۷۴ هزار و ۱۷۵ نفر در مدارس استثنایی تحصیل میکنند رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با تأکید بر حل مشکل اشتغال معلولان گفت: تعداد ۶۵ هزار و ۸۰۰ نفر دانشآموز دیر آموز در مدارس عادی تحصیل میکنند. به گزارش خبرنگار مناقصهمزایده، مجیدقدمی در نشست خبری که در سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور برگزار […]
۷۴ هزار و ۱۷۵ نفر در مدارس استثنایی تحصیل میکنند
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با تأکید بر حل مشکل اشتغال معلولان گفت: تعداد ۶۵ هزار و ۸۰۰ نفر دانشآموز دیر آموز در مدارس عادی تحصیل میکنند.
به گزارش خبرنگار مناقصهمزایده، مجیدقدمی در نشست خبری که در سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور برگزار شد، اظهارکرد: سازمان آموزش و پرورش استثنایی ۷ گروه دانشآموزان آسیبدیده را تحت پوشش قرار میدهد.
وی افزود: اگر معلولیت باعث تفاوت فاحش در وضعیت فرد شود این سازمان باید او را تحت پوشش قرار دهد.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: دانشآموزان آسیبدیده ذهنی به لحاظ بهره هوشی بین ۵۰ تا ۷۰ هستند و دانشآموزان عادی ۱۰۰ هستند. برای آنهایی که در مرز قرار میگیرند خدمات حمایتی ارایه میدهیم اما آنها را تحت پوشش قرار نمیدهیم.
وی ادامهداد: تعداد ۷۴ هزار و ۱۷۵ نفر در مدارس استثنایی تحصیل میکنند و اگر معلولیت دشوار باشد دانشآموز را در مدارس استثنایی ثبت نام میکنیم.
قدمی ادامهداد: بیشترین گروه دانشآموزان تحت پوشش سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانشآموزان آسیبدیده ذهنی و کمترین آنها نابینایان و طیف اوتیسم هستند.
وی بیانکرد: تعداد ۲۳ هزار ۵۷۴ نفر نیروی انسانی داریم. ۷ هزار و ۹۴۱ نفر مرد ۱۵ هزار و ۴۰ نفر زن هستند.
وی افزود: تعداد ۱۵ هزار نفر دارای مدرک لیسانس، نزدیک به ۴ هزار نفر نیز فوق لیسانس هستند.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: در طول ۴ سال گذشته از ۲۴ میلیارد تومان به ۹۶ میلیارد تومان رسیده است.
وی افزود: تعداد ۶۵ هزار و ۸۰۰ نفر دانشآموز دیرآموز تشخیص داده شدهاند و در مدارس عادی تحصیل میکنند. به تمام مدارس عادی چگونگی تدریس به این دانشآموزان را آموزش دادهایم.
وی با اشاره به مشکلات سازمان گفت: با پیگیری، پرداخت سنوات ارفاقی از سوی تأمین اجتماعی حل شد. همچنین با پیگیریهایی که انجام دادهایم از سال ۸۸ تا ۹۱ که سنوات ارفاقی نگرفتهاند، کارهای قانونی انجام شده است و نیاز به ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار دارد که ما در حال پیگیری تخصیص اعتبار هستیم.
وی با اشاره به اینکه سالانه ۷۰۰ نفر خروجی نیروی انسانی داریم، گفت: دانشگاه فرهنگیان سالانه ۲۵۰ نفر نیرو برای ما تأمین میکند و به جز این از نیروهای طرحی برای بخش کاردرمانی و گفتار درمانگر بهره میبریم و باید از طریق آزمونهای استخدامی نیز نیرو جذب کنیم که البته اینها آموزشهای لازم را ندیدهاند و باید در دورههای آموزشی شرکت کنند.
قدمی با اشاره به اینکه امسال ۹ هزار و ۵۹۱ دانشآموز درخواست جهش تحصیلی داشتند، گفت: برای جهش پایه اول به سوم دو هزار و ۲۱۸ نفر متقاضی بود که هزار و ۲۰۰ نفر تأیید شدند در پایه چهارم نیز ۹۸۴ نفر متقاضی بودند که ۴۵۰ نفر تأیید شدند.
وی بیانکرد: هنگامیکه آزمون استخدام که برگزار میشود، در وزارت آموزش و پرورش ۳ درصد جذب نیرو از فارغالتحصیلان با نیازهای ویژه داریم. باید سایر دستگاهها به میدان بیایند. باید سایر دستگاه نیز جذب نیرو از فارغالتحصیلان مدارس استثنایی داشته باشند. متأسفانه این اتفاق نمیافتد. باید مشکل اشتغال معلولین حل شود و قانونگذار دستگاهها را اجبار به استخدام کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.