رییس هیأت مدیره انجمن نساجی استان اصفهان انتقاد کرد بازاریابی محصولات چینی از سوی رایزنان بازرگانی ایران رییس مجمع نمایندگان استان اصفهان در مجلسشورایاسلامی گفت: فراکسیون حمایت از صنایع نساجی با هدف پیگیری مسایل و مشکلات این صنعت در مجلسشورایاسلامی تشکیل شده است. ناصرموسویلارگانی خواستار دستهبندی مسایل و مشکلات فعالان نساجی استان اصفهان شد و […]
رییس هیأت مدیره انجمن نساجی استان اصفهان انتقاد کرد
بازاریابی محصولات چینی از سوی رایزنان بازرگانی ایران
رییس مجمع نمایندگان استان اصفهان در مجلسشورایاسلامی گفت: فراکسیون حمایت از صنایع نساجی با هدف پیگیری مسایل و مشکلات این صنعت در مجلسشورایاسلامی تشکیل شده است.
ناصرموسویلارگانی خواستار دستهبندی مسایل و مشکلات فعالان نساجی استان اصفهان شد و اظهارکرد: این فراکسیون تلاش میکند با برگزاری نشستهای مشترک با فعالان نساجی راهکارهای اجرایی حل مسایل را مشخص و دنبال کند.
وی تأکیدکرد: مجلسشورایاسلامی دارای دو وظیفه قانونگذاری و نظارت بر اجرای قانون را دارد و نمایندگان باید تمرکز بیشتری بر نظارت اجرای قانون از سوی نهادهای دولتی و غیردولتی داشته باشند.
موسویلارگانی با اشاره به تصویب قانون نصب صندوقهای الکترونیکی از سوی سازمان امور مالیاتی در واحدهای صنفی گفت: کلیه هزینه نصب و راهاندازی این صندوق به عهده دولت است و از سال ۹۷ به صورت همه جانبه اجرا میشود.
حبیبا…شاهکرمی، رییس هیأت مدیره انجمن نساجی استان اصفهان نیز گفت: قاچاق مسأله اساسی و اصلی صنعت نساجی است و به جای مقابله با قاچاقچیان باید زمینه قاچاق را برطرف کرد.
وی واقعی ساختن نرخ ارز را عامل مؤثر کاهش قاچاق پوشاک در کشور برشمرد و افزود: به دلیل پایین بودن نرخ ارز قاچاق کالا برای قاچاقچیان به دفعات به صرفه است.
شاهکرمی در بخشی از سخنان خود گفت: صنعت نساجی برای بقا باید حداقل ۳۰ درصد تولیدات خود را صادر کنند ولی صادرات به بازاریابی و مطالعه بازار نیاز دارد.
وی با انتقاد از عملکرد ضعیف رایزنان بازرگانی ایران در سایر کشورها افزود: واحدهای نساجی به تنهایی نمیتوانند به بازاریابی محصولات خود در کشورهای هدف بپردازند و رایزنان بازرگانی میتوانند در این زمینه نقش مؤثری را ایفا کنند.
وی با اشاره به تجربه رایزنان بازرگانی چین در کشورهای مختلف گفت: این رایزنان با همکاری شرکتهای بازاریابی هر کشور اقدام به بازاریابی محصولات چینی میکنند و بستر را برای حضور تولیدات چینی در آن کشورها فراهم میکنند.
مظفرچلمقانی، دبیر انجمن صنایع نساجی استان اصفهان گفت: از ۸ هزار واحد صنعتی دارای پروانه استان اصفهان دو هزار و ۳۰۰ به صنعت نساجی اختصاص دارد و در کنار ۶ هزار و ۱۴۵ واحد کارگاهی کوچک ۱۰۷ هزار اشتغال در استان ایجاد کرده است.
وی تصریحکرد: در شرایط کنونی اغلب این واحدها زیر ۵۰ درصد ظرفیت مشغول فعالیت هستند.
اکبرلباف، عضو کمیته نساجی اتاق بازرگانی اصفهان هم با اشاره به آزادسازی نرخ خوراک پتروشیمیها از سوی پالایشگاههای کشور و زیانده شدن پتروشیمیها گفت: قیمت مواداولیه نساجی که از پتروشیمی تأمین میشود ۱۰ درصد بالاتر از نرخ جهانی است.
وی افزایش مواداولیه را عامل مؤثر در افزایش قیمت تمام شده محصولات نساجی برشمرد و افزود: حضور پوشاک قاچاق در کنار بالا بون قیمت مواداولیه دیگر توانی برای تولیدکننده نساجی داخلی نمیگذارد.
واسطهگرها اطراف مسؤولین و نمایندگان مجلس اجازه نمیدهند نرخ ارز واقعی شود
عبدالحسیناخوانمقدم دیگر عضو کمیته نساجی اتاق بازرگانی اصفهان گفت: واسطهگرها اطراف مسؤولین و نمایندگان مجلس اجازه نمیدهند نرخ ارز واقعی شود تا تولیدکننده داخلی منتفع شود و بتواند صادرات کند.
وی افزود: پایین بودن نرخ ارز برای واردکنندگان بهترین شرایط و برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان بدترین شرایط را ایجاد کرده است.
وی تأکیدکرد: ایجاد صندوق الکترونیکی در واحدهای صنفی و نظارت بر اجرای آن میتواند مالیات بر ارزش افزوده را از مصرفکننده نهایی دریافت کرد.
رجایی، عضو هیأت حمایت از صنایع اکریل اصفهان در این جلسه با اشاره به جایگاه این شرکت در تأمین مواداولیه نساجی کشور و خاورمیانه گفت: پلی اکریل به عنوان ناموس صنعت نساجی به شمار میآید و با حمایت دولت و فعالان صنعت نساجی میتواند احیا شود.
امامی دیگر عضو کمیته نساجی اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه از واردات ۲٫۸ میلیارد دلاری محصولات نساجی تا پایان سالجاری خبر داد و گفت: واردات بخش نساجی نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد رشد داشته است و این در حالیست که واردات نخ ۶۷ درصد و پارچه ۵۵ درصد طی سالجاری نسبت به سال گذشته بوده است .
محمدصادقمیرمحمدصادقی، مدیر شرکت نساجی همدانیان در این جلسه گفت: مواداولیه نساجی که در کشور تولید نمیشود نباید مشمول عوارض ۱۰ درصدی گمرکی شود .
وی با انتقاد از شیوه قیمتگذاری دولت در نرخگذاری دلار افزود: نساجی ترکیه از طریق پایین بودن قیمت دلار در کشور در حال تسخیر صنعت نساجی ایران است و دولت بر منافع سیاسی بیش از منافع اقتصادی تمرکز دارد.
رییسزاده، عضو کمیته نساجی در این جلسه با اشاره به راهاندازی یک واحد تولیدی ترکیهای در منطقه آزاد اقتصادی ارس گفت: این واحد روزانه دو تن نرخ نیاز دارد ولی بیش از ۵۰ تن روزانه بدون پرداخت عوارض و گمرکی وارد کشور میکند.
وی تأکیدکرد: این شرکت ترکیهای حتی اجازه نمیدهد که ناوگان حملو نقل ایران این مواد را حمل کنند و با ایجاد یک پاساژ در تبریز کلیه تولیدات خود را با کمترین قیمت عرضه میدارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.