واگذاری پروژه‌های دولت الکترونیک به صورتPPP

براساس بودجه سال ۹۷ صورت می‌گیرد واگذاری پروژه‌های دولت الکترونیک به صورتPPP پیش‌بینی هزینه از بدهی باقی‌مانده از مزایده مخابرات! گروه IT – دولت در لایحه بودجه سال ۹۷ به سراغ یک بدهی قدیمی از مخابرات رفت که رقم آن را ۱۸ میلیارد تومان اعلام کرده و از وزارت ارتباطات خواسته تا مطالبات مخابرات را […]

براساس بودجه سال ۹۷ صورت می‌گیرد

واگذاری پروژه‌های دولت الکترونیک به صورتPPP

پیش‌بینی هزینه از بدهی باقیمانده از مزایده مخابرات!

گروه IT – دولت در لایحه بودجه سال ۹۷ به سراغ یک بدهی قدیمی از مخابرات رفت که رقم آن را ۱۸ میلیارد تومان اعلام کرده و از وزارت ارتباطات خواسته تا مطالبات مخابرات را از این محل تسویه کند.

به گزارش مناقصه‌مزایده؛ نزدیک به دو سال می‌گذرد از زمانی که محمودواعظی، وزیر ارتباطات سابق در مورد یکی از بندهای لایحه برنامه ششم توسعه که این وزارتخانه را مکلف به بازپس‌گیری شبکه سیم مسی از شرکت خصوصی‌سازی شده مخابرات کرده بود، اعلام‌کرد: در تمام کشور‌ها زمانی که مجموعه‌ای در انتظار دولت است و می‌خواهند آن را با هدف ایجاد رقابت خصوصی کنند، طوری عمل می‌کنند که شرایط رقابتی ایجاد شده و انحصار از بین برود، اما متأسفانه در زمان واگذاری شرکت مخابرات ایران به نظر می‌رسد به دلیل عجله و عدم آگاهی این اتفاق نیفتاد و انحصار دولتی به یک انحصار غیردولتی تبدیل شده است.

اما اکنون و در بندی از تبصره‌های بودجه به دولت اجازه داده می‌شود باقیمانده اعتباری که در سال ۱۳۸۵ و براساس مصوبه هیأت وزیران از محل اعتبارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای افتتاح حساب پس‌انداز اینترنتی برای دانش‌آموزان و معلمان به شرکت مخابرات ایران اختصاص یافته و پس از واگذاری این شرکت، به‌عنوان بدهی شرکت مخابرات به وزارتخانه مذکور تسویه نشده را تا میزان ۱۸۴ میلیارد و ۶۹۳ میلیون و ۵۱۰ هزار ریال را با مطالبات شرکت مخابرات ایران از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به صورت جمعی-خرجی تسویه نماید.

مشارکت عمومی – خصوصی پروژه‌های دولت الکترونیک

لایحه بودجه سال ۹۷ به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اجازه می‌دهد نسبت به مشارکت خصوصی- عمومی داخلی و خارجی به منظور انجام طرح(پروژه)های دولت الکترونیک و توسعه خدمات الکترونیکی اقدام کند.

دولت در لایحه بودجه سال ۹۷ کل کشور به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اجازه می‌دهد از طریق سازمان توسعه‌ای و شرکت‌های تابعه خود نسبت به مشارکت خصوصی- عمومی داخلی و خارجی به منظور انجام طرح(پروژه)های دولت الکترونیک و توسعه خدمات الکترونیکی اقدام نماید. منابع مورد نیاز جهت سرمایه‌گذاری بخش دولتی از محل اعتبارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و منابع داخلی شرکت‌های تابعه با تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور تأمین می‌شود.

 

بر اساس جزء دیگری از لایحه بودجه به شرکت‌های تابعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اجازه داده می‌شود با تأیید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تا مبلغ ۱۴۰۰ میلیارد ریال از محل منابع داخلی خود و برای کمک به سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر، ایجاد اپراتورهای ارایه‌کننده خدمات الکترونیکی در کلیه بخش‌ها، حمایت از طرح(پروژه)های توسعه‌ای اشتغال‌آفرین و یا صادرات کالا و ۳۳ خدمات در این بخش توسط بخش‌های خصوصی و تعاونی به صورت وجوه اداره شده براساس آیین‌نامه‌ای که به پیشنهاد مشترک وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان برنامه و بودجه کشور تهیه شده و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد، اختصاص دهند و مابه‌التفاوت نرخ سود را از محل آن پرداخت نمایند.