سریع غذا خوردن ریسک بیماری قلبی و دیابت را افزایش میدهد به گفته محققان، سرعت غذاخوردن میتواند تعیین کننده ریسک بیماری قلبی، سکته و دیابت در افراد باشد. به گزارش مهر، طبق تحقیقات اولیه، افرادی که آهسته تر غذا میخورند کمتر در معرض ابتلا به سندروم متابولیک قرار دارند. سندروم متابولیک مجموعهای از مشکلات از […]
سریع غذا خوردن ریسک بیماری قلبی و دیابت را افزایش میدهد
به گفته محققان، سرعت غذاخوردن میتواند تعیین کننده ریسک بیماری قلبی، سکته و دیابت در افراد باشد.
به گزارش مهر، طبق تحقیقات اولیه، افرادی که آهسته تر غذا میخورند کمتر در معرض ابتلا به سندروم متابولیک قرار دارند. سندروم متابولیک مجموعهای از مشکلات از جمله فشارخون بالا، دیابت، چاقی و میزان غیرعادی کلسترول است که ریسک بیماری قلبی، دیابت و سکته را در فرد چندین برابر میکند.
از سوی دیگر، سریع غذاخوردن ممکن است موجب بروز نوساناتی در قندخون شود که میتواند منجر به مقاومت انسولین شود.
به گفته محققان هرچقدر غذا آهسته تر خورده شود سلامت و تناسب اندام بهتر تحت کنترل خواهد بود.
تیمی از محققان دانشگاه هیروشیما ژاپن ۶۴۲ مرد و ۴۴۱ زن با میانگین سنی ۵۱٫۲ سال را در سال ۲۰۰۸ بررسی کردند. هیچ یک از این افراد مبتلا به سندروم متابولیک نبودند.
شرکتکنندگان براساس سرعت معمول غذاخوردن شان به سه گروه تقسیم شدند: آهسته، عادی یا سریع.
۵ سال بعد، محققان شرکتکنندگان را مورد ارزیابی مجدد قراردادند.
محققان دریافتند افرادی که سریع غذا میخوردند در مقایسه با افرادی که عادی (۶٫۵ درصد) و آهسته (۲٫۳ درصد) غذا میخوردند، بیشتر (۱۱٫۶ درصد) در معرض ابتلا به سندروم متابولیک قرار داشتند.
همچنین غذا خوردن سریع با اضافه وزن بیشتر، اندازه بیشتر دور کمر و قندخون بالاتر مرتبط بود.
به گفته محققان، شیوه جویدن آهسته غذا به مغز اجازه میدهد تا سیگنالهای سیری را دریافت کرده که به معنای توقف زودتر از غذا خوردن است، در نتیجه فرد کمتر دچار اضافه وزن میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.