سوختگی در ایران ۸ برابر متوسط جهانی عضو هیأت مدیره انجمن بیماران سوخته گفت: آمار سوختگی در ایران هشت برابر متوسط جهانی است و حتی در قیاس با کشورهایی که ازنظر اقتصادی و اجتماعی مانند کشور ما هستند، وضعیت بدتری داریم. به گزارش ایرنا، محمدجوادفاطمی در این زمینه اظهار کرد: سالانه ۳۰هزار نفر در ایران […]
سوختگی در ایران ۸ برابر متوسط جهانی
عضو هیأت مدیره انجمن بیماران سوخته گفت: آمار سوختگی در ایران هشت برابر متوسط جهانی است و حتی در قیاس با کشورهایی که ازنظر اقتصادی و اجتماعی مانند کشور ما هستند، وضعیت بدتری داریم.
به گزارش ایرنا، محمدجوادفاطمی در این زمینه اظهار کرد: سالانه ۳۰هزار نفر در ایران به دلیل سوختگیهای شدید در بیمارستان بستری میشوند که از این تعداد ۳هزار نفر جان خود را از دست میدهند.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: علاوه بر این تعداد، سالانه ۲۰۰هزار نفر که دچار سوختگی شدهاند، در بیمارستانها و مراکز درمانی بستری نمیشوند.
فاطمی در خصوص میزان هزینههای درمانی این بیماران گفت: هزینه درمان هر بیمار تنها در مرحله حاد سوختگی ۲۰ میلیون تومان است و بهطور کلی هزینه درمان این بیماران از ۵ تا ۲۰۰ میلیون تومان متغیر است.
وی ادامه داد: سالانه ۶۰۰ میلیارد تومان فقط در مرحله حاد سوختگی صرف درمان بیماران میشود و در درازمدت این بیماران برای پیگیری درمان خود، به سه هزار میلیارد تومان نیاز دارند.
فاطمی با بیان این که اینها هزینههای آشکار سوختگی است و سوختگی هزینههای پنهانی نیز دارد، توضیح داد: از دست دادن شغل و موقعیت اجتماعی، معلولیتهای مادامالعمر، مشکلات خانوادگی و تنزل وضعیت اقتصادی خانوادهها به دلیل هزینههای درمانی از جمله هزینههای پنهان سوختگی به شمار میرود.
فاطمی گفت: هر بیمار سوخته بهطور متوسط هفت بار جراحی میشود و بهطور متوسط ۱۰۰ میلیون تومان هزینه ترمیمی هر بیمار دچار سوختگی میشود و این درحالی است که بسیاری از پزشکان نیز مایل به انجام اینگونه جراحیها نیستند زیرا هم هزینههای سنگینی دارد و بیماران معمولاً توانایی پرداخت آن را ندارند و همچنین اینکه این جراحیها بسیار سخت و درازمدت است که بیمار و پزشک را خسته میکند.
وی افزود: هر بیمار سوخته دچار ۴ مشکل شامل معلولیتهای جسمی و مشکلات روانی، اجتماعی و اقتصادی میشود و همه این موارد نشاندهنده اهمیت پیشگیری از سوختگی است.
فاطمی در خصوص سوختگی با اسید نیز گفت: سالانه بهطور متوسط ۵۰ نفر دچار سوختگی با اسید میشوند که بیشتر اسید و مواد صنعتی است.
وی توضیح داد: سوختگی با اسید از شدیدترین نوع سوختگیها است که فرد سوخته هیچ گاه درمان نمیشود چراکه در مواردی حتی تا استخوان بیمار دچار سوختگی میشود.
کارگران بیشترین افراد سوخته و سوختگی با جریان الکتریسیته بدترین نوع سوختگی
مدیرعامل انجمن بیماران سوخته گفت: ۱۰ تا ۴۵ درصد سوختگیها در دنیا در محیطهای کاری رخ میدهد و بدترین نوع سوختگی با جریان الکتریسته است که در بسیاری از موارد باعث قطع عضو یا از بین رفتن فرد میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.