نماینده مردم کرمان فقط ۱٫۵ درصد بودجه عمرانی استان کرمان در ۶ ماه اول سال نقد شده است رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در استان کرمان ماهیانه ۱۸۰۰ میلیارد تومان یارانه پرداخت میشود، افزود: متأسفانه بودجه عمرانی یکساله استان کرمان ۱۳۰۰ میلیارد تومان است که در ۶ ماهه نخست تنها ۱٫۵ […]
نماینده مردم کرمان
فقط ۱٫۵ درصد بودجه عمرانی استان کرمان در ۶ ماه اول سال نقد شده است
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در استان کرمان ماهیانه ۱۸۰۰ میلیارد تومان یارانه پرداخت میشود، افزود: متأسفانه بودجه عمرانی یکساله استان کرمان ۱۳۰۰ میلیارد تومان است که در ۶ ماهه نخست تنها ۱٫۵ درصد آن نقد شده است.
به گزارش آریا، محمدرضا پورابراهیمی در جمع مدیران و کارکنان کمیته امداد استان کرمان با بیان اینکه باید منابع یارانهها در طرحهای عمرانی با رویکرد منطقهای هزینه شود، اظهار کرد: برای مثال میتوان با کسب رضایت از مردم یک روستا و یا منطقه ۵۰ درصد یارانههای آنها را در زمینه احداث جاده، بیمارستان، آب شرب و… هزینه کرد و اگر مردم احساس کنند بخشی از یارانههایشان صرفاً در روستا و یا منطقهشان هزینه میشود با کمال میل قبول خواهند کرد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه اولویت اصلی کمیته امداد باید مسأله اشتغال و ایجاد درآمد پایدار برای افراد تحتپوشش باشد، گفت: باید با ظرافت و حساسیت خاصی این افراد را توانمند و از تحت پوشش کمیته امداد خارج کرد. اقدامات و خدمات کمیته امداد باید متناسب با شرایط زمانی بهروزرسانی شود.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در گذشته کمک به اقشار بیبضاعت و محرومین در اولویت فعالیتهای کمیته امداد قرار داشت، اظهار کرد: در شرایط کنونی باید افراد تحت پوشش این نهاد در یک برنامه زمانبندی شده، توانمند شوند. در سالهای اخیر اقدامات خوبی در بحث اشتغالزایی برای افراد تحت پوشش توسط کمیته امداد انجام شده است. البته باید با ظرافت و حساسیت خاص این افراد را توانمند و از تحت پوشش خارج کرد.
وی با اشاره به اینکه نمیتوان صرفاً در قالب بخشنامه عمل کرد، افزود: یکی از انتقادات مجلس به کمیته امداد این است که براساس برنامه خودش عمل میکند و واقعیتها را نمیبیند که میتواند نارضایتی و دلخوری مردم را به دنبال داشته باشد. نباید زحمات چند دهه کمیته امداد در بحث کمکرسانی به محرومان صرفاً به بهانه کاهش افراد تحت پوشش به هدر رود و هرگونه اقدام در این زمینه نیازمند کار کارشناسی و دقت عمل بیشتری است.
وی با تأکید بر اینکه اگر کمیته امداد قصد دارد برای مثال سالانه ۱۰ و یا ۲۰ درصد از جمعیت تحت پوشش خود را کاهش دهد، نباید این موضوع را در تمام مناطق یکسان اجرا کند، زیرا ممکن است در یک منطقه متمکن امکان کاهش ۲۰ درصد و در یک منطقه محروم شرایط کاهش تنها ۵ درصد وجود داشته باشد.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با اشاره به اینکه کمیته امداد باید از ظرفیت سایر دستگاهها نیز برای توانمندسازی افراد تحت پوشش بهره ببرد، بیان کرد: البته موضوع اعطای تسهیلات به خانوادههای تحتپوشش جهت خرید دستگاههای تولید برق از انرژی خورشیدی و ایجاد درآمد پایدار با خرید تضمینی برق از آنها کار مفیدی است که باید ادامه یابد اما نباید در بلندمدت با تغییر نوع قراردادها صرفاً وزارت نیرو منتفع شود.
وی با بیان اینکه در میان خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد افراد نخبه و تحصیلکرده وجود دارد، تصریح کرد: کمیته امداد میتواند با ایجاد شرکتهای دانش بنیان این افراد را جذب و از توان علمی آنها در جهت ایجاد دانش و فناوریهای جدید بهره گیرد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۴میلیون نفر تحت پوشش مستقیم کمیته امداد هستند و ۴میلیون نفر دیگر به صورت موردی کمک دریافت میکنند، افزود: کمیته امداد میتواند به نمایندگی از این افراد در تصمیمگیریهای شرکتهای متعلق به سهام عدالت نقش ایفا کند و به نوعی مدافع منافع این قشر از جامعه باشد.
وی با اشاره به اینکه البته این قبیل طرحها نباید مشمول افراد تحت تکفل کمیته امداد شود، بیان کرد: خوشبختانه با پیگیری و مصوبه مجلس حقوق مستمریبگیران کمیته امداد در سال جاری افزایش یافت، هرچند دولت در ابتدا با این افزایش مخالف بود اما پس از پافشاری و تصویب مجلس از آن به عنوان اقدام دولت در راستای حمایت از این افراد در جامعه تبلیغ شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.