غذاهای تند ریسک حمله قلبی را کاهش می‌دهند

غذاهای تند ریسک حمله قلبی را کاهش می‌دهند طبق نتایج مطالعات جدید، افرادی که غذاهای تند مصرف می‌کنند احتمالاً نمک کم‌تری مصرف کرده و فشارخون پایین تری دارند، از این رو با کاهش ریسک حملات قلبی و سکته روبه‌رو هستند. به گزارش خبرنگار مهر، محققان چینی می‌گویند افرادی که غذاهای تند مصرف نمی‌کنند احتمالاً به‌طور […]

غذاهای تند ریسک حمله قلبی را کاهش می‌دهند

طبق نتایج مطالعات جدید، افرادی که غذاهای تند مصرف می‌کنند احتمالاً نمک کم‌تری مصرف کرده و فشارخون پایین تری دارند، از این رو با کاهش ریسک حملات قلبی و سکته روبه‌رو هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان چینی می‌گویند افرادی که غذاهای تند مصرف نمی‌کنند احتمالاً به‌طور میانگین ۱۳٫۴ گرم نمک در روز مصرف می‌کنند. درحالی که میانگین مصرف روزانه نمک برای افراد مصرف‌کننده غذاهای تند تنها ۱۰٫۳ گرم است.

نتایج نشان داد فشارخون سیستولیک (عدد بالا) برای افراد عاشق غذاهای تند در مقایسه با افراد دارای کم‌ترین تمایل به غذاهای تند و فلفلی، ۸ mmHg پایین تر بود. فشارخون دیاستولیک (عدد پایین) برای گروه عاشق غذاهای تند ۵ mmHg پایین تر بود.

ژیمینگ ژو، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه پزشکی ارتش چین، در این باره می‌گوید: مطالعه ما نشان می‌دهد لذت بردن از طعم تند فلفل شیوه مؤثری برای کاهش مصرف نمک و فشارخون است و ارتباطی با نوع و میزان غذا ندارد.

محققان در این مطالعه از تکنیک‌های تصویربرداری برای بررسی دو منطقه مغز شرکت‌کنندگان، یعنی اینسولا و قشر اوربیتوفرنتال مغز که در درک طعم شوری نقش دارند، استفاده کردند.

 

آنها دریافتند مناطق تحریک شده بواسطه نمک و فلفل باهم هم‌پوشانی دارند و فلفل موجب افزایش فعالیت مغز در مناطق فعال شده از طریق نمک می‌شود. به گفته محققان، این افزایش فعالیت مغز موجب حساسیت بیش‌تر افراد به نمک شده و بدین ترتیب آنها می‌توانند از غذای بدون نمک هم لذت ببرند.