مگر دستگاه قضایی تو سر مردم می‌زند؟

انتقاد آیت‌ا…آملی‌لاریجانی از برخی خواص مگر دستگاه قضایی تو سر مردم می‌زند؟ آیت‌ا…آملی‌لاریجانی تصریح کرد، قوه قضاییه در نظام اسلامی رکن بسیار مهم و اثرگذار است و تخریب آن معنایی ندارد. رهبر معظم انقلاب اسلامی مکرر فرموده‌اند شما هر وقت قاطعانه بایستید، هجمه‌ها بیش‌تر می‌شود. به گزارش ایسنا، آیت‌ا…صادق‌آملی‌لاریجانی در همایش قانون اساسی و آرمان‌های […]

انتقاد آیت‌ا…آملی‌لاریجانی از برخی خواص

مگر دستگاه قضایی تو سر مردم می‌زند؟

آیت‌ا…آملی‌لاریجانی تصریح کرد، قوه قضاییه در نظام اسلامی رکن بسیار مهم و اثرگذار است و تخریب آن معنایی ندارد. رهبر معظم انقلاب اسلامی مکرر فرموده‌اند شما هر وقت قاطعانه بایستید، هجمه‌ها بیش‌تر می‌شود.

به گزارش ایسنا، آیت‌ا…صادق‌آملی‌لاریجانی در همایش قانون اساسی و آرمان‌های انقلاب اسلامی که به منظور سالروز تصویب قانون اساسی برگزار شد اظهار کرد: آرمان‌های انقلاب اسلامی در واقع آرمان اسلام است. همان‌طور که بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی، پیش از انقلاب مکرر اشاره فرمودند، اصل نظام، اسلام و طریقه انبیای الهی خصوصاً حضرت محمد(ص) است.

آملی‌لاریجانی افزود: در همین نظام جمهوری اسلامی، برخی مسؤولان طور دیگر عمل کردند. در بند اول اصل سوم قانون اساسی آمده که دولت جمهوری اسلامی باید همه امکانات خود را برای این امور که ۱۶ بند است، به‌کار بگیرد. بند اول، ایجاد محیط مساعد برای رشد فضایل اخلاقی براساس ایمان و تقوا و… است. یک عده‌ای از بزرگواران گفتند ما نمی‌توانیم مردم را به زور به بهشت ببریم. یک عده‌ای گفتند حالا دو تار موی خانمی بیرون باشد، چه اشکال دارد؟ اصلاً واقعاً بحث بر سر اینهاست؟ بحث بر سر این است که مسؤول جمهوری اسلامی، چقدر به همین بند التزام دارد؟ آیا تمام امکانات را برای ترویج فضایل اخلاقی به‌کار بسته است؟ آیا با کلیه مظاهر تباهی و فساد مقابله شده است؟

رییس قوه قضاییه بیان کرد: آنهایی که از بیرون نگاه می‌کنند، می‌فهمند جمهوری اسلامی و امام امت چه غوغایی در دنیا در انداخت. آیا جمهوری اسلامی نبود که احیاکننده این تفکر در دنیا بود؟ به جز جمهوری اسلامی جایی بود که این حرکت را ایجاد کند؟

وی گفت: در ابعاد نظامی، فرهنگی، علمی و سیاسی، پیش‌روندگی فرزندان خود را ببینید و حالا عده‌ای در حال تخریب جمهوری اسلامی هستند. در درون کشور هم عده‌ای سیاه‌نمایی می‌کنند و این همه واقعیت را نمی‌بینند. نفس بقای نظام اسلامی با این همه فشار و تحریم، یک معجزه است که ناشی از بصیرت ملت ماست اما برخی سیاه‌نمایی می‌کنند و دنبال قطع امیدها هستند و عدهای می‌خواهند برای خود کاسبی راه بیاندازند و بگویند ما منجی هستیم. چرا می‌خواهید به خاطر یک کار سخیف، روی ارزش‌های انقلاب یک خط سیاه بکشید؟ این بالا‌‌ترین خیانتی است که عده‌ای انجام می‌دهند.

وی گفت: قوه قضاییه در چارچوب نظام اسلامی یک رکن بسیار مهم و اثرگذار است. تخریب این رکن نظام چه معنایی دارد؟ شما هجمه‌ها را می‌بینید؛ همان طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی مکرر فرمودند که شما هر وقت قاطعانه بایستید، هجمه‌ها بیش‌تر می‌شود. ایشان در جلسه‌ای فرمودند که این هجمه‌ها که می‌بینید، ثمره ایستادگی شماست. دشمن بیرونی کار خود را می‌کند و خواهد کرد و نمونه آن در بحث‌های حقوق بشری است در حالی که جمهوری اسلامی در همین حقوق بشر مورد ادعای اینها، از تمام منطقه پیشروتر است. در بحرین مردم برای داشتن حق رای می‌جنگند و در عربستان سعودی شما وضع را می‌بینید.

وی افزود: در درون کشور هم متأسفانه کسانی آب به آسیاب دشمن می‌ریزند و دروغ‌های عجیب و غریب می‌گویند که انسان متأسف می‌شود. یک آقایی در طول چند دقیقه صحبت کردن، شاید ۵۰ حرف خلاف واقع علیه قوه قضاییه و مسؤولان دستگاه زد. آخر چرا؟ متأسفانه توجه هم نمی‌کنند که این خیانت به جمهوری اسلامی و آرمان‌های شهدا و مردم است. انسان ادعای مردمی بودن بکند و این طور از پشت به نظام جمهوری اسلامی خنجر بزند.

وی ادامه داد: می‌گویند به زندان‌‌ها نظارت نمی‌شود. این چه دروغی است آخر؟ من خودم در دادسرا، زندان، سازمان ثبت و پزشکی قانونی حضور یافتم. معاون اول و دادستان کل حضور یافتند و روسای کل به صورت منظم بر دادسرا‌‌ها و زندان‌‌ها نظارت می‌کنند و یک معاون نظارت برای روسای کل تعبیه کردیم که کارش فقط نظارت کردن است. در تهران یکبار بدون هیچ اطلاع قبلی، به یکی از شعبات دادگاه رفتم. دفتر حضور و غیاب را گرفتم و دیدم برخی نیستند. پرسیدم گفتند که در زیارت عاشورا هستند و گفتم زیارت عاشورا مستحب اما خدمت به مردم واجب است و می‌توانند در منزل خود زیارت عاشورا بخوانند.

رییس قوه قضاییه افزود: مسؤولان قوه قضاییه همه زحمت می‌کشند اما چه دروغ‌هایی که نمی‌گویند. عده‌ای بال‌بال می‌زنند برای دفاع از همراهانشان و نظام را زیر سؤال می‌برند. یک بنده خدایی گفته بود ۱۷ میلیون پرونده در قوه قضاییه وجود دارد و سریع ضرب در دو کرده و گفته بود ۳۴ میلیون گرفتار داریم و قوه قضاییه توی سر آنها می‌زند. این چه ادبیاتی است؟ آن هم کسی که سال‌ها مسؤولیت داشته است. در بدو ورود بنده امکان گرفتن آمار وجود نداشت و سیستم cms تکمیل نشده بود؛ ضمن این‌که آمار پرونده‌ها ۱۵ میلیون است و بار‌‌ها گفتیم این به معنای ۱۵ میلیون نزاع و شکایت نیست.

 

آملی لاریجانی گفت: مگر دستگاه قضایی تو سر مردم می‌زند؟ به دستگاه قضایی مراجعه می‌کنند و دستگاه قضا نیز حکم می‌کند. این سیاه‌نمایی‌‌ها علیه قوه قضاییه غلط است. ما نمی‌گوییم اشکال نداریم و قطعاً برای برطرف کردن آن تلاش می‌کنیم. بالا‌‌ترین مسأله‌ای که در یک سازمان باید به توجه کرد، ارتقای منابع انسانی است. منابع انسانی قوه قضاییه به لحاظ کمی و کیفی ارتقای قابل توجهی پیدا کرده است. در سال ۸۸ حدود  ۷هزار قاضی داشتیم و متأسفانه عده‌ای هم اصرار می‌کردند همین مقدار کافی است. با تلاش و تدقیق و تحقیقات، نیاز دستگاه قضا سنجیده شد و با تلاش‌های اجرایی مستمر با همین آقایانی که الان علیه سیاه‌نمایی می‌کنند، جنگیدم تا اجازه استخدام قاضی بدهند. تا این‌که به رهبر انقلاب نامه نوشتیم و ایشان به مسؤولان منعکس کرد و فرمودند استدلال‌های نامه فلانی منطقی است.