عضو شورای شهر اصفهان جذب سرمایه و سرمایهگذار با مناقصه و مزایده باور کردنی نیست عضو شورای شهر اصفهان گفت: خانه تاریخی نائل را سوءمدیریت و بیفکری مدیران، ساختارهای نگهداری معیوب و ناتوانی سازمانهای مسؤول در نگهداری، بهرهبرداری و جذب سرمایهگذار تخریب کرده است. به گزارش ایمنا، مهدیمقدری گفت: تخریب خانه تاریخی نائل دل هر […]
عضو شورای شهر اصفهان
جذب سرمایه و سرمایهگذار با مناقصه و مزایده باور کردنی نیست
عضو شورای شهر اصفهان گفت: خانه تاریخی نائل را سوءمدیریت و بیفکری مدیران، ساختارهای نگهداری معیوب و ناتوانی سازمانهای مسؤول در نگهداری، بهرهبرداری و جذب سرمایهگذار تخریب کرده است.
به گزارش ایمنا، مهدیمقدری گفت: تخریب خانه تاریخی نائل دل هر دوستدار میراث کهن ایران را به درد آورد، اینکه چه شخص یا اشخاصی در عمل، فیزیک این خانه را تخریب کردهاند، هنوز در ابهام است اما حقیقت این است که خانه تاریخی نائل را سوءمدیریت و بیفکری مدیران، ساختارهای نگهداری معیوب و ناتوانی سازمانهای مسؤول در نگهداری، بهرهبرداری و جذب سرمایهگذار تخریب کرده است.
وی افزود: باور کردنی نیست که در دنیای رقابتی امروز، سازوکار جذب سرمایه و سرمایهگذار هنوز طرح مناقصه و مزایده است که همان نیز در فضایی شفاف اتفاق نمیافتد. به شهردار و مدیران مناطق متذکر میشوم مطابق بند ٢٢ ماده ۵۵ قانون شهرداری در حفظ ابنیه و آثار باستانی تشریک مساعی داشته و بدان پایبند باشند.
این عضو شورا در ادامه سخنان خود با اشاره به از بین رفتن پوشش گیاهی چهارباغ افزود: بخش مهم و غیرقابل انکار هویت چهارباغ که شخصیت این خیابانِ منحصر به فرد را تشکیل میدهد، پوشش گیاهی، درختان افراشته و چنارهای تنومند است، عملیات عمرانی مترو، پوشش گیاهی بخشهایی از این خیابان را از بین برده است.
مقدری اضافهکرد: در محل کارگاه ایستگاه هتلپل نهالهای جوان جای خود را به درختان تنومند قدیمی دادهاند، این اتفاق همچنین در ایستگاه شریعتی و تختی نیز افتاده و به احتمال زیاد در ایستگاه انقلاب هم خواهد افتاد، در این بخشها چهارباغ دیگر چهارباغ نیست و همان اندک منظر باقیمانده آن نیز به کلی از بین رفته است، از اینرو به شهردار و سایر مدیران مرتبط با این موضوع متذکر میشوم هر چه سریعتر برای این موضوع تدبیری اصولی در نظر گیرند و از تغییر سیمای بصری چهارباغ جلوگیری کنند.
وی در ادامه صحبتهایش با اشاره به نامگذاری معابر و مکانهای عمومی شهر اذعانکرد: آنچه که شهر اصفهان بیش از پیش در راستای جهان شهری شدن بدان نیاز دارد، بازیابی هویت تاریخی، فرهنگی و هنری غنی خویش است، یکی از مصادیق این بازیابی توجه ویژه به نامگذاری معابر و مکانهای عمومی شهر است.
این عضو شورا ادامهداد: عدم دقت و توجه حتی به آییننامه نامگذاری خیابانها، اماکن و مؤسسات عمومی مصوب سال ۱٣٧۵ شورایعالی انقلاب فرهنگی، که نامگذاریها باید در ظاهر و باطن نمایانگر تاریخ و جغرافیای تمدن و فرهنگ ایرانی و اسلامی و بیانگر ارزشهای ملی، فرهنگی، تاریخی و اعتقادی جامعه باشد، آنچنان که شایسته و بایسته است در شهر اصفهان به چشم نمیآید.
مقدری بیانکرد: در سالهای گذشته، بهطور حتم عدم مطالعه و آگاهی از تاریخ و فرهنگ محلات و هویت مکانهای مختلف شهر و عدم توجه به مبنای این هویتِ شکل گرفته، به خصوص در محلات تاریخی و قدیمی، نامگذاریهایی غریب و پُر انتقاد، شکل گرفته است، در این راستا به مجموعه مدیریت شهری اصفهان متذکر میشوم با اصلاح این روند، نسبت به ارتقای کیفیت ذهنی، رضایت و مشارکت شهروندان در فرایند نامگذاری معابر و مکانهای عمومی شهر توجه جدی داشته باشند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.