شرط و شروط پتروشیمیها برای واگذاری پروژهها در صورت جانمایی، تصویب و صدور مجوزهای طرحهایی که از سوی شرکت ملی صنایع پتروشیمی از قبل بررسی شدهاند به متقاضیان سرمایهگذاری آماده واگذاری خواهد شد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، مدیرعامل این سازمان در حاشیه جلسه با استاندار و مدیرکل […]
شرط و شروط پتروشیمیها برای واگذاری پروژهها
در صورت جانمایی، تصویب و صدور مجوزهای طرحهایی که از سوی شرکت ملی صنایع پتروشیمی از قبل بررسی شدهاند به متقاضیان سرمایهگذاری آماده واگذاری خواهد شد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، مدیرعامل این سازمان در حاشیه جلسه با استاندار و مدیرکل حفاظت محیطزیست استان خوزستان، جزییات تازهای را از طرح توسعه این منطقه بیان کرد.
سیدامیدشهیدینیا در این خصوص گفت: با توجه به مطالعاتی که گروه مشاوران ما انجام دادهاند و با در نظر گرفتن گزینههایی که مطرح بود، در نهایت به گزینهای رسیدیم که در جوار حد شرقی منطقه فعلی است.
وی خاطرنشانکرد: این ناحیه ۵۰۰ هکتاری برای طرحهای توسعهای میانی، بالادست و واحدهای خدماتی پتروشیمی در نظر گرفته شده است.
شهیدینیا، افزود: بخش دیگری برای طرحهای تکمیلی دیدهایم که باید دید با توجه به طرحی که استان برای شهرکهای صنعتی پاییندست در نظر دارد، کدامیک از این مسیرها انتخاب شوند.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در خصوص طرحهای پیشبینی شده برای ناحیه متصل به منطقه موجود گفت: در حال حاضر چند طرح توسط شرکت ملی صنایع پتروشیمی از قبل بررسی شدهاند که در صورت جانمایی نهایی و تصویب و صدور مجوزهای آن، آماده واگذاری به متقاضیان سرمایهگذاری خواهد بود. این طرحها میتواند ظرفیت جدیدی در حدود ۷ تا ۸ میلیون تن را به ظرفیت موجود منطقه بیفزاید.
وی به ابعاد زیستمحیطی طرح توسعه نیز اشاره کرد و گفت: بررسیها و مطالعات انجام شده کاملاً منطبق بر الزامات زیستمحیطی است و براساس این ضرورت ما مساحت طرح خود را از ۳۵۰۰ هکتار قبلی به ۵۰۰ هکتار کاهش دادهایم تا به زیستبوم خود آسیبی نزنیم.
سیدامیدشهیدینیا تأکیدکرد: دغدغههای سازمان محیطزیست، دغدغه ما نیز هست و معتقدیم که اگر قرار باشد توسعهای در منطقه انجام گیرد، حتماً بایستی با در نظر گرفتن چارچوبهای محیطزیست باشد.
وی در پایان سخنان خود با اشاره به تأکید استاندار خوزستان، گفت: توصیه ما این است که با تعامل و بررسی بیشتر به سمتی برویم که هم توسعه را داشته باشیم و هم مقررات محیطزیست را رعایت کرده باشیم. یقیناً شرکتهای آتی را استانداردهای روز دنیا و سازگار با محیطزیست اجرا خواهند شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.