«کاداستر» راهکار جلوگیری از زمین‌خواری و فساد در بخش معاملات

«کاداستر» راهکار جلوگیری از زمین‌خواری و فساد در بخش معاملات رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با بیان این‌که ۴۲ درصد از درآمدهای کاداستر به هلال احمر اختصاص یافت از مجلس درخواست کرد به عنوان امری راهبری به این مهم توجه کند. به گزارش خانه‌ملت، احمدتویسرکانی با تأکید بر این‌که اجرای قانون کاداستر ضرورتی […]

«کاداستر» راهکار جلوگیری از زمین‌خواری و فساد در بخش معاملات

رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با بیان این‌که ۴۲ درصد از درآمدهای کاداستر به هلال احمر اختصاص یافت از مجلس درخواست کرد به عنوان امری راهبری به این مهم توجه کند.

به گزارش خانه‌ملت، احمدتویسرکانی با تأکید بر این‌که اجرای قانون کاداستر ضرورتی ملی است که باید ۴۰ سال پیش اجرایی می‌شد، گفت: این قانون در سال ۱۳۹۴ اجرایی و مقرر شد از محل درآمدهای آن هزینه‌های اجرا تأمین شود.

وی ادامه‌داد: سازمان تمامی اهتمام خود را برای اجرای کاداستر به‌کار برد و طی یک سال نیز موفقیت‌هایی حاصل شد اما متأسفانه در قانون بودجه ۹۶، ۴۲ درصد از درآمد‌ها به هلال احمر اختصاص پیدا کرد و اجرای ۵ساله قانون با وقفه مواجه شد.

تویسرکانی با یادآوری این‌که مهم‌ترین مطالبه ما اجرای قانون ملی کاداستر است، تصریح‌کرد: اگر هلال احمر با کمبود منابع مواجه است این کمبود را دولت از طریق دیگری جبران کند و اجازه دهد که کاداستر پس از گذشت ۴۰ سال در کشور اجرایی شود.

رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اجرای کاداستر را راهکاری مهم برای شفاف‌سازی اقتصادی و پیشگیری از تخلفات و سوء‌استفاده از اراضی دانست و افزود: نمی‌توان بدون اجرای کاداستر اقتصاد مقاومتی و اقتصاد پویا را در کشور تحقق بخشید و عملیاتی کرد.

وی با بیان این‌که اجرای کاداستر گامی مؤثر در جهت شفافیت و جلوگیری از زمین‌خواری و فساد در بخش معاملات است، گفت: حفاظت و حراست از عرصه‌های کشور و جلوگیری از تعدی به املاک و اراضی از مزایای مهم کاداستر است.

رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، گفت: اگر نیازمند اقتصادی پویا هستیم، کاداستر باید اجرایی شده و مجلس به عنوان امری راهبردی به آن توجه کند.

 

گفتنی کاداستر یا حدنگاری نقشه‌برداری ثبتی است، یعنی به نوعی نقشه‌برداری شود‌ که ارزش حقوقی داشته باشد و بتوان براساس مرزهای آن سند مالکیت صادر کرد.