عدم اعتماد به نفس زنان و نقش مهم مردان موضوعی که بسیاری از مردان باید در مواجهه با همسر خود در نظر بگیرند، شناسایی میزان اعتماد به نفس وی است. اگر زنی از عدم اعتماد به نفس رنج ببرد، خود را حقیر دانسته و باور دارد که توانایی انجام هیچ کاری را نداشته و ارزش […]
عدم اعتماد به نفس زنان و نقش مهم مردان
موضوعی که بسیاری از مردان باید در مواجهه با همسر خود در نظر بگیرند، شناسایی میزان اعتماد به نفس وی است. اگر زنی از عدم اعتماد به نفس رنج ببرد، خود را حقیر دانسته و باور دارد که توانایی انجام هیچ کاری را نداشته و ارزش وی بسیار اندک است.
به گزارش سیناپرس، این گروه از زنان خود را در مرتبه پایینتری نسبت به دیگران احساس کرده و عزت نفس پایین سبب بروز تأثیرات منفی در پیگیری اهداف شخصی در زندگی میشود، زیرا آنها فکر میکنند که هرگز قادر نخواهند بود به موفقیت دست یابند.
به باور کارشناسان، نداشتن اعتماد به نفس موجب شکست روانی فرد شده و برای پرهیز از بروز این مشکل، نخستین قدم، شناسایی وجود عدم اعتماد به نفس در این افراد است که معمولاً باید توسط همسر یا اطرافیان وی انجام شود. در این شرایط میتوان با راهنمایی مشاورین از حادتر شدن شرایط پیشگیری کرده و اعتماد به نفس را به این افراد بازگرداند.
در این یادداشت به معرفی برخی از مهمترین نشانههای وجود عدم اعتماد به نفس در زنان میپردازیم. نشانههایی که باید از سمت اطرافیان و به ویژه همسر فرد، مورد توجه قرار گیرند.
پرخاشگری: از آنجایی که این افراد معمولاً از خود و شرایطشان راضی نیستند، احساس بیارزش بودن کرده و به همین دلیل رفتاری پرخاشگرایانه نسبت به اطرافیان خود دارند. یکی از نشانههای این شرایط، عدم قدردانی از دیگران به واسطه کارهای انجام شده است.
عدم واکنش به رفتارهای تحقیرآمیز از سوی اطرافیان: شاید باور این موضوع سخت باشد اما زنانی که دچار مشکل عدم اعتماد به نفس هستند به دلیل عدم باور به خود و اعتقاد به این موضوع که هیچ ارزشی برای دیگران ندارند، هر نوع تحقیر و رفتار نامناسب را بدون اعتراض میپذیرند.
منفیبافی: از آن جایی که این گروه از زنان معمولاً باور دارند که شایسته هیچ چیزی نیستند، درباره شرایط مختلف پیش آمده در زندگی خود منفی فکر کرده و باور دارند که تنها اتفاقات بد برای آنها رخ خواهد داد.
اضطراب اجتماعی: اضطراب یکی از رایجترین نشانههای افراد فاقد اعتماد به نفس است. ترس آنها از عواقب غمانگیز رویدادهای پیش رو آنها را مضطرب کرده و آنها معمولاً معتقدند که توسط دیگران پذیرفته نشده و و هیچ کس آنها را دوست ندارد.
عدم قابلیت پذیرش تشویق و تعریف: از آن جایی که این گروه از زنان اعتقاد دارند شایسته هیچ چیزی نیستند، زمانی که با تشویق و تعریف دیگران رو به رو میشوند، ناشیانه رفتار کرده و نمیدانند باید چگونه رفتار کنند. در بیشتر موارد نیز باور دارند که تعارفات و ستایشهای انجام شده از آنها واقعی نبوده و دروغ است.
بیتوقع بودن: این گروه از زنان معمولاً حداقل سطح توقع از دیگران را داشته و وظیفه خود میدانند که به همه دوستان، خانواده و همکاران خود خدمت کرده و انتظار هیچ پاداشی را نیز نداشته باشند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.