۱۵ میلیارد تومان برای حمایت از کسب‌وکارهای نوپا پرداخت می‌شود

    در پی امضا توافقنامه همکاری مشترک بین وزارت ارتباطات و صندوق کارآفرینی امید، نخستین جلسه کارگروه ویژه حمایت از کسب‌و‌کارهای نوپا برگزار و درباره روند اجرایی این تفاهم‌نامه تصمیم‌گیری شد. به گزارش تسنیم، حسین صمیمی با بیان این‌که در ساختار وام وجوه اداره شده حمایت از شرکت‌های نوپا دیده نشده بود و با […]

 

 

در پی امضا توافقنامه همکاری مشترک بین وزارت ارتباطات و صندوق کارآفرینی امید، نخستین جلسه کارگروه ویژه حمایت از کسب‌و‌کارهای نوپا برگزار و درباره روند اجرایی این تفاهم‌نامه تصمیم‌گیری شد.

به گزارش تسنیم، حسین صمیمی با بیان این‌که در ساختار وام وجوه اداره شده حمایت از شرکت‌های نوپا دیده نشده بود و با توجه به ظرفیت خوب کشور در این زمینه به ویژه نقش مهم این شرکت‌ها در ایجاد کسب‌و‌کارهای جدید و اشتغال‌زایی جوانان، این توافقنامه منعقد شد.

مدیر کل توسعه فن‌آوری و صدور خدمات فنی مهندسی وزارت ارتباطات افزود: در این توافقنامه، صندوق کارآفرینی امید حمایت از شرکت‌های نوپای فعال در حوزه ICT که از سوی وزارت ارتباطات معرفی می‌گردند را به منظور توسعه فضای کارآفرینی و اشتغال‌زایی توسط بخش خصوصی، بر عهده دارد.

صمیمی مدت این توافقنامه را ۵ سال و مبلغ آن را ۱۵۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال توسط صندوق کارآفرینی امید و ۵۰ میلیارد ریال از محل منابع وزارت ارتباطات صرفاً برای حمایت از کسب‌و‌کارهای نوپا پرداخت می‌شود.

وی درباره نحوه تخصیص وام نیز ابراز کرد: بخش عمده‌ای از تسهیلات به شرکت‌های نوپایی اعطا می‌شود که در پارک‌های علم و فن‌آوری، مراکز رشد یا شتاب‌دهنده‌ها مستقر بوده و از سوی این نهاد‌‌ها به ما معرفی می‌شوند. بخش دیگر هم به شرکت‌های دانشگاهی که مورد تأیید دانشگاه بوده و حداقل یک عضو هیأت علمی با مجوز هیأت امنای دانشگاه در آن‌‌ها فعال باشد، اعطا می‌گردد.

او با بیان این‌که سقف این وام ۱۰۰ میلیون تومان با کارمزد پایین در نظر گرفته شده است، افزود: کارگروه ویژه متشکل از نمایندگان وزارت و نمایندگان صندوق در خصوص تدوین آیین‌نامه‌ها، شیوه‌های اجرایی، بررسی و ارزیابی طرح‌های شرکت‌های نوپا تشکیل شده است.

دبیر کارگروه وجوه اداره شده خاطرنشان کرد: در ارزیابی طرح‌ها، بحث دوام، ثبات و ایجاد اشتغال ماندگار از پارامترهای مهم است.

صمیمی با ابراز امیدواری نسبت به اجرایی شدن تفاهم‌نامه جهت حمایت از ایجاد و توسعه کسب‌و‌کارهای نوپا گفت: در این چارچوب مکاتباتی با وزارت علوم انجام گرفته تا اطلاعات مربوط به پارک‌های فعال در حوزه ICT در اختیار وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات قرار گیرد.

وی همچنین از انجام کار مشترک با بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای برای حمایت از شرکت‌های بازی‌ساز خبر داد و گفت: به زودی شرکت‌های بازی‌ساز رایانه‌ای منتخب نیز جهت اعطای تسهیلات معرفی خواهند شد.

 

به گفته او تاکنون در قالب وام وجوه اداره شده، ۱۰۴ میلیارد تومان جهت اعطا به شرکت‌های فن‌آور در حوزه IT مصوب شده است که مراحل دریافت خود را طی می‌کنند.