با بررسی نتیجه تیمها در دوره قبلی ایران در گروه مرگ جام جهانی نیست! بررسی نتایج تیمهای حاضر در جام جهانی روسیه، در دوره قبلی این رقابتها جالب توجه است. به گزارش «ورزش سه»، با بررسی تیمهای گروههای مختلف جام جهانی روسیه و مرور عملکردشان در دوره قبلی، نکات جالبی به دست میآید. گروه A […]
با بررسی نتیجه تیمها در دوره قبلی
ایران در گروه مرگ جام جهانی نیست!
بررسی نتایج تیمهای حاضر در جام جهانی روسیه، در دوره قبلی این رقابتها جالب توجه است. به گزارش «ورزش سه»، با بررسی تیمهای گروههای مختلف جام جهانی روسیه و مرور عملکردشان در دوره قبلی، نکات جالبی به دست میآید.
گروه A
در این گروه تیم میزبان به همراه تیمهای اروگوئه، عربستان و مصر حضور دارند. عربستان و مصر در جام جهانی قبلی حضور نداشتند. این دو کشور به ترتیب پس از ۱۲ و ۲۸ سال دوری از جام جهانی، پا به بیست و یکمین دوره این مسابقات خواهند گذاشت. دو تیم دیگر این گروه اما در دوره قبلی این مسابقات حضور داشتند. روسیه در گروه ۸ جام جهانی برزیل قرار داشت که با نمایشی ضعیف پایینتر از بلژیک و الجزایر ایستاد و از دور رقابتها کنار رفت. تیم اروگوئه در گروه D جام جهانی برزیل حضور داشت و با حذف تیمهای ایتالیا و انگلیس، در کنار کاستاریکا از این گروه صعود کرد. در مرحله یک هشتم نهایی این تیم مغلوب کلمبیا شد و با جام جهانی وداع کرد.
گروه B
گروه مرگ جام جهانی روسیه که تیم ملی ایران نیز در آن حضور دارد، از لحاظ آماری که در اینجا مورد بررسی قرار گرفته، بدترین گروه جام است. در بین ۴ تیم این گروه، مراکش به عنوان تازه وارد شناخته میشود. شیرهای اطلس پس از جام جهانی ۹۸ فرانسه دیگر طعم حضور در مهمترین تورنمنت دنیا را نچشیدهاند. اما ۳ تیم دیگر گروه که به ظاهر قدرتهای متفاوتی دارند، در جام جهانی برزیل هر ۳ سرنوشت مشابهی را تجربه کردند. تیم ملی اسپانیا در جام جهانی قبلی هم در گروه B حضور داشت که اتفاقاً در آن دوره هم گروه مرگ بود. این تیم با شکست فاجعه بار مقابل هلند کار خود را آغاز کرد و در ادامه به شیلی هم باخت تا مدافع عنوان قهرمانی جهان در مرحله گروهی با تورنمنت خداحافظی کند. پرتغال، دیگر همگروه ایران در روسیه ۲۰۱۸ هم در جام جهانی قبلی یکی از بدترین تورنمنتهای تاریخ خود را پشت سر گذاشت. شکست ۴ بر صفر مقابل آلمان در نخستین گام نشان داد که هیچ امیدی به سلسائوی اروپا نمیشد بست. پرتغالیها سرانجام با تساوی مقابل آمریکا و پیروزی بر غنا، از گروه خود حذف شدند. تیم ملی ایران هم که در گروهی سخت با آرژانتین، بوسنی و نیجریه همگروه شده بود، پس از تساوی امیدوارکننده مقابل حریف آفریقایی و شکست سرافرازانه و دقیقه آخری مقابل یاران لیونل مسی، یک باخت تلخ را پس از ارایه نمایشی ضعیف مقابل بوسنی تجربه کرد و با همان یک امتیاز بازی اول، در مرحله گروهی با جام وداع کرد.
گروه C
در سومین گروه جام جهانی روسیه هم دو تیم تازه وارد حضور دارند. دانمارک و پرو تیمهایی هستند که در جام جهانی برزیل غایب بودند. دانمارک آخرین بار در سال ۲۰۱۰ جام جهانی را تجربه کرد و آخرین حضور پرو در این رقابتها به سال ۱۹۸۲ برمیگردد. دو تیم دیگر این گروه که در دوره قبلی جام جهانی حاضر بودهاند، فرانسه و استرالیا هستند. فرانسویها در جام جهانی برزیل پس از اینکه با ۷ امتیاز از گروه خود صعود کردند، در مرحله یک هشتم نهایی موفق به شکست نیجریه شدند و در گام بعدی مقابل آلمان، قهرمان آن دوره، مغلوب شده و از جام جهانی کنار رفتند. نماینده آسیا اما در سختترین گروه جام جهانی ۲۰۱۴ با هلند، شیلی و اسپانیا همگروه بود که در پایان در جایگاه انتهایی گروه خود قرار گرفت و وداعی زودهنگام با این رقابتها داشت.
گروه D
در این گروه تنها تیم تازه وارد ایسلند است. اروپاییهای شگفتانگیز در اولین حضورشان در جام جهانی، حریفان قدرتمندی را پیش رو خواهند داشت. در بین ۳ تیم دیگر این گروه، کرواسی دوره قبلی جام جهانی را پس از حذف از گروهی که برزیل و مکزیک از آن صعود کردند، خیلی زود به پایان برد. تیمهای آرژانتین و نیجریه ولی هر دو با هم و البته با تیم ملی ایران همگروه بودند. این دو تیم در کنار هم از مرحله گروهی صعود کردند. نیجریه در یک هشتم نهایی مقابل فرانسه شکست خورد و حذف شد اما آرژانتین تا آخرین شب جام جهانی در برزیل حضور داشت. این تیم پس از حذف سوئیس، بلژیک و هلند پا به فینال گذاشت که در نهایت با گل وقت اضافی ژرمنها جام قهرمانی جهان را از دست داد.
گروه E
قویترین تیم سید ۴ گروهبندی جام جهانی، تنها تیم تازه وارد گروه پنجم این دوره از رقابتها است. صربستان که در تاریخ تحت عناوین مختلفی در جام جهانی حضور داشته، آخرین بار در سال ۲۰۱۰ این رقابتها را تجربه کرده است. ۳ تیم دیگر این گروه اما همگی در جام جهانی برزیل حاضر بودند و جالبتر اینکه هر ۳ از گروههای خود صعود کردند. میزبان جام جهانی قبلی یکی از تیمهای این گروه است که در دوره قبلی در خانه پس از شکست مفتضحانه مقابل آلمان از رسیدن به فینال بازماند و سپس با شکست در ردهبندی به مقام چهارم جهان رسید. سوئیس، دیگر تیم این گروه هم در مرحله گروهی پشت سر فرانسه صعود کرد و در گام بعدی مقابل آرژانتین با حداقل اختلاف مغلوب شد و از دور رقابتها کنار رفت. تیم کاستاریکا هم که بهطور قطع شگفتیساز بیستمین دوره جام جهانی بود، پس از سرگروهی در حضور اروگوئه، ایتالیا و انگلیس، در مرحله بعدی یونان را از پیش رو برداشت اما در یک چهارم نهایی مقابل هلند تن به شکست داد و حذف شد.
گروه F
شکست یاران زلاتان ایبراهیموویچ مقابل دوستان کریسرونالدو در پلیآف جذاب جام جهانی ۲۰۱۴، باعث شد که هماکنون تیم سوئد، تنها تیم تازه وارد گروه F جام جهانی روسیه لقب بگیرد. آخرین حضور آنها در جام جهانی به سال ۲۰۰۶ و کشور آلمان برمیگردد. در بین سایر تیمهای این گروه، مهم تر از همه، قهرمان دوره قبلی حضور دارد. آلمانیها که ۴ سال پیش در گروه خود صدرنشین شده بودند، در مراحل حذفی الجزایر، فرانسه و برزیل را شکست دادند و در پایان با غلبه بر آرژانتین عنوان قهرمانی جهان را از آن خود کردند. مکزیک، دیگر تیم قدرتمند این گروه است که در دوره قبلی با برزیل میزبان همگروه بود، پس از این تیم به عنوان دومین تیم از گروه صعود کرد ولی در بازی مرحله یک هشتم نهایی در یک بازی دراماتیک مقابل هلند شکست خوردند و با جام بیستم خداحافظی کردند. یکی دیگر از نمایندگان آسیا در جام جهانی روسیه کرهجنوبی است. کرهایها که در دوره قبلی با وجود اینکه امیدهای زیادی به صعود از گروهشان داشتند، پایینتر از بلژیک، الجزایر و روسیه در گروه آخر شدند و خیلی زود از برزیل رفتنی شدند.
گروه G
دیگر تیمی که برای اولین بار در تاریخ جام جهانی را تجربه میکند، در گروه هفتم قرار گرفته است. پاناما یکی از کشورهایی بود که برای همه تیمها قرعه مناسبی به نظر میرسید. همچنین تیم تونس هم در دوره قبلی جام جهانی غایب بود. آخرین حضور تونسیها در این تورنمنت، جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان بود. دو تیم دیگر این گروه که نبرد حساسی هم برای سرگروهی خواهند داشت، در جام قبلی سرنوشت متفاوتی داشتند. انگلیسیها با امیدهای فراوان تیمشان را راهی برزیل کرده بودند و با توجه به قرعه تصور میکردند که به همراه ایتالیا بتوانند راهی مرحله حذفی شوند اما دقیقاً این دو تیم از گروه چهارم جام جهانی برزیل حذف شدند. ۳ شیرها در این گروه با تنها یک امتیاز آخر شدند. بلژیک اما در جامجهانی ۲۰۱۴ فرصت داشت که برای اولین بار نسل طلایی خود را در آوردگاهی مهم آزمایش کند. شیاطین سرخ پس از اینکه در گروه هشتم جامجهانی صدرنشین شدند، در مرحله یک هشتم نهایی آمریکا را شکست دادند ولی بازی مقابل آرژانتین در یک چهارم نهایی، آخرین مسابقه آنها در برزیل بود.
گروه H
از آخرین گروه جام جهانی روسیه هم دو تیم در دوره قبلی رقابتها حاضر بودند. تیمهای لهستان و سنگال هر کدام پس از دوری ۱۲ و ۱۶ ساله پا به این رقابتها میگذارند. دیگر تیمهای این گروه که جام جهانی برزیل را تجربه کردهاند، با یکدیگر در آن دوره هم همگروه بودند. تیمهای کلمبیا و ژاپن در گروه سوم رقابتهای جام جهانی برزیل به همراه یونان و ساحل عاج حضور داشتند. کلمبیا در آن گروه سرگروه شد و پس از حذف اروگوئه، در یک چهارم نهایی مغلوب برزیل میزبان شد. ژاپن اما در همان مرحله گروهی با یک تساوی و دو شکست از دور رقابتها حذف شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.