نوشیدن قهوه ریسک بیماری‌های کبدی را کاهش می‌دهد

نوشیدن قهوه ریسک بیماری‌های کبدی را کاهش می‌دهد  طبق گزارش محققان، نوشیدن منظم ۳ یا ۵ فنجان قهوه ریسک سرطان کبد و سیروز کبدی را کاهش می‌دهد. به گزارش مهر، طبق گزارش کالج لندن مصرف قهوه بر بیماری مزمن کبد، سرطان کبد و سیروز کبدی تأثیر دارد. گریم الکساندر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره […]

نوشیدن قهوه ریسک بیماری‌های کبدی را کاهش می‌دهد

 طبق گزارش محققان، نوشیدن منظم ۳ یا ۵ فنجان قهوه ریسک سرطان کبد و سیروز کبدی را کاهش می‌دهد.

به گزارش مهر، طبق گزارش کالج لندن مصرف قهوه بر بیماری مزمن کبد، سرطان کبد و سیروز کبدی تأثیر دارد.

گریم الکساندر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «بیماری کبدی در حال افزایش است و بررسی این موضوع حایز اهمیت است که چقدر قهوه به عنوان یکی از معروف‌‌ترین نوشیدنی‌های جهان، و رژیم غذایی بر بیماری تأثیر دارد.»

 

طبق توصیه محققان، قهوه موجب کاهش ریسک بیماری‌های کبدی شده و لازم است بیماران به اطلاعات رژیم غذایی و توصیه‌های متخصصان مراقبت از سلامت دسترسی داشته باشند.