یک مدیر نفتی مطرح کرد جاماندگان از مناقصات تجهیزات نفت خواهان همکاری با شرکتهای برنده شدند سوتیتر: صنعت نفت پیش از برجام با مشکلات مربوط به ضمانتنامه بانکهای خارجی مواجه بود این در حالی است که هماکنون در قراردادهای منعقده از بانکهای معتبر آسیایی و اروپایی ضمانتنامه حسن انجام کار و شرکت در مناقصات دریافت […]
یک مدیر نفتی مطرح کرد
جاماندگان از مناقصات تجهیزات نفت خواهان همکاری با شرکتهای برنده شدند
سوتیتر: صنعت نفت پیش از برجام با مشکلات مربوط به ضمانتنامه بانکهای خارجی مواجه بود این در حالی است که هماکنون در قراردادهای منعقده از بانکهای معتبر آسیایی و اروپایی ضمانتنامه حسن انجام کار و شرکت در مناقصات دریافت شده است
معاون مدیر پشتیبانی ساخت و تأمین کالا شرکت ملی نفت ایران در امور مهندسی بیانکرد: پس از برجام شرکتهای بزرگ و گاه تراز اول دنیا از کشورهای همچون آلمان، ایتالیا، سوئد، اسپانیا و… برای حضور در مناقصاتی که تحت عنوان ساخت داخل همراه با انتقال تکنولوژی برگزار شد، اعلام آمادگی کردند.
به گزارش مناقصهمزایده، محموداسماعیلی درباره تعریف پروژه جدید ۱۷ گروه خانواده کالایی صنعت نفت، اظهارکرد: عملیاتی کردن این پروژه از سوی مدیریت کالای نفت و معاونت مهندسی مطرح و در کارگروههای تخصصی بررسی ابتدایی و کارشناسی شده است. پس از تأیید کارگروه راهبری ساخت (به ریاست حبیبا… بیطرف؛ معاون امور مهندسی، پژوهش و فناوری وزیر نفت) و دریافت مجوزهای لازم این پروژه اجرایی میشود.
وی افزود: پروژه مربوط به لولههای کنترل لاین که از کالاهای پر مصرف است و همچنین اقلام شیمیایی و پالایشگاهی مانند کاتالیستهایی که تولید داخل ندارند و برخی از اقلام پرمصرف دکلهای حفاری از جمله مواردی است که در ۱۷ گروه کالایی قرار میگیرند.
براساس گزارش روابطعمومی شرکت ملی نفت، اسماعیلی درباره تأثیر برنامه جامع اقدام مشترک بر روند پروژههای مربوط به ۱۰ گروه کالایی گفت: پس از برجام شرکتهای بزرگ و گاه تراز اول دنیا از کشورهای همچون آلمان، ایتالیا، سوئد، اسپانیا و… برای حضور در مناقصاتی که تحت عنوان ساخت داخل همراه با انتقال تکنولوژی برگزار شد، اعلام آمادگی کردند.
وی ادامهداد: البته برگزاری خیلی از مناقصهها به زمان پیش از برجام برمیگردد، اما پس از برجام با حضور بیشتر شرکتهای معتبر خارجی روبهرو بودیم.
اسماعیلی توضیح داد: همچنین بعد از برجام، شرکتهای خارجی که فرصت حضور در مناقصات را نداشتند، خواهان همکاری با شرکتهایی شدند که در مناقصات کالایی برنده شده بودند که از میان آنها میتوان به شرکتهای کرهای، آلمانی، اروپایی و امریکایی فعال در حوزه پروژههای درونچاهی، شیرهای کنترلی و توربین که گاه سابقه همکاری با شرکتهای زیرمجموعه نفت را هم داشتهاند، اشاره کرد.
وی بهبود مسایل مالی و بانکی را از دیگر مزایای برجام خواند و گفت: پیش از برجام با مشکلات مربوط به ضمانتنامه بانکهای خارجی مواجه بودیم این در حالی است که هماکنون در قراردادهای منعقده از بانکهای معتبر آسیایی و اروپایی (ژاپن، اسپانیا و ایتالیا) ضمانتنامه حسن انجام کار و شرکت در مناقصات را دریافت کردهایم و این اواخر از آلمان نیز بابت قرارداد لولههای حفاری ضمانتنامه بانکی دریافت شده است.
اسماعیلی افزود: با توجه به اینکه پرداختها بهطور معمول از طریق اعتبارات اسنادی و السی انجام میشود، بعد از برجام شاهد کاهش موانع مربوط به گشایش السی بودهایم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.