حضور ۴۷ شرکت در مناقصه طرح آبرسانی جنوب‌شرق خوزستان

استاندار خوزستان مطرح‌ کرد حضور ۴۷ شرکت در مناقصه طرح آبرسانی جنوب‌شرق خوزستان استاندار خوزستان با اشاره به این‌که مسأله آب شرب‌ و آب ‌و فاضلاب از دغدغه‌های اصلی مردم خوزستان است، گفت: در مصوبه ۱۵ فروردین امسال دولت حدود صد‌هزار میلیارد ریال در ۳ پروژه بزرگ طرح آبرسانی غدیر، آبرسانی شمال‌شرق خوزستان و جنوب‌شرق […]

استاندار خوزستان مطرح‌ کرد

حضور ۴۷ شرکت در مناقصه طرح آبرسانی جنوب‌شرق خوزستان

استاندار خوزستان با اشاره به این‌که مسأله آب شرب‌ و آب ‌و فاضلاب از دغدغه‌های اصلی مردم خوزستان است، گفت: در مصوبه ۱۵ فروردین امسال دولت حدود صد‌هزار میلیارد ریال در ۳ پروژه بزرگ طرح آبرسانی غدیر، آبرسانی شمال‌شرق خوزستان و جنوب‌شرق خوزستان برای استان اختصاص داد.

به گزارش مناقصه‌مزایده، غلامرضا‌شریعتی با بیان این‌که پیمانکاری پروژه آبرسانی غدیر در اختیار قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) است، اظهارکرد: تعهد دولت بر این بوده که سالی ۱۲هزار میلیارد ریال‌ و سازمان آب‌ و برق خوزستان از محل اعتبارات داخلی ۹۰۰ میلیارد ریال در اختیار پیمانکار قرار دهد و خود پیمانکار نیز متناسب با اعتبار دولت در این پروژه سرمایه‌گذاری کند.

وی در خصوص پروژه آبرسانی شمال شرق و آبرسانی به شهرهای ایذه، باغملک، صیدون، رامهرمز و… افزود: این طرح از محل فاینانس پیش‌بینی و مناقصه آن انجام شد. یک شرکت ایرانی به همراه یک شرکت نروژی به عنوان برنده اول و یک شرکت ایرانی به همراه یک شرکت چینی به عنوان نفر دوم برنده این مناقصه شدند که کار با شرکت نروژی پیش رفت و اواخر هفته برای بررسی پروژه به خوزستان سفر می‌کنند.

شریعتی با تأکید بر این‌که این پروژه در ۳ سال به اتمام می‌رسد و اعتبار مورد نیاز آن ۴۰۶ میلیون دلار است، گفت: طرح آبرسانی جنوب‌شرق خوزستان نیز درحال برگزاری مناقصه است و تاکنون بیش از ۴۷ شرکت برای مناقصه اعلام آمادگی کرده‌اند. اعتبار مورد نیاز برای این طرح نیز ۵۸۰ میلیون دلار است.

استاندار خوزستان از اعتبار ۳ هزار میلیارد ریالی به شرکت آب‌ و فاضلاب خوزستان و اهواز در راستای بهبود شبکه آب خبر داد و اظهار‌کرد: سیستم‌های شبکه آبرسانی خوزستان به دلیل قدمت بالا دچار فرسودگی است که بر کیفیت و سلامت آب تأثیر دارد. در مجموع در مدت ۳ سال مبلغ ۱۰ هزار میلیارد ریال به این پروژه اختصاص می‌یابد.

 

وی افزود: انتظار داریم پس از تکمیل این پروژه، هدررفت آب از ۴۴ درصد به ۳۰ درصد کاهش یابد و کیفیت و سلامت آب نیز ارتقا یابد.