طبق بررسیهای جدید محققان، مصرف الکل، گوشتهای فرآوری شده نظیرهات داگ و ژامبون، و اضافه وزن همگی در افزایش ریسک بروز سرطان معده نقش دارند. به گزارش مهر، طبق گزارش جدید مؤسسه تحقیقات سرطان آمریکا، ریسک بروز سرطان معده در افرادی که الکل مصرف میکنند یا زیاد از گوشتهای فرآوری شده استفاده میکنند یا […]
طبق بررسیهای جدید محققان، مصرف الکل، گوشتهای فرآوری شده نظیرهات داگ و ژامبون، و اضافه وزن همگی در افزایش ریسک بروز سرطان معده نقش دارند.
به گزارش مهر، طبق گزارش جدید مؤسسه تحقیقات سرطان آمریکا، ریسک بروز سرطان معده در افرادی که الکل مصرف میکنند یا زیاد از گوشتهای فرآوری شده استفاده میکنند یا اضافه وزن دارند افزایش مییابد.
طبق این گزارش، درصورتیکه افراد نوشیدنی الکلی یا گوشت فرآوری شده نخورند و وزن سالم خود را حفظ کنند، میتوانند از ابتلا به سرطان معده پیشگیری نمایند.
آلیس بندر، سرپرست برنامههای تغذیهای این مؤسسه، در این باره میگوید: «این اولین گزارشی است که به رابطه قوی بین این سه موضوع پی برده است. ما میتوانیم با رعایت این ۳ موضوع، ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهیم.»
در این گزارش عنوان میشود:
– نوشیدن ۳ لیوان یا بیشتر نوشیدنی الکلی در روز ریسک ابتلا به سرطان معده را افزایش میدهد.
– به ازای مصرف هر ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده در روز، ریسک ابتلا به سرطان معده تا ۱۸ درصد افزایش مییابد.
– افزایش هر ۵ واحد شاخص توده بدنی با افزایش ۲۳ درصدی ریسک ابتلا به سرطان معده همراه است.
طبق این گزارش، سرطان معده پنجمین سرطان شایع در سراسر جهان و سومین علت مرگ متداول ناشی از سرطان در جهان است. هر سال در حدود یک میلیون مورد جدید ابتلا به سرطان معده در سراسر جهان گزارش میشود که ۷ درصد تمام نمونههای جدید سرطان را دربرمیگیرد.
مردان دو برابر زنان مبتلا به سرطان معده میشوند و این بیماری در بین افراد مسن شیوع بیشتری دارد.
در تهیه این گزارش، محققان تمامی دادههای علمی موجود در مورد سرطان معده، رژیم غذایی، فعالیت فیزیکی و وزن را تلفیق کرده و مورد بررسی قراردادند. این تحلیلها شامل ۸۹ مطالعه بود که در مجموع ۱۷٫۵ میلیون فرد بزرگسال که ۷۷ هزار نفر آنها مبتلا به سرطان معده بودند را شامل میشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.