ا…‌حیدری، امام جمعه موقت اهواز و عضو مجلس خبرگان رهبری، عالمی‌نیسی، معاون استاندار خوزستان و بحرینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی، توسعه منطقه‌ای و بین‌المللی استانداری خوزستان، کعبی، قائم مقام منطقه آزاد اروند، تنی چند از نمایندگان مردم شهرهای ساحلی در مجلس‌شورای‌اسلامی و مقامات محلی، اعضای هیأت عامل سازمان بنادر و دریانوردی و ۳ تن از مدیران کل دوره‌های قبل اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان برگزار شد، راستاد طی سخنانی با تبیین سیاست‌های سازمان بنادر و دریانوردی حسب تأکیدهای وزیر راه و شهرسازی مبنی بر ارتقای حمل و نقل چند وجهی، توجه بیش‌تر به توسعه بنادر ریل پایه و افزایش توان رقابت‌پذیری بنادر کشور گفت: خوزستان به عنوان یکی از استان‌های بزرگ ساحلی کشور با برخورداری از ۸۵۰ کیلومتر ساحل، مهم‌ترین بنادر کشور را در خود دارد و از امکانات و مزیت‌های بندری حایز اهمیتی برخوردار است.

معاون وزیر و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به این‌که همه مدیران ارشد در این سازمان به لزوم و اهمیت مسؤولیت اجتماعی واقف و قائل هستند، اظهار امیدواری کرد با توسعه فعالیت‌های بازرگانی در بنادر، شاهد بهبود شرایط معیشتی در سواحل کشور و از جمله سواحل استان خوزستان باشیم.

راستاد ضمن تقدیر از تلاش‌ها و خدمات عبداللهی طی دوره مدت مدیریتش در بنادر خوزستان بیان‌داشت: زنجیره خدمت در بندر امام‌خمینی(ره) تداوم دارد و امروز در حضور مدیران اسبق بندرامام‌خمینی(ره) مدیریت آن تحویل دریس داده می‌شود تا با کوله‌باری آکنده از تجارب و سوابق مدیریتی مفید، بهبود روند توسعه و ارتقای جایگاه این بندر را ادامه دهد.

وی ضمن آرزوی موفقیت برای ‌دریس در این مسؤولیت خطیر اظهار امیدواری کرد که این رسالت بزرگ در بنادر خوزستان به سرانجام خواهد رسید.

عبداللهی در جریان برگزاری این آیین طی گزارشی، اهم عملکرد خود طی مدت مدیریت اداره کل بنادر و دریانوردى خوزستان را تشریح کرد.

به ثمر رساندن نتایج قراردادهای سرمایه‌گذاری، بهره‌برداری از پایانه شماره ۴ تخلیه و بارگیری غلات و توسعه و تجهیز پایانه‌های اختصاصی این کالای استراتژیک با منابع غیردولتی، بهره‌برداری از فاز اول کارخانه روغن‌کشی نوید خلیج‌فارس به عنوان گامی مهم در کاهش وابستگی کشور به واردات کالاهای اساسی و اهتمام به توسعه لجستیک بندری، استقرار و توسعه فناوری اطلاعات(IT) و(ICT) و عملیاتی کردن اراضی توسعه‌ای ۶۰۰ هکتاری در بندر امام‌خمینی(ره) را از اهم دستاور‌ها و موفقیت‌های دوران مدیریت خویش در بندرامام‌خمینی(ره) برشمرد.

مدیرکل سابق بنادر و دریانوردی استان خوزستان همچنین در تبیین رتبه‌های کسب شده طی این سال‌ها، تداوم و تکرار کسب رتبه‌های برتر در تکریم ارباب رجوع، ارزیابی عملکرد، سرمایه‌گذاری در بنادر کشور، حوزه HSE را که گویای روند حرکت برنامه‌ریزی شده سازمانی به سمت تعالی بود، را از جمله دیگر موفقیت‌ها عنوان کرد.

وی در ادامه ضمن تشکر از کلیه همکاران خود، مدیران ارشد استانی، منطقه و صنایع، از تشریک مساعی، همدلی و همراهی تمامی آنان برای نیل به موفقیت‌های متعدد تقدیر و تشکر نمود.

دریس طی سخنانی در این مراسم از حسن اعتماد شریعتی، استاندار خوزستان و مدیریت ارشد سازمان بنادر و دریانوردی که فرصت خدمت را به یکی از فرزندان خوزستان و مدیران درون سازمانی برای تدوام خدمتگزاری به مردم خوزستان دادند، تشکر نمود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی(ره) اهم برنامه‌های خود را در دو بخش عمده دسته‌بندی کرده و در تشریح آنها بیان‌داشت: رفع مشکلات موجود در بخش‌های مختلف از جمله سرمایه‌گذاری، ضمن این‌که این مسیر را هموارتر می‌کند، موجب می‌شود ثمرات و برکات رشد روزافزون سرمایه‌گذاری‌ها در سطح منطقه و کشور نیز ملموس و مشهود شود و این روند با همکاری مدیران ارشد سازمان بنادر و دریانوردی و زحماتی که مدیران قبلی در این زمینه کشیدند، میسر خواهد شد.

وی در تشریح برنامه دوم خود، بهره‌گیری از پتانسیل‌های بندرامام خمینی(ره) را در راستای توجه و اهتمام به اقتصاد دریامحور عنوان کرده و با اشاره به احداث ۳ بندر بزرگ توسط همسایگان دریایی کشورمان در شمال خلیج‌فارس و شرق دریای عمان، خواستار اهتمام جدی برای بهره‌گیری از مزیت‌های ترانزیتی به لحاظ قرار گرفتن این بندر بزرگ تجاری کشور در کریدور ترانزیتی غلات به لحاظ عرضه و تقاضای موجود در بازار غلات شد.

 

دریس توجه ویژه به سرمایه نیروی انسانی و تلاش برای افزایش انگیزه‌های فردی به منظور تحقق سیاست‌های سازمانی را از جمله برنامه‌های مهم خود برشمرد.