نخستین «لایروب» و «یدکش» بخش خصوصی وارد بندر آستارا شد

رییس بندر و دریانوردی آستارا نخستین «لایروب» و «یدکش» بخش خصوصی وارد بندر آستارا شد رییس بندر و دریانوردی آستارا گفت: نخستین لایروب و یدک‌کش بخش خصوصی در بنادر شمالی ایران خریداری و به بندر آستارا وارد شد. به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمودمیرنبیلی اظهارکرد: با همکاری و حمایت سازمان بنادر و دریانوردی، مجری طرح ساخت، […]

رییس بندر و دریانوردی آستارا

نخستین «لایروب» و «یدکش» بخش خصوصی وارد بندر آستارا شد

رییس بندر و دریانوردی آستارا گفت: نخستین لایروب و یدک‌کش بخش خصوصی در بنادر شمالی ایران خریداری و به بندر آستارا وارد شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمودمیرنبیلی اظهارکرد: با همکاری و حمایت سازمان بنادر و دریانوردی، مجری طرح ساخت، توسعه و بهره‌برداری از بندر آستارا دو فروند شناور لایروب و یدک‌کش از کشور هلند خریداری و وارد بندر آستارا شد.

وی با بیان این‌که با ورود این دو شناور توان عملیاتی بندر آستارا بیش‌تر می‌شود، افزود: با آغاز فعالیت لایروب «جاده ابریشم» در بندر آستارا موجبات نگهداری عمق مناسب جهت تردد کشتی‌های بزرگ تجاری، صرفه‌جویی ارزی و درآمدزایی فراهم می‌شود.

رییس بندر و دریانوردی آستارا با اشاره به ورود و خریداری یدک‌کش «‌درفش‌کاوه‌» توسط پیمانکار ساخت، توسعه و بهره‌برداری به بندر آستارا تصریح‌کرد: با ورود یدک‌کش اختصاصی برای این بندر شاهد درآمدزایی و افزایش توان عملیاتی در بندر تجاری آستارا خواهیم بود.

میرنبیلی با اشاره به مشخصات فنی دو شناور اختصاصی بندر آستارا خاطرنشان‌کرد: لایروب «هاپرساکشن» جاده ابریشم با ظرفیت ۲۰۰ متر مکعب و یدک‌کش «درفش کاوه» با قدرت هزار و ۲۰۰ اسب بخار جهت جداسازی و پهلودهی کشتی‌‌ها آماده خدمات‌رسانی است.

وی با اشاره به تعداد لایروب‌های موجود در بنادرشمالی ایران نیز افزود: هم‌اکنون ۳ لایروب «هاپرساکشن» بخش دولتی در بنادر شمالی ایران مشغول فعالیت هستند که با استقرار لایروب «هاپرساکشن» جاده ابریشم توسط بخش خصوصی، تعداد لایروب‌های بنادر شمالی ایران به ۴ فروند لایروب رسید.

به گزارش تسنیم، هماکنون عمق موجود بندر آستارا ۶ متر و در افت پذیرش کشتی ۵ متر است.

بندر آستارا نخستین بندر فعال خصوصی کشور است که در سال ۱۳۸۸ با برگزاری مزایده ساخت، توسعه و بهره‌برداری از بندر آستارا به شرکت خدمات بندری و دریایی کاوه واگذار شد.

 

در حال حاضر ارتباط تجاری بندر آستارا با بنادر حاشیه دریای خزر از قبیل بندر باکو و هوسان در جمهوری آذربایجان، بندر آکتائو در قزاقستان، بندر ماخاچ کالا (مخاچ قلعه) در جمهوری داغستان و آستاراخان در روسیه برقرار است.