نایبرییس اتاق اردبیل مطرحکرد محدودیت فعالیت تجار با توجه به وجود قوانین بازدارنده نایبرییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اردبیل گفت: طی سالهای گذشته قوانین بازدارنده و سیاستهای نادرست در حوزه صادرات، فعالیت بسیاری از تجار را محدود کرده است. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از پایگاه خبری اتاق ایران اعضای کمیسیون تجارت اتاق […]
نایبرییس اتاق اردبیل مطرحکرد
محدودیت فعالیت تجار با توجه به وجود قوانین بازدارنده
نایبرییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اردبیل گفت: طی سالهای گذشته قوانین بازدارنده و سیاستهای نادرست در حوزه صادرات، فعالیت بسیاری از تجار را محدود کرده است.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از پایگاه خبری اتاق ایران اعضای کمیسیون تجارت اتاق اردبیل در نشست اخیر خود، وضعیت نامطلوب صادرات در استان را مورد بررسی قراردادند. به اعتقاد نایبرییس این اتاق، با وجود الکترونیکی شدن خدمات گمرکی همچنان بوروکراسیهای اداری مانع تجارت میشوند.
بهروزپورسلیمان، با حضور در نشست کمیسیون تجارت، تصریحکرد: برخی قوانین بازدارنده موجب شده فعالیت تجار در سالهای گذشته محدود شود. این معضل در استان اردبیل وجود دارد و آمارهای تجارت این استان را به شدت تحت تأثیر قرار میدهد.
وی با اشاره به برخی مشکلات و موانع موجود در تجارت، تأکیدکرد: با وجود الکترونیکی شدن خدمات گمرکی، همچنان بوروکراسیها در گمرک بیلهسوار به قوت خود باقی بوده و صادرات برخی کالاها از این گمرک ممنوع است.
بیلهسوار یکی از دو گمرک مشترک بین ایران و جمهوری آذربایجان است. قدمت این گمرک به بیش از ۲۰۰ سال میرسد که در زمان اتحاد جماهیر شوروی برای مدتی تعطیل شد و بعد از استقلال جمهوری آذربایجان فعالیت خود را آغاز کرد. فعالیت این گمرک شبانهروزی است.
پورسلیمان با تأکید بر اینکه نبود کامیونهای یخچالدار موجب شده تجار اردبیلی از طریق گمرک آستارا تجارت خود را انجام دهند، اضافهکرد: علاوه بر این چالشها همچنان شرکتهای بزرگ حملونقلی در استان اردبیل فعال نشدهاند. از طرفی استفاده از انبارهای عمومی نیز هزینه قابلتوجهی برای تجار به دنبال دارد.
نایبرییس اتاق اردبیل تصریحکرد: مجموعه این عوامل موجب شده تجار اردبیل به گمرک آستارا مراجعه کنند و در نتیجه وضعیت تجارت و صادرات استان اردبیل چندان مطلوب نباشد.
در ادامه پرویزتقوی، مدیرکل گمرک استان اردبیل، وضعیت صادرات استان را نامطلوب توصیف کرد و اختصاص رتبه ۳۰ کشوری در زمینه صادرات را غیرقابل توجیه دانست.
وی دلیل بروز این شرایط را استفاده نکردن از ظرفیتهای بالقوه استان عنوان کرد و ادامهداد: تجار اردبیلی باید با در نظر گرفتن ظرفیتهای استان و نیازهای بازار به صادرات بپردازند.
این مقام مسؤول یادآورشد: باید از ظرفیت فضای مجازی و امکانات موجود بهترین بهره را ببریم، ایجاد پنجره واحد تجارت فرامرزی به تسهیل امور گمرکی کمک میکند و باید از این موقعیت بهترین بهره را ببریم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.