۱۱ دستگاه دیزل ژنراتور برق اضطراری در راه ۷شهر مازندران

۱۱ دستگاه دیزل ژنراتور برق اضطراری در راه ۷شهر مازندران مدیر دفتر انرژی شرکت آب و فاضلاب شهری مازندران از خرید ۱۱ دستگاه دیزل ژنراتور برق اضطراری برای ۷ شهر مازندران به منظور مقابله با شرایط بحران ناشی از قطع برق خبر داد. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از شرکت آبفاشهری مازندران، اکبرنژاد ضمن اشاره […]

۱۱ دستگاه دیزل ژنراتور برق اضطراری در راه ۷شهر مازندران

مدیر دفتر انرژی شرکت آب و فاضلاب شهری مازندران از خرید ۱۱ دستگاه دیزل ژنراتور برق اضطراری برای ۷ شهر مازندران به منظور مقابله با شرایط بحران ناشی از قطع برق خبر داد.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از شرکت آبفاشهری مازندران، اکبرنژاد ضمن اشاره به اهمیت تأمین انرژی الکتریکی پایدار در حوزه تأمین و توزیع آب شرب، گفت: از آنجایی که تأمین آب شرب بهداشتی، سالم و بدون وقفه یکی از مهم‌ترین وظایف ذاتی شرکت‌های آب و فاضلاب محسوب می‌شود، این امر بدون تأمین انرژی الکتریکی در تأسیسات منابع تأمین از جمله چاه‌ها و تصفیه‌خانه‌ها و توزیع شامل ایستگاه‌های پمپاژ امکان‌پذیر نیست.

وی، با بیان این‌که  در صورت قطع انرژی الکتریکی، استحصال و توزیع آب شرب دچار اختلال می‌شود، افزود: برای پیشگیری از این مشکل، قرارداد تعمیر اساسی برای ۳۰ دستگاه دیزل ژنراتور با پیش‌بینی هزینه ۳ میلیارد ریال منعقد شد.

 مدیر دفتر انرژی شرکت آب و فاضلاب شهری مازندران، ادامه‌داد: با وارد مدار شدن دیزل ژنراتورهای تعمیر شده، ظرفیت در حال بهره‌برداری و نصب شده موجود با ۲۲ درصد افزایش به۲۲۰۰۰ کیلو ولت آمپر می‌رسد.

اکبرنژاد، تصریح‌کرد: به منظور تأمین برق اضطراری و افزایش ضریب اطمینان تأسیسات برخوردار از برق اضطراری برای مقابله با شرایط بحران ناشی از قطع برق، ویرایش نهایی اسناد خرید(تهیه، حمل، نصب و راه‌اندازی) ۱۱ دستگاه دیزل ژنراتور برق اضطراری به همراه تمامی متعلقات جانبی آن ازجمله تابلوهای راه‌انداز اتوماتیک، کابل‌ها، اصلاح وضعیت اتاقک محل نصب دیزل ژنراتور‌ها و… با پیش‌بینی ۲۱ میلیارد ریال اعتبار انجام و برای برگزاری مناقصه به دفتر قراردادهای شرکت ارسال شد.

مدیر دفتر انرژی شرکت آب و فاضلاب شهری مازندران، ادامه‌داد: بودجه تهیه و نصب تجهیزات از محل تبصره ۳ و برای شهرهای نکا، بهشهر، ساری، آمل، بابلسر، چالوس و تنکاین تأمین اعتبار شده است.

وی، با بیان این‌که  نسبت ظرفیت تأمین اضطراری به کل ظرفیت تأسیسات موجود آب و فاضلاب حدود ۳۰ درصد می‌باشد، اظهارداشت: با تهیه و نصب دیزل ژنراتور‌های جدید حدود ۱۰ درصد به ظرفیت دیزل ژنراتورهای سالم موجود افزوده می‌شود.

 

اکبرنژاد، تصریح‌کرد: برای اطمینان از وضعیت عملکرد دیزل ژنراتور‌های سالم موجود و استفاده از ظرفیت تخصصی بخش خصوصی، انجام عملیات سرویس و نگهداری و تعمیرات جزیی و اصلاح وضعیت دیزل ژنراتور‌های سالم در قالب قرارداد برون‌سپاری از سال ۹۵ انجام و همچنان ادامه دارد.