تهیه‌ نرم‌افزار حسابداری شرکت‌های پیمانکاری دغدغه‌ اساسی کارفرمایان و پیمانکاران

تهیه‌ نرم‌افزار حسابداری شرکت‌های پیمانکاری دغدغه‌ اساسی کارفرمایان و پیمانکاران  در سال‌های اخیر گسترش تکنیک‌های نو و به روز حسابداری در تمام شرکت‌های تولیدی‌، خدماتی، صنعتی و پیمانکاری موجب دگرگونی در زمینه‌ بازرگانی و اقتصادی شده است و توانسته است علاوه بر ارایه‌ اطلاعات و ارقام با بهره‌گیری از روش‌های جدید تحولات شگرفی را در […]

تهیه‌ نرم‌افزار حسابداری شرکت‌های پیمانکاری دغدغه‌ اساسی کارفرمایان و پیمانکاران

 در سال‌های اخیر گسترش تکنیک‌های نو و به روز حسابداری در تمام شرکت‌های تولیدی‌، خدماتی، صنعتی و پیمانکاری موجب دگرگونی در زمینه‌ بازرگانی و اقتصادی شده است و توانسته است علاوه بر ارایه‌ اطلاعات و ارقام با بهره‌گیری از روش‌های جدید تحولات شگرفی را در شرکت‌های بازرگانی ایجاد کند.

به گزارش مناقصه‌مزایده حسابداری شرکت‌ها با کمک راهکارهای مالی و اداری ثبت و محاسبه‌ حساب‌های شرکت و بهره گرفتن از انواع نرم‌افزار حسابداری مالی همچون نرم‌افزار حسابداری شرکتی برای انواع شرکت‌ها با فعالیت مختص خود گزینه‌هایی را در دسترس دارد تا مدیران حسابداری و کاربران بتوانند به صورت جامع و عالی کارهای حسابداری شرکت خود را با توجه به استاندارد و قوانین حسابداری شرکت‌ها انجام دهند و به همین خاطر در زمینه‌ شرکت‌های مختلف مبحث نرم‌افزار حسابداری شرکتی از اهمیت بالایی برخوردار است. در ادامه‌ مقاله بیش‌تر با حسابداری چند شرکتی و دانلود نرم‌افزار حسابداری شرکت آشنا خواهید شد.

نرم‌افزار حسابداری شرکتی

قبل از هر چیز باید بدانید که شرکت با هدف شروع کسب و کار تجاری جدید بین دو یا چند نفر تشکیل می‌شود و با توجه به نوع فعالیت‌، ورود و خروج‌های مالی و میزان سود و زیان‌های به وجود آمده یک سری ثبت و گزارش‌ها در اتوماسیون اداری صورت می‌گیرد. حسابداری زیرشاخه‌های وسیع و مختلفی دارد. حسابداری شرکتی نیز یکی از زیرشاخه‌های حسابداری است که برای آشنایی بیش‌تر باید با یک‌سری اطلاعات پیش نیاز درباره نوع سهامی‌ عام و خاص شرکت و انواع حسابداری شرکت‌ها آشنایی داشت.

یکی از موارد مورد اشاره و با اهمیت اطلاع از انواع شرکت‌ها و کاربرد نرم‌افزار حسابداری شرکتی براساس نوع فعالیت است. به‌طور مثال در حسابداری شرکت نفت باید تشخیص داد شرکت نفت در کدام دسته از انواع حسابداری شرکتی قرار دارد تا بتوانید با انتخاب بهترین نرم‌افزار حسابداری شرکت‌، ثبت و گزارشات مناسب و کاربردی تهیه کنید.

انواع حسابداری شرکت‌ها:

حسابداری شرکت بازرگانی

حسابداری شرکت پیمانکاری

حسابداری شرکت تولیدی

حسابداری شرکت خدماتی

در ادامه با انواع حسابداری شرکت آشنا خواهید شد.

مزایا و امکانات حسابداری چند شرکتی

در واحدهای اقتصادی و شرکت‌هایی که خود را ملزم می‌دانند اسناد و دفاتر حسابداری خود را براساس قوانین و مقررات جاری مملکت تنظیم و براساس نظام‌های مالی استاندارد فعالیت کنند، توصیه می‌شود تمامی‌ رویدادهای مالی از جمله عملیات دریافت و پرداخت‌، خرید‌، فروش و تولید خود را در نرم‌افزار حسابداری شرکتی مطابق با آخرین قوانین حسابداری با امکان اخذ گزارش‌های قانونی برای ارایه به مراجع ذی‌صلاح ثبت و با قابلیت ارایه‌ گزارش‌های مدیریتی به منظور تصمیم‌گیری در سازمان از مزایا و امکانات نرم‌افزار حسابداری شرکتی از جمله موارد زیر بهره‌مند شوند: طبقه‌بندی حساب‌ها و ارایه گزارش‌های استاندارد مدیریتی،

شماره‌گذاری اتوماتیک و ثبت اسناد مالی، گزارش‌گیری از سود براساس بازه‌های زمانی دلخواه هر فاکتور، یکپارچه‌سازی و مدیریت اسناد و فاکتورهای مالی، ثبت و کنترل عملیات خرید و فروش‌، انبار، سهولت و دقت در محاسبات حقوق و دستمزد‌، سود و زیان، مدیریت عملیات گردش چک و بانک، درج فاکتور رسمی‌ و غیررسمی، گزارش‌گیری از سود براساس بازه‌های زمانی دلخواه هر طرف حساب و… و حسابداری شرکت‌های تولیدی۳ نوع شرکت خدماتی‌، بازرگانی‌، تولیدی در حسابداری شرکت‌ها وجود دارد که هر کدام محاسبات و نرم‌افزار حسابداری مخصوص به خود را دارد. به‌طور مثال ثبت و نحوه‌ حسابداری شرکت‌های تولیدی با حسابداری در شرکت‌های خدماتی، حسابداری شرکت بازرگانی و حسابداری شرکت پیمانکاری متفاوت است.

یکی از مهم‌ترین واحدهای اقتصادی که با هدف تولید محصول و کسب سود اقدام به خرید مواداولیه می‌کنند، مؤسسات تولیدی هستند که باید پروسه خرید اموال اولیه و تبدیل آن به محصول و فروش کالا را در نرم‌افزار حسابداری شرکتی با توجه به استاندارد‌ها و اصول ثبت حسابداری شرکت‌های تولیدی وارد کنند.

حسابداری شرکت‌های پیمانکاری

 

شرکت‌های پیمانکاری با شرکت‌ها و سازمان‌هایی که برای دریافت خدمات‌، مناقصه برگزار کرده‌اند، قرارداد کاری منعقد می‌کنند که این قرارداد می‌تواند فعالیت در زمینه‌ ساختمان‌سازی‌، راهسازی و یا سایر موارد باشد. اما نکته‌ مهم ثبت اسناد حسابداری بعد از سال مالی از طرف کارفرما است و اینجا است که می‌توان گفت یکی از دغدغه‌های اساسی کارفرمایان و پیمانکاران تهیه‌ یک نرم‌افزار حسابداری شرکتی مرتبط با حسابداری شرکت‌های پیمانکاری در جهت مدیریت عملیات دریافتی و بررسی دقیق میزان هزینه‌های انجام شده است.