غذاهای سرشار از آنتیاکسیدان موجب کاهش ریسک دیابت نوع۲ میشود مطالعه جدید نشان میدهد افرادی که غذاهای سرشار از آنتیاکسیدان مصرف میکنند، با کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ روبهرو هستند. به گزارش مهر، این مطالعه اثبات کرده است که میوه، سبزیجات، شکلات تلخ، آلو بخارا، بلوبری، توت فرنگی، فندق و نوشیدنیهای داغ نظیر […]
غذاهای سرشار از آنتیاکسیدان موجب کاهش ریسک دیابت نوع۲ میشود
مطالعه جدید نشان میدهد افرادی که غذاهای سرشار از آنتیاکسیدان مصرف میکنند، با کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ روبهرو هستند.
به گزارش مهر، این مطالعه اثبات کرده است که میوه، سبزیجات، شکلات تلخ، آلو بخارا، بلوبری، توت فرنگی، فندق و نوشیدنیهای داغ نظیر قهوه و چای به قدر کافی حاوی آنتیاکسیدان موردنیاز برای کنترل دیابت هستند.
فرانچسکا رومانا مانچینی، سرپرست تیم تحقیق در مؤسسه تحقیقاتی پزشکی فرانسه، در این باره میگوید: این ارتباط بعد از در نظرگرفتن تمام فاکتورهای پرخطر ابتلا به دیابت نظیر سیگار کشیدن، سطح تحصیلات، فشارخون، کلسترول بالا، سابقه خانوادگی دیابت و از همه مهم تر شاخص توده بدنی همچنان وجود داشت.
محققان در این مطالعه بالغ بر ۶۴,۲۲۳ زن را در یک مدت ۱۵ ساله مورد مطالعه قراردادند. تمام شرکتکنندگان در زمان شروع مطالعه فاقد دیابت بودند.
محققان یک پایگاه داده برای محاسبه میزان مصرف آنتیاکسیدان رژیمی توسط هر شرکتکننده براساس پاسخ خودشان ایجاد کردند.
محققان دریافتند ریسک ابتلا به دیابت با افزایش میزان مصرف آنتیاکسیدان در بین شرکتکنندگان کمتر میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.