یافتههای پژوهشی نشان میدهد سیبزمینی موجب تقویت ویتامینهای بدن میشود محققان دریافتهاند سیبزمینی زرد طلایی با افزایش میزان ویتامینهای ضروری بدن از بروز بیماری در جمعیت کشورهای درحال توسعه پیشگیری میکند. به گزارش مهر، سیبزمینی چهارمین ماده خوراکی گیاهی پرمصرف بعد از برنج، گندم و ذرت است. مطالعه محققان دانشگاه ایالتی اوهایو نشان میدهد مصرف […]
یافتههای پژوهشی نشان میدهد
سیبزمینی موجب تقویت ویتامینهای بدن میشود
محققان دریافتهاند سیبزمینی زرد طلایی با افزایش میزان ویتامینهای ضروری بدن از بروز بیماری در جمعیت کشورهای درحال توسعه پیشگیری میکند.
به گزارش مهر، سیبزمینی چهارمین ماده خوراکی گیاهی پرمصرف بعد از برنج، گندم و ذرت است.
مطالعه محققان دانشگاه ایالتی اوهایو نشان میدهد مصرف یک وعده سیبزمینی زرد میتواند ۴۲ درصد مصرف روزانه ویتامین A موردنیاز یک کودک را تأمین کند که برای بهبود بینایی، ایمنی بدن، رشد اعضا و سلامت باروری ضروری است.
سیبزمینی زرد طلایی همچنین ۳۴ درصد ویتامین E را تأمین میکند که از فشار اکسایشی و التهاب که موجب بروز مشکلات مرتبط با آسیب به اعصاب، ماهیچهها، بینایی و سیستم ایمنی میشود، پیشگیری میکند.
زنان در سن باروری که ۱۵۰ گرم سیبزمینی طلایی مصرف میکنند میتوانند ۱۵ درصد از ویتامین A موردنیاز و همچنین ۱۷ درصد از ویتامین E موردنیازشان را تأمین کنند.
مارک فیلا، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «سیبزمینی طلایی در مقایسه با سیبزمینی سفید، حاوی مقادیر بیشتر ویتامین A و E است و میتواند در جوامع دارای کمبود این ویتامینها بسیار مثمرثمر باشد.»
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.