معاون وزیر اقتصاد ۳۲ پروژه طرح جامع مالیاتی اجرایی شده است گروه اقتصاد کلان – رییس کل سازمان امور مالیاتی گفت: طرح جامع مالیاتی ۳۲ پروژه دارد که همگی اجرایی شده و مهمترین و اصلیترین پروژه آن که نرم افزار یکپارچه مالیاتی است، اکنون درحال نهایی شدن است. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از پژوهشکده […]
معاون وزیر اقتصاد
۳۲ پروژه طرح جامع مالیاتی اجرایی شده است
گروه اقتصاد کلان – رییس کل سازمان امور مالیاتی گفت: طرح جامع مالیاتی ۳۲ پروژه دارد که همگی اجرایی شده و مهمترین و اصلیترین پروژه آن که نرم افزار یکپارچه مالیاتی است، اکنون درحال نهایی شدن است.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از پژوهشکده پولی و مالی؛ سیدکاملتقوینژاد، رییسکل سازمان امور مالیاتی کشور در اجلاس مدیران مالیاتی سراسر کشور که با حضور رییس کمیسیون اقتصادی مجلس و معاون نظارت مالی وزارت امور اقتصادی و دارایی و خزانه داری کل کشور برگزار شد، گفت: در حال حاضر تکمیل نظام اطلاعات مالیاتی از اولویتهای کلیدی سازمان به شمار میرود.
وی همچنین مؤدیمداری را از اولویتهای اساسی نظام مالیاتی برشمرد و گفت: سازمان امور مالیاتی کشور در این خصوص گامهای مؤثری برای رضایت هرچه بیشتر مؤدیان برداشته و سهولت خدمت رسانی به مردم از اقدامات مهم صورت گرفته است.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه مطابق سیاستهای اقتصاد مقاومتی، بودجه کشور باید بر پایه مالیات استوار باشد، گفت: البته ما به دنبال وصول مالیات از هر طریقی نیستیم و اخذ مالیات عادلانه با رعایت انصاف و رضایت مؤدی در دستور کار ما است. به این ترتیب با بهرهگیری مطلوب از قوانین و مقررات، حدود ۴۰ مصوبه، بخشنامه و اقدام راهگشا در جهت حل مشکلات مؤدیان داشتهایم.
تقوینژاد با تأکید بر اینکه انتظار نظام مالیاتی از مجلس آن است که قانونی را که وضع میکند به درستی از آن حمایت کند، خاطرنشان کرد: گاه در جریان اجرای برخی قوانین، وضعیتی پیش میآید که ما در جایگاه قانونگذار قرار گرفته و باید از قانونی که مجلس تصویب کرده دفاع کنیم که این موضوع مشکلاتی را برایمان به بار میآورد.
وی تکمیل نظام جامع اطلاعات مالیاتی را از اولویتهای مهم سال جاری سازمان برشمرد و گفت: طرح جامع مالیاتی ۳۲ پروژه دارد که همگی اجرایی شده و اما مهمترین و اصلیترین پروژه این طرح که نرمافزار یکپارچه مالیاتی است اکنون درحال نهایی شدن است.
رییسکل سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به اینکه نظام مالیاتی در حال حاضر از زیرساختها و قوانین کارآمدی برخوردار است، اظهار داشت: در شرایط کنونی نظام مالیاتی نیازمند حمایت همه جانبه از سوی دستگاههای اجرایی و نظارتی است تا بتواند از اطلاعات دقیق و شفاف برای مبارزه با فرار مالیاتی بهرهمند شود.
تقوینژاد همچنین به ضرورت وصول مالیات با توجه به شرایط اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: طبیعتاً شرایط پرداخت مالیات و فرایندهای مالیاتی برای مردم باید تسهیل شود و هم اکنون مؤدیان مالیاتی از مجموعه گستردهای از خدمات الکترونیکی نظام مالیاتی بهرهمند شدهاند.
وی در ادامه به لوایحی که هم اکنون در حال رسیدگی در مجلس است اشاره کرد و گفت: با تصویب لایحه صندوق مکانیزه فروش و لایحه اصلاح قانون مالیات بر ارزشافزوده که در نوبت رسیدگی در صحن علنی مجلس هستند، گام مهمی در جهت مبارزه با فرار مالیاتی برداشته خواهد شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.