اعلام شرایط پرداخت وام‌های معدنی

مدیرعامل صندوق بیمه سرمایه‌گذاری‌ فعالیت‌های معدنی خیر داد اعلام شرایط پرداخت وام‌های معدنی در حالی که بعد از حوادثی که در معادن زغال‌سنگ از جمله معدن زغال‌سنگ یورت رخ داد، وزیر صنعت، معدن و تجارت از صندوق بیمه سرمایه‌گذاری‌ فعالیت‌های معدنی خواست تا در تسهیلات‌دهی به معادن، معادن زغال‌سنگ را در اولویت قرار دهد. اما […]

مدیرعامل صندوق بیمه سرمایه‌گذاری‌ فعالیت‌های معدنی خیر داد

اعلام شرایط پرداخت وام‌های معدنی

در حالی که بعد از حوادثی که در معادن زغال‌سنگ از جمله معدن زغال‌سنگ یورت رخ داد، وزیر صنعت، معدن و تجارت از صندوق بیمه سرمایه‌گذاری‌ فعالیت‌های معدنی خواست تا در تسهیلات‌دهی به معادن، معادن زغال‌سنگ را در اولویت قرار دهد. اما مدیرعامل این صندوق معتقد است که عملاً اولویت‌بندی معادن برای دریافت تسهیلات با وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

محمدرضا‌عربی‌مزرعه‌شاهی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تسهیلات‌دهی به معادن اظهارکرد: وزیر صنعت، معدن و تجارت معتقد است که باید با توجه به شرایط پیش آمده برای زغال‌سنگ آنها را در اولویت تسهیلات‌دهی قرار دهیم که البته نظر درستی است و ما سعی خواهیم کرد تا با توجه به شرایطی که این معادن دارند و اشتغال‌زایی که می‌توانند در منطقه خود داشته باشند، نهایت همکاری خود را داشته باشیم ولی عملاً بخشی از این همکاری باید از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت باشد.

وی با بیان این‌که ضمانت تسهیلاتی که صندوق صادر می‌کند از منابع وزارت صنعت، معدن و تجارت است، گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت است که افراد را برای دریافت تسهیلات به صندوق معرفی می‌کند و اولویتبندی برای معادن زغال‌سنگ نیز قبل از این‌که به صندوق برسد، باید از طرف وزارتخانه صورت بگیرد.

عربی‌مزرعه‌شاهی همچنین با اشاره به عملکرد صندوق در خصوص پرداخت تسهیلات گفت: صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری‌ فعالیت‌های معدنی در ۸ ماه گذشته نزدیک به ۱۴۰ میلیارد تومان بیمه‌نامه تسهیلات برای واحدهای معدنی صادر کرده‌ایم و حدود ۱۱۰ میلیارد تومان نیز تسهیلات مصوب از بانک‌ها برای واحدهای متقاضی دریافت کردیم که بخش زیادی از آنها نیز پرداخت شده است.

مدیرعامل صندوق بیمه سرمایه‌گذاری‌ فعالیت‌های معدنی با اشاره به این‌که عملکرد صندوق در این ۸ ماه رکوردی در سال‌های تأسیس آن به شمار می‌رود، گفت: از جمله علت‌های ثبت چنین رکوردی افزایش اعتبار صندوق بوده و البته امسال بانک‌ها همکاری بهتری داشتند و مانند سال قبل قفل نبودند.

عربی‌مزرعه‌شاهی ضمن بیان این‌که ۳ بانک رفاه، بانک ملت و بانک صنعت و معدن بانک‌های عامل این صندوق هستند، افزود: امسال روابط صندوق با بانک‌ها بهبود پیدا کرده است و با وجود این‌که همچنان روند طولانی کاغذبازی و مدرک‌بازی از جانب بانک‌ها وجود دارد ولی تعاملاتی در این زمینه ایجاد شده و نسبت به سال گذشته بهبود داشته است.

 

امسال اعتبار صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی نسبت به سال گذشته ۱۰ برابر شده است و تا ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار دریافت کرده‌اند.