مدیر نظام فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان مطرح کرد پروژههای ترک تشریفاتی پایینترین امتیاز کیفیت را دارند مدیر نظام فنیو اجرایی سازمان مدیریتو برنامهریزی استان زنجان گفت: میانگین وزنی عمر پروژههای ملی این استان به ۱۴ سال میرسد و به تبع برنامهریزی در سطح ملی، استان نقشی در زمان اجرای این […]
مدیر نظام فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان مطرح کرد
پروژههای ترک تشریفاتی پایینترین امتیاز کیفیت را دارند
مدیر نظام فنیو اجرایی سازمان مدیریتو برنامهریزی استان زنجان گفت: میانگین وزنی عمر پروژههای ملی این استان به ۱۴ سال میرسد و به تبع برنامهریزی در سطح ملی، استان نقشی در زمان اجرای این پروژهها ندارد.
محمودمحمدیمشفق اظهارکرد: زمان شروع قدیمیترین پروژه ملی نیمهتمام این استان به سال ۱۳۷۰ بر میگردد.
وی یادآورشد: در حوزه نظارت فنی سازمان، امسال از ۷۲ پروژه ملی و ملی با ویژگی استانی در قالب یک مجموعه واحد و نزدیک ۲۰ پروژه هم به شکل مجزا و جداگانه بازدید شد.
محمدیمشفق اظهارکرد: کارشناسان این سازمان دو سیستم امتیازبندی شامل کیفیتسنجی و انطباق با برنامه برای نظارت بر پروژه مد نظر قراردادند.
مدیر نظام فنیو اجرایی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان گفت: یکی از تحلیلهای استخراج شده از بازدید ۷۲ پروژه این بود که پروژههای پیمانی امتیاز کیفی ۸۳ و امتیاز انطباق با برنامه ۸۲ را از ۱۰۰ دریافت کردند.
وی خاطرنشانکرد: ولی پروژههای امانی – پیمانی این استان امتیاز کیفی ۷۶ و امتیاز انطباق با برنامه ۶۴را کسب کرد.
محمدیمشفق ادامهداد: این آمار نشان داد که پروژه اگر به شکل کاملاً پیمانی اجرا شود هم به اجرا در موعد مقرر نزدیک خواهد شد و هم کیفیت مطلوبتری را در اختیار ما قرار میدهد.
مدیر نظام فنیو اجرایی سازمان مدیریتو برنامهریزی استان زنجان با بیان اینکه در نظام فنی و اجرایی مدافع اجرای پیمانی پروژهها هستیم، گفت: بدنه پیمانکاری سرمایه این جامعه هستند و باید با پرهیز از اجرای امانی از این سرمایههای ملی صیانت کنیم.
وی اضافهکرد: بهترین روش ارجاع کار در این بازدیدها روش ارجاع مناقصه محدود تشخیص داده شد که تلفیقی از رقابت و اعمال سوابق کیفی پیمانکاران است.
محمدیمشفق ابرازکرد: بهترین امتیاز کیفیت برای پروژههای ارجاع شده با روش مناقصه محدود و پایینترین امتیاز کیفیت برای پروژههای ارجاع شده به روش ترک تشریفات بود.
مدیر نظام فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان گفت: در مقایسه میان دستگاههای اجرایی برای هر دستگاه امتیاز استخراج شد و دانشگاه تحصیلات تکمیلی هم در حوزه امتیاز کیفی و هم انطباق با برنامه بیشترین امتیاز را کسب کرد.
وی افزود: استان زنجان ۱۸ مشاور، ۴۸۴ پیمانکاران حقوقی و ۱۹۶ پیمانکار حقیقی دارد که مجوز فعالیت خود را از این سازمان دریافت کردهاند.
رییس گروه نظارت فنی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان هم در ادامه این نشست خبری گفت: زنجان ۷۲ پروژه ملی و ملی با ویژگی استانی دارد که امسال از ۱۴ پروژه ملی با ویژگی استانی و ۵۸ پروژه ملی بازدید انجام شده است.
محسنحسینیصبایی اظهارکرد: مجموع اعتبارات کل این پروژهها نزدیک ۲۹ هزار و ۴۴۵ میلیارد ریال و اعتبار سال ١٣٩٥ آنها سه هزار و ۸۸۸ میلیارد ریال است.
وی یادآورشد: میانگین پیشرفت فیزیکی این پروژهها در ابتدای سال۹۵، ۴۳ درصد و میانگین پیشرفت فیزیکی مورد انتظار ۱۳ درصد بود و پیشرفت فیزیکی مورد انتظار در پایان سال ۵۶ درصد است.
صبایی اظهارکرد: به لحاظ نوع و تنوع پروژهها، زنجان ۵۱ پروژه با ماهیت احداث، ۸ پروژه با ماهیت تجهیز، ۱۱ پروژه با ماهیت تعمیر و دو پروژه با ماهیت تعهدات و خدمات دارد.
رییس گروه نظارت فنی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان گفت: به لحاظ اجرا ۵۶ پروژه در قالب پروژههای پیمانی، ۱۶ پروژه به شکل امانی– پیمانی اجرا شدهاند.
وی خاطرنشانکرد: به لحاظ نحوه ارجاع کار به پیمانکاران، ۴۵ پروژه با مناقصه عمومی، دو پروژه به شکل مناقصه محدود، ۵ پروژه به شکل ترکتشریفات، ۶ پروژه به شکل استعلام و ۴ پروژه با شکل عدم الزام واگذار شدهاند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.