ضایعات ثروت جامعه هستند

    یک استاد دانشگاه با تولید و نمایش لوازم خانگی از بطری‌های پلاستیکی و اختصاص منزل شخصی خود به نمایشگاه این فرایند، گامی جدی در راستای فرهنگ‌سازی در مصرف بهینه زباله‌های پلاستیک برداشته است. به گزارش مهر، کشورهای صنعتی در حوزه پسماند و آلایندگی به نسبت سایر کشور‌‌ها اقدامات قابل توجهی انجام داده‌اند و […]

 

 

یک استاد دانشگاه با تولید و نمایش لوازم خانگی از بطری‌های پلاستیکی و اختصاص منزل شخصی خود به نمایشگاه این فرایند، گامی جدی در راستای فرهنگ‌سازی در مصرف بهینه زباله‌های پلاستیک برداشته است.

به گزارش مهر، کشورهای صنعتی در حوزه پسماند و آلایندگی به نسبت سایر کشور‌‌ها اقدامات قابل توجهی انجام داده‌اند و از تمامی پتانسیل اقتصادی لوازم دورریز بهره‌برداری کرده و در تولیدات خود استفاده می‌کنند، اما در کشور‌های کم‌تر توسعه یافته و نیمه صنعتی برنامه و طرح‌های مدونی برای تفکیک زباله‌ها و استفاده دوباره از مواد قابل استفاده وجود ندارد و طرح‌های ارایه شده با استقبال درصد کمی از جامعه مواجهه می‌شود و یا به دلیل سطح پایین دانش افراد و اطلاع‌رسانی محدود، اطلاع دقیقی از نحوه بازیافت و بازآفرینی مواد حاصل از پسماند وجود ندارد.

امیر منعم از جمله طراحان و اساتید دانشگاهی کشور است که با طراحی و ساخت لوازم مصرفی از ضایعات قابل استفاده در راستای فرهنگ‌سازی مصرف صحیح زباله‌های پلاستیکی قدم برداشته است و با تولید و نمایش لوازم خانگی از بطری‌های پلاستیکی و اختصاص منزل شخصی خود به نمایشگاه این فرایند قدم جدی در راستای فرهنگ‌سازی در مصرف بهینه زباله‌های پلاستیک برداشته است.

به همین مناسبت موزه محیط‌زیست تهران در خانه شخصی امیر منعم در اوشان به مناسبت روز زمین پاک به همت و آثاری از امیر منعم و تعدادی از هنرمندان فعال در حوزه تولید اثر هنری از اقلام بازیافتی اول اردیبهشت ماه افتتاح شده است و آثار متفاوتی برای عموم از هنرمندان از اول تا ۳ اردیبهشت ماه به نمایش گذاشته شد.

طراح و پایه‌گذار خانه محیط‌زیست در تهران در این رابطه گفت: ضایعات بخشی از ثروت جامعه هستند و می‌توان با آن آثار ماندگار و آموزشی برای استفاده در مقاطع مختلف سنی تهیه کرد.

پایه‌گذار خانه محیط‌زیست بیان کرد: بسیاری از وسایلی که در این مجموعه محیط‌زیستی به نمایش گذاشته شده از مواد بازیافتی و ضایعات شهری تهیه شده است و با ایجاد و بازگشایی موزه محیط‌زیست می‌خواهیم به هموطنان و آیندگان نشان دهیم که چگونه از مواد زائد و دور ریختنی می‌توان وسایل و ابزارهای مفید تهیه کرد.

این طراح و مدرس دانشگاه تأکید کرد: موزه و خانه محیط‌زیست تهران برای به نمایش گذاشتن بازآفرینی وسایل بازیافتی پایه‌گذاری شده است و تلاش می‌شود با آموزش در مقاطع مختلف سنی و در تمام رشته‌ها نگاه و توجه مردم نسبت به ضایعات، مواد دوریز و پسماند عوض شود.

 

علاقه‌مندان می‌توانند برای بازدید از خانه محیط‌زیست به نشانی تهران، رودبار قصران، اوشان، خیابان دکتر بهشتی خیابان سپهر راول کوچه صدا و سیما پلاک ۲ مراجعه کنند.