سایه سنگین CT بر سر IT در ایران!

رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور گلایه کرد سایه سنگین CT بر سر IT در ایران! رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور با اشاره به سرمایه‌گذاری ۳٫۵ تریلیون دلاری دنیا در حوزه IT گفت: در دنیا نسبت IT به CT در حدود ۶۰ به ۴۰ است، در حالی‌که این رقم در ایران به صورت ۸۰ […]

رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور گلایه کرد

سایه سنگین CT بر سر IT در ایران!

رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور با اشاره به سرمایه‌گذاری ۳٫۵ تریلیون دلاری دنیا در حوزه IT گفت: در دنیا نسبت IT به CT در حدود ۶۰ به ۴۰ است، در حالی‌که این رقم در ایران به صورت ۸۰ درصد CT و ۲۰ درصد IT است.  

به گزارش ایسنا، ناصرعلی‌سعادت در آیین افتتاحیه بیست و سومین نمایشگاه کامپیوتر و اتوماسیون اداری اصفهان، اظهارکرد: استان اصفهان از استان‌های پیشرو در حوزه IT در کشور است و در حد نمایشگاه الکامپ تهران به حساب می‌آید و همانند آن ۲۳ سال است که برگزار می‌شود.

وی با اشاره به کمبود فضای نمایشگاه اصفهان، افزود: نبود فضای کافی لطمات زیادی را به رشد صنعت می‌زند. در سال‌های گذشته قسمت پژوهش در کنار این نمایشگاه برگزار می‌شد و حمایت از شرکت‌های نوپا انجام می‌گرفت.

رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور تأکیدکرد: با توجه به کمبود فضا نتوانستیم در این نمایشگاه در خدمت بسیاری از شرکت‌ها و استارت‌‌‌ها باشیم، به‌طوری‌که در این نمایشگاه تنها ۱۵ شرکت نوپا و استارت‌آپی حضور داشتند. البته در نمایشگاه سال گذشته ۸۰ استارت‌آپ حضور داشتند که طی دو سال به ۴۵۰ استارت‌آپ رسیده‌اند.

سعادت ادامه‌داد: نمایشگاه کامپیوتر تنها نمایشگاهی در کشور است که بخش‌های دولتی به صورت جدی در آن حضور دارند. با احترام به صنایع دیگر، این نمایشگاه با تمام صنایع متفاوت است و به همین دلیل از شورای اسلامی شهر اصفهان خواهش کردیم که فضای بیش‌تری را برای نمایشگاه در نظر بگیرند و در این باره اقداماتی را انجام دهند.

وی افزود: وقتی در تهران می‌توانیم هزار بخش و سازمان دولتی و خصوصی را در نمایشگاه جا دهیم، بنابراین در اصفهان هم می‌شود. البته هم در تهران و هم در اصفهان تعداد شرکت‌هایی که حضور پیدا کرده‌اند به اندازه ظرفیت نمایشگاه بوده است، در حالی که بسیاری از شرکت‌ها نتوانستند در این نمایشگاه‌ها غرفه داشته باشند.

سعادت به مشارکت هر چه بیش‌تر بخش خصوصی در حوزه IT اشاره و خاطرنشان‌کرد: پس از ۱۲ سال، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات این فرصت را فراهم کرد که رییس انجمن نظام صنفی رایانه‌ای نیز در کارگروه تنظیم مقررات معرفی شود که با تصویب هیأت دولت نیز مواجه شود. امیدوارم بیش‌تر از گذشته شاهد مقررات‌زدایی و حضور بیش‌تر و روزافزون تر ITدر سطح دولت باشیم.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری ۳٫۵ تریلیون دلاری دنیا در حوزه‌ ITاظهارکرد: در دنیا نسبت IT به CT در حدود ۶۰ به ۴۰ است در حالی که این رقم در ایران به صورت ۸۰ درصد CT و ۲۰ درصد IT است.

 

سعادت با بیان این‌که CT به تنهایی نمی‌تواند پیشرفت کند و باعث موفقیت شود، ادامه‌داد: هر کاری که برای CT می‌کنیم باید ۶ برابر آن را برای IT انجام دهیم تا این دو به هم برسند و به صورت برابر ادامه راه دهند.