رییس کمیسیون اقتصادی مجلس تراز تجاری ایران منفی ۴ میلیارد دلار شده است رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به تراز منفی تجاری در ۸ ماه نخست سال گفت وزیر صنعت باید در این بخش پاسخگو باشد. به گزارش ایسکانیوز؛ محمدرضاپورابراهیمیداورانی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلسشورایاسلامی در مراسم تقدیر از صادر کنندگان برتر استان تهران گفت […]
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس
تراز تجاری ایران منفی ۴ میلیارد دلار شده است
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به تراز منفی تجاری در ۸ ماه نخست سال گفت وزیر صنعت باید در این بخش پاسخگو باشد.
به گزارش ایسکانیوز؛ محمدرضاپورابراهیمیداورانی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلسشورایاسلامی در مراسم تقدیر از صادر کنندگان برتر استان تهران گفت : در ۸ ماهه سال ۹۶ تراز بازرگانی ما نزدیک به ۴ میلیارد دلار منفی است که در این بخش وزیر صنعت باید در این بخش پاسخگو باشد.
او افزود: انتظار میرفت بعد از برجام شاهد افزایش صادرات باشیم که اینطور نشد. البته در مجلس در حال پیگیری راهبرد اساسی در بخش تجارت خارجی کشور هستیم.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت : در دو سال اخیر ما پیگیر دیپلماسی خارجی برای حمایت از صادرکنندگان بودیم چرا که در حال حاضر دیپلماتهای ما در بخش حمایت اقتصادی از صادرکنندگان ضعف دارند که خوشبختانه شاهد اصلاح ساختار در وزارت امور خارجه بودیم.
ابراهیمیداورانی گفت: تبیین راهبردهای ما برای حضور در بازارهای خارجی بسیار با اهمیت است. الان رقابتهای منفی صادرکنندگان ما در بازارهای خارجی موجب خارج شدن آنها از گردونه رقابت میشود.
وی تصریحکرد: عدم راهبرد در بازرگانی خارجی صادرات را با مشکل مواجه کرده است.
این نماینده مجلسشورایاسلامی گفت : مشوقهای صادراتی هر سال در بودجه دیده میشود اما متأسفانه به آن عمل نمیشود که در این راستا باید اقدام جدی شود پس یکی از راههای پیشنهادی این بود که به جای پرداخت مشوق بدهیهای دولت به صادرکنندگان تهاتر شود که البته این مشکل در سالهای اخیر حل شد که ما پیگیر تهاتر جوایز صادراتی با بدهیهای دولت به صادرکنندگان هستیم.
وی با اشاره به نقش رایزنان بازرگانی در توسعه صادرات گفت : در این بخش نیز خلأ جدی وجود دارد و انتظار ما از وزارت صنعت این است که رایزنان ما هم آشنا به زبان کشور مقصد باشند و هم تحلیلگر اقتصادی مناسب باشد.
ابراهیمیداورانی گفت: یکی از دغدغههای صادرکنندگان ما تأمین منابع مالی است و امروز در حالی که چند ماه است که بانکها باید نرخ سود را کاهش دهند، متأسفانه نظام بانکی از این مصوبه بانک مرکزی عبور کرده است و به آن عمل نکرده است که قطعاً مجلس به این بخش ورود خواهد کرد.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: صندوق توسعه ملی باید ظرفیت خود را برای توسعه اقتصادی بگذارد که ما پیشنهاداتی را برای این بخش داریم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.