عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور شاهد مقاومت برخی دولتیها در واگذاری مسؤولیتها هستیم عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس تأکید میکند که بخش خصوصی باید اعتماد دولت را برای برعهده گرفتن مسؤولیتها جلب کند. به گزارش خانهملت، علیاصغریوسفنژاد با اشاره به ضعف بخش خصوصی برای حضور در اقتصاد کشور، اظهارداشت: […]
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور
شاهد مقاومت برخی دولتیها در واگذاری مسؤولیتها هستیم
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس تأکید میکند که بخش خصوصی باید اعتماد دولت را برای برعهده گرفتن مسؤولیتها جلب کند.
به گزارش خانهملت، علیاصغریوسفنژاد با اشاره به ضعف بخش خصوصی برای حضور در اقتصاد کشور، اظهارداشت: با وجود اینکه اصل ۴۴ قانون اساسی به حضور بخشهای خصوصی و تعاون در فعالیت اقتصادی تأکید دارد اما بخش خصوصی نقش بهسزایی در اقتصاد کشور ندارد.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلسشورایاسلامی با بیان اینکه حضور بخش خصوصی در اقتصاد حاکی از اقتصادی پویا، رقابتی و منطقی است، گفت: باید دولت به سمتی حرکت کند که حاکمیت، نظارت و سیاست گذاریها را برعهده گیرد و تصدیگریها به بخش غیردولتی واگذار شود.
نماینده مردم ساری در مجلس دهم شورای اسلامی تأکیدکرد: میزان مداخله بخش خصوصی در تصمیمات اقتصادی، کشاورزی، سیاسی و فرهنگی نشاندهنده توسعهیافتگی کشور است، با وجود اینکه از ۵۰ سال گذشته تلاش شده تا فعالیتهای اقتصادی به بخش غیردولتی واگذار شود اما همچنان شاهد مقاومت برخی مسؤولان دولتی در واگذاری مسؤولیتها هستیم.
نقش مجلس در تقویت بخش خصوصی
وی با اشاره به نقش مجلس برای تقویت حضور بخش خصوصی در فعالیتهای اقتصادی، بیانداشت: قوه مقننه با قانونگذاری باید زمینه را برای حضور بخش غیردولتی در تصمیمگیریها، تصدیگریها و اجرا فراهم کند، بنابراین نباید نقش مجلس را نادیده گرفت چرا که با قوانین کلان و مادر میتواند تأثیر بهسزایی در این امر داشته باشد.
این نماینده مجلس در ادامه به وظایف دولت در زمینه تقویت بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: دولت با آموزش بدنه خود میتواند با برنامهریزی به سمت و سویی حرکت کند که کارهای حاکمیتی را در اختیار بگیرد و تصدی امر را برعهده بخش خصوصی قرار دهد.
بخش خصوصی اعتماد دولت را جلب کند
یوسفنژاد در ادامه گفتوگو با خبرگزاری خانهملت، با بیان اینکه بدنه دولت برای واگذاری مسؤولیتها به بخش خصوصی مقاومت دارد، اظهارداشت: در این بین بخش خصوصی نیز باید خود را به اثبات برساند تا اعتماد دستگاههای اجرایی و مجلس جلب شود چرا که تصدیگری مسؤولیت سنگینی است و باید توانمندی لازم در بخش خصوصی وجود داشته باشد.
وی توصیهکرد: بخشهای خصوصی با تشکیل انجمنهای تخصصی و گروههای کاشناسی میتواند آمادگی لازم برای پذیرش مسؤولیت خود را پیدا کنند، در عین حال در برنامه پنجم و ششم توسعه کل کشور نیز راهکارهای مناسبی برای بخش خصوصی دیده شده است که باید این مسایل مورد توجه قرار گیرد.
تقویت بخش خصوصی شفافیت و انضباط مالی میآرود
این نماینده مجلسشورایاسلامی بیانداشت: حضور بخش خصوصی به اقتصاد، رقابت را سالم و شفاف میکند و انضباط مالی و اداری مناسبی به وجود میآورد، از سوی دیگر دولت در بسیاری از تکالیف خود در بخش تصدیگری عملکرد موفقی ندارد و باید بخش خصوصی به یاری دولت برود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.