افزایش طول عمر با غیرفعال کردن آنزیم محققان دانشگاه کالج لندن با همکاری محققان دانشگاه گرنینگن دریافتند با محدود کردن آنزیمی که توسط تمام حیوانات تولید میشود، میتوان طول عمر را تا ۱۰ درصد افزایش داد. به گزارش ایرنا، تقریباً تمام حیوانات آنزیمی موسوم به Pol III را تولید میکنند. تحقیقات پیشین نشان دادند که […]
افزایش طول عمر با غیرفعال کردن آنزیم
محققان دانشگاه کالج لندن با همکاری محققان دانشگاه گرنینگن دریافتند با محدود کردن آنزیمی که توسط تمام حیوانات تولید میشود، میتوان طول عمر را تا ۱۰ درصد افزایش داد.
به گزارش ایرنا، تقریباً تمام حیوانات آنزیمی موسوم به Pol III را تولید میکنند. تحقیقات پیشین نشان دادند که وجود این آنزیم برای تولید پروتئین و رشد سلولها بسیار مهم است. اما براساس آخرین تحقیقات، معلوم شد این آنزیم نقش مؤثری در فرایند پیری دارد.
بر اساس این تحقیقات فعالیت آنزیم Pol III روی عملکرد سلولهای بنیادی، سلامت دل و روده و قابلیت بقای جانوران تأثیر منفی دارد و هنگامی که فعالیت آن متوقف میشود، تمام این موارد بهبود مییابند.
محققان برای مهار کردن فعالیت Pol III در بدن کرمها و پشهها مجموعهای از تکنیکهای ژنتیکی را مورد استفاده قراردادند و مشاهده کردند توقف فعالیت این آنزیم در شکم کرمها و پشهها موجب افزایش طول عمر آنها میشود.
پیش از این محققان توانستهاند با استفاده ار دارویی موسوم به راپاماسین طول عمر موشها و سایر جانوران را افزایش دهند. براساس تحقیقات جدید، آنزیم Pol III نیز اثر مشابهی را در بدن جانوران دارد. به همین علت محققان معتقدند راپاماسین مانع ارسال سیگنالهای Pol III بهمنظور رشد و پیری میشود.
محققان امیدوارند با استفاده از نتایج این تحقیقات بتوانند داروهای مؤثرتری را برای مقابله با پیری تولید کنند که مستقیما سوخت و ساز سلولی را تحتتأثیر قرارداده و طول عمر را افزایش دهد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.